Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.
És még mennyit fogok vele pöcsölni...Nehezen vásárolok.
ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)
Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.
És még mennyit fogok vele pöcsölni...Nehezen vásárolok.
Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész
![]()
Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.
Nem marketing benne van,látható a lakk alatt
Miért lenne szükségem -17 fokos stucnira? A mostani sem az. Egyébként EZT a stucnit nézegettem. Kompakt kormány nemrossz ötlet.
iMaty: Pinarello, és az egyesület és a bringa passzolása véletlen
A Shimanot olcsóbban megúsznád, szinte minden karból van 165-ös.Campa kompatibilis (stílusban és funkcionálisan egyaránt), 165mm-es hajtómûrõl, hajtókarról tud valaki?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
...
Sac muti légyszives a bovdened egy fotón hogy mutat.
csak pálya hajtómû létezik campába ami ilyen rövid. talán a régebbi tipusok közt még van,de nem hinném. nem értem minek ilyen rövid kar. én is hasonló testalkattal rendelkezem,és bõven jó a 170mm. volt 172,5 mm-es is de azzal nem tudtam annyira pörgetni.
. A marketingszöveg szerint a kormányaikba a stucni környékére egy kis titánhálót dolgoznak a felsõ rétegbe, emiatt merevebb és kopásállóbb lesz a kormány az a része.
Talalos kerdes, mi a rossz ezen a kepen?