Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
nincs nagyon elõre állítva a stopli a cipõn? Egyébként a játéknak pont az a lényege, hogy engedje a lábad beállni egy természetes(ebb) pozicíóba, ne küzdj ellene.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Lenne egy kérdésem a szakértõ urakhoz.
Most váltottam pedált és Shimano SPD-SL-t raktam fel egy monti rendszerû pedál helyett, a cipõt is váltottam. Azt vettem észre az elsõ tesztkörön, hogy a mozgó (sárga) shimano stoplival a sarkam simán bele tud érni a láncvillába. Otthon elnézegetve a két pedált kiderült, hogy a monti pedál dokkolója minimum 6-7mm-el kijebb van, vagyis a láb is kijebb kerül. Továbbá a monti stopli nem enged annyi holtjátékot oldalra mint ez a stopli, vagyis a sarok sem tud annyira befelé mozdulni.
Elkezdtem játszani a stopli helyzetével , koppra kitettem a szélére meg szögben is elforgattam de még nem találtam meg a nirvánát.
Azt semmi esetre nem akarom, hogy beleérjek a láncvillába.
Okozott ez már másnak is gondot?
Mi a tuti? Alátétek?
Kösz, KP

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
5000ert dobnak ossze a bringat, mar kertem kvotat! Ez nekem is beugrott, hogy mi van ha nem olyan az odaadas, de azert talan nem lehet ilyenrol beszelni megse a valosagban! Koszonom a tippet, irok is privatot!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Oda nembiztos hogy bevinném. Drágák és lehet hogy nem is olyan "odaadással" szerelnék a gépet, mert nem náluk vetted az alkatrészt. Szerintem írj Donciccio-nak egy privátot, hogy melyik boltban szerel és vidd oda hozzá, õ nagy Campa szakértõ.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Kozvelemenykutatas..
heten, legkesobb hetfon megjon a grouppom, es utana megyek epittetni a bringam..Biondo-t neztem ki, latvan, hogy ok foleg Campaval foglalkoznak, lehet, hogy a gondolatmenetem tul van reagalva, es vegulis barki jo lenne, de mit szoltok a valasztashoz?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Jó döntéshez idõ kell. Most úgyis jön az uborkaszezon, szerintem márciusig nyugodtan várhatsz a vásárlással addig még hizlalni is tudod a ráfordítható pénzkereted.

Rosszhoz meg még több... :D:D:D

Am én is mire megvettem a mostani kis szépségem, vagy 2-3-4 hónapig kerestem, kutattam, nézelõdtem és lényegében a számomra legjobbat megtaláltam. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai, megbízható az a Pinarello forrás? (gondolom az az apróban látható Prince-en akadt meg a szemed neked is). Tajvanról hozatja. Már a P. is kínai karbon? Nem lehet hamisítvány? Csak az a két méret van?

Azt nemtudom hogy megbízható-e, de azt igen hogy tajvanon készül, torayca vagy milyen karbonból.
Közben viszont kaptam egy nempublikus, de megbízható forrást ahonnan tudok szerezni hasonló kategóriájú vázat a méretemben :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jó döntéshez idõ kell. Most úgyis jön az uborkaszezon, szerintem márciusig nyugodtan várhatsz a vásárlással addig még hizlalni is tudod a ráfordítható pénzkereted.

Február második felére jó lenne, ha összeállna a bringa, mert március közepén már verseny van és jó lenne addig összeszokni vele. De addig is még van 4 hónapom. Számolgatok hogy mi érné meg és mi nem, olvasom az országútis "szakirodalmat", a tél végére már szakértõ leszek. :)

ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)

Szép kék váz, csak kicsit furcsa. Meg ennyiért nehezen fogod eladni (tudom jó váz).

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ott a Citadella felé azért vannak kemény szakaszok..

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Szerintem még teszteld kicsit azt a 165-ös hajtókart, mielõtt elköltesz egy csomó pénzt mégegyre. Lehet, hogy elsõre jónak tûnt, de pl. mentél már vele hegyre? Én úgy látom, hogy a profi mezõnyben is egyre inkább a hosszbb hajtókar a trend, látni 177.5, 180 hajtókarokat is.

Jah még ki akarom bicózni magam mielõtt beáll az igazi tél, és meglátom mennyire jön be. :)
Hegynek annyira nem hegy, de a budai várat már megjártam vele párszor... És eddig úgy érzem hogy az ideálisabb mozgástartomány bõven kompenzálja az elvesztett erõkart. A nyerget is feljebb tudtam tenni fél centivel, ami szintén jól jött. Ha nem lesz kutyaütõ idõ a hétvégén, elmegyek egy körre a Pilisben, kíváncsi vagyok milyen lesz.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.

És még mennyit fogok vele pöcsölni... :) Nehezen vásárolok.

ne pöcsölj, vedd meg a wiliert tõlem, 54-es, fent van az apróban :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel :)

Majdnem az, csak ennek más az alsócsöve. Valami kinesis katalógus váz, abban biztos vagyok.

És még mennyit fogok vele pöcsölni... :) Nehezen vásárolok.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Vagy Wenson Stinger... WENSON Collection 2007 - Kerkprok: MTB, City, Dirt, kids ... -

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem ez egy Olimpia Arrow...
Jó sokat pöcsölsz ezzel az országúti projekttel :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Errõl a vázról vélemény? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Országúti vázszett

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész :)

Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.

Ahan.Hát én nem érzek semmi különbséget.A stucniból kb 1cm-t nyúlik ki a háló,nem hiszem,hogy gépen kívül más érezné a különbséget.Nem túl vékony egyébként,olyasmi mint egy tésztaszûrõ hálója,csak egy kicsivel ritkább.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Nem marketing benne van,látható a lakk alatt :)

Köszi az észrevételt én is látom, nem vagyok ennyire hülye, sõt képet is direkt olyat kerestem amin egybe látszik az egész :)

Ártani nem árt, hogy az ott van, de vajon tényleg dob-e a merevségen, ez elég egyedi megoldás, más gyártó nem használ ilyesmit tudtommal. Erre gondoltam.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Miért lenne szükségem -17 fokos stucnira? A mostani sem az. Egyébként EZT a stucnit nézegettem. Kompakt kormány nemrossz ötlet.

iMaty: Pinarello, és az egyesület és a bringa passzolása véletlen :)

Kiskubai, megbízható az a Pinarello forrás? (gondolom az az apróban látható Prince-en akadt meg a szemed neked is). Tajvanról hozatja. Már a P. is kínai karbon? Nem lehet hamisítvány? Csak az a két méret van?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
A Régi Mirage hajtókarom is 180-as, nem cserélném kisebbre.