Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2010. október 19. - 10:25
Írta 2010. október 19. - 09:53
Most váltottam pedált és Shimano SPD-SL-t raktam fel egy monti rendszerû pedál helyett, a cipõt is váltottam. Azt vettem észre az elsõ tesztkörön, hogy a mozgó (sárga) shimano stoplival a sarkam simán bele tud érni a láncvillába. Otthon elnézegetve a két pedált kiderült, hogy a monti pedál dokkolója minimum 6-7mm-el kijebb van, vagyis a láb is kijebb kerül. Továbbá a monti stopli nem enged annyi holtjátékot oldalra mint ez a stopli, vagyis a sarok sem tud annyira befelé mozdulni.
Elkezdtem játszani a stopli helyzetével , koppra kitettem a szélére meg szögben is elforgattam de még nem találtam meg a nirvánát.
Azt semmi esetre nem akarom, hogy beleérjek a láncvillába.
Okozott ez már másnak is gondot?
Mi a tuti? Alátétek?
Kösz, KP
Írta 2010. október 19. - 08:48
Írta 2010. október 19. - 08:42
Írta 2010. október 19. - 08:38
heten, legkesobb hetfon megjon a grouppom, es utana megyek epittetni a bringam..Biondo-t neztem ki, latvan, hogy ok foleg Campaval foglalkoznak, lehet, hogy a gondolatmenetem tul van reagalva, es vegulis barki jo lenne, de mit szoltok a valasztashoz?
Írta 2010. október 18. - 21:51
Jó döntéshez idõ kell. Most úgyis jön az uborkaszezon, szerintem márciusig nyugodtan várhatsz a vásárlással addig még hizlalni is tudod a ráfordítható pénzkereted.
Rosszhoz meg még több...
Am én is mire megvettem a mostani kis szépségem, vagy 2-3-4 hónapig kerestem, kutattam, nézelõdtem és lényegében a számomra legjobbat megtaláltam.
Írta 2010. október 18. - 21:41
Kiskubai, megbízható az a Pinarello forrás? (gondolom az az apróban látható Prince-en akadt meg a szemed neked is). Tajvanról hozatja. Már a P. is kínai karbon? Nem lehet hamisítvány? Csak az a két méret van?
Azt nemtudom hogy megbízható-e, de azt igen hogy tajvanon készül, torayca vagy milyen karbonból.
Közben viszont kaptam egy nempublikus, de megbízható forrást ahonnan tudok szerezni hasonló kategóriájú vázat a méretemben
Írta 2010. október 18. - 21:29
Jó döntéshez idõ kell. Most úgyis jön az uborkaszezon, szerintem márciusig nyugodtan várhatsz a vásárlással addig még hizlalni is tudod a ráfordítható pénzkereted.
Február második felére jó lenne, ha összeállna a bringa, mert március közepén már verseny van és jó lenne addig összeszokni vele. De addig is még van 4 hónapom. Számolgatok hogy mi érné meg és mi nem, olvasom az országútis "szakirodalmat", a tél végére már szakértõ leszek.
ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)
Szép kék váz, csak kicsit furcsa. Meg ennyiért nehezen fogod eladni (tudom jó váz).
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. október 18. - 21:06
Írta 2010. október 18. - 20:56
Szerintem még teszteld kicsit azt a 165-ös hajtókart, mielõtt elköltesz egy csomó pénzt mégegyre. Lehet, hogy elsõre jónak tûnt, de pl. mentél már vele hegyre? Én úgy látom, hogy a profi mezõnyben is egyre inkább a hosszbb hajtókar a trend, látni 177.5, 180 hajtókarokat is.
Jah még ki akarom bicózni magam mielõtt beáll az igazi tél, és meglátom mennyire jön be.
Hegynek annyira nem hegy, de a budai várat már megjártam vele párszor... És eddig úgy érzem hogy az ideálisabb mozgástartomány bõven kompenzálja az elvesztett erõkart. A nyerget is feljebb tudtam tenni fél centivel, ami szintén jól jött. Ha nem lesz kutyaütõ idõ a hétvégén, elmegyek egy körre a Pilisben, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Írta 2010. október 18. - 20:54
Írta 2010. október 18. - 20:40
Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.
És még mennyit fogok vele pöcsölni...Nehezen vásárolok.
ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)
Írta 2010. október 18. - 20:35
Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel
Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.
És még mennyit fogok vele pöcsölni...
Írta 2010. október 18. - 20:29
Írta 2010. október 18. - 20:26
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel
Írta 2010. október 18. - 20:16
Írta 2010. október 18. - 20:00
Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész
![]()
Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.
Ahan.Hát én nem érzek semmi különbséget.A stucniból kb 1cm-t nyúlik ki a háló,nem hiszem,hogy gépen kívül más érezné a különbséget.Nem túl vékony egyébként,olyasmi mint egy tésztaszûrõ hálója,csak egy kicsivel ritkább.
Írta 2010. október 18. - 19:30
Nem marketing benne van,látható a lakk alatt
Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész
Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.
Írta 2010. október 18. - 19:27
Miért lenne szükségem -17 fokos stucnira? A mostani sem az. Egyébként EZT a stucnit nézegettem. Kompakt kormány nemrossz ötlet.
iMaty: Pinarello, és az egyesület és a bringa passzolása véletlen
Kiskubai, megbízható az a Pinarello forrás? (gondolom az az apróban látható Prince-en akadt meg a szemed neked is). Tajvanról hozatja. Már a P. is kínai karbon? Nem lehet hamisítvány? Csak az a két méret van?
Írta 2010. október 18. - 19:11

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére