Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.

És még mennyit fogok vele pöcsölni... :) Nehezen vásárolok.

ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel :)

Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.

És még mennyit fogok vele pöcsölni... :) Nehezen vásárolok.

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Vagy Wenson Stinger... WENSON Collection 2007 - Kerkprok: MTB, City, Dirt, kids ... -

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Errõl a vázról vélemény? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Országúti vázszett

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész :)

Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.

Ahan.Hát én nem érzek semmi különbséget.A stucniból kb 1cm-t nyúlik ki a háló,nem hiszem,hogy gépen kívül más érezné a különbséget.Nem túl vékony egyébként,olyasmi mint egy tésztaszûrõ hálója,csak egy kicsivel ritkább.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Nem marketing benne van,látható a lakk alatt :)

Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész :)

Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Miért lenne szükségem -17 fokos stucnira? A mostani sem az. Egyébként EZT a stucnit nézegettem. Kompakt kormány nemrossz ötlet.

iMaty: Pinarello, és az egyesület és a bringa passzolása véletlen :)

Kiskubai, megbízható az a Pinarello forrás? (gondolom az az apróban látható Prince-en akadt meg a szemed neked is). Tajvanról hozatja. Már a P. is kínai karbon? Nem lehet hamisítvány? Csak az a két méret van?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
A Régi Mirage hajtókarom is 180-as, nem cserélném kisebbre.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Campa kompatibilis (stílusban és funkcionálisan egyaránt), 165mm-es hajtómûrõl, hajtókarról tud valaki?

A Shimanot olcsóbban megúsznád, szinte minden karból van 165-ös.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Én 172,5 használok ... de nagyon gondolkodok én is a 175-177,5-n
Hosszabb a hajtókar, hosszabb az erõkar, kisebb erõ szükséges... (persze kell hozzá elég hosszú láb is ... különben pattogsz a nyeregben :D)

Az a baj a pörgetéssel ... hogy nagyon sok oxigént zabál.. ahhoz meg vagy egész évben döngetsz 2000m felett... vagy EPO :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem még teszteld kicsit azt a 165-ös hajtókart, mielõtt elköltesz egy csomó pénzt mégegyre. Lehet, hogy elsõre jónak tûnt, de pl. mentél már vele hegyre? Én úgy látom, hogy a profi mezõnyben is egyre inkább a hosszbb hajtókar a trend, látni 177.5, 180 hajtókarokat is.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Némi ráguglizás eredményeként két gyártónév merült fel, mint bevett alternatív hajtókar Campa hajtásláncba: TA és Stronglight.
Valakinek tapasztalata vagy ismerete van róluk?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...
Sac muti légyszives a bovdened egy fotón hogy mutat.

oka majd keresek

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az elrontott csikok. Azert ez kemeny...

Bar a Garminnak meg olyan mezei voltak egy idoben, hogy Holowesko Parnters(!) volt rairva (Partners helyett) es hordtak versenyen is!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
van itt 1 vidi. megemlítik benne a hajtókar hosszt,de csak kb-re: YouTube - How to Fit a Road Bike
igazából combcsont függõ a kar hossza,de néha eltérnek tõle még országutinál is. armstognak is a 175mm-es kellett volna,de az õ pörgetõs stílusához a 172.5mm-es vált be.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

csak pálya hajtómû létezik campába ami ilyen rövid. talán a régebbi tipusok közt még van,de nem hinném. nem értem minek ilyen rövid kar. én is hasonló testalkattal rendelkezem,és bõven jó a 170mm. volt 172,5 mm-es is de azzal nem tudtam annyira pörgetni.

úgy emlékszem a c-record-nak volt 165mm-es karja,de a mai cuccokkal nem könnyü párosítani. ráadásul elég drága is. talán fel lehet rá rakni a 9-es,10-es lánctányérokat,de nem biztos. még nem próbáltam,és nem is láttam ilyen kombinációt.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

. A marketingszöveg szerint a kormányaikba a stucni környékére egy kis titánhálót dolgoznak a felsõ rétegbe, emiatt merevebb és kopásállóbb lesz a kormány az a része.

Nem marketing benne van,látható a lakk alatt :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Fordítva van a piros és a kék a vb csíkozásban (a bringán). hopp Bloke megelõzött úgy látom, övé a pont.

Sac muti légyszives a bovdened egy fotón hogy mutat.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Talalos kerdes, mi a rossz ezen a kepen?
Feltöltött kép

A link vagy kép hivatkozás feltöltése, mert semmit sem látok...