Ez mar hihetobb, ez latszik, hogy nagyon amator mezony:
YouTube - Red Hill Triathlon 2010 - Bike Mounting Fail
1:00-nál a csávó keresztbe áll az -így ránézésre- nem 100000,-Ft-os bringájával...

Ez mar hihetobb, ez latszik, hogy nagyon amator mezony:
YouTube - Red Hill Triathlon 2010 - Bike Mounting Fail
Sziasztok!
Ismerõsömet szeretném rávenni az outizásra, már úgy néz el is szánta magát per pillanat bringavásárlás elõtt áll.
A srác per pill 110 kg.
Pl.simán kibírja pl. egy Decás alap Btwin bicó alatta??
Ami felmerült bennem:
1. acélt, vagy alut?
2. felókérdés?
3. gondolom 10baros gumit válasszon:D
4. egyéb rizikófaktor???
Vannak itt akik az egy lánc - egy fogaskoszorú megoldásra esküsznek, bár ez a mai 10-11 sebis rendszereken nem olcsó játék...Segítségeteket kérném, hogy milyen "arányban" cseréljem a láncot és a fogaskoszorút ( lánc nyúlás mértéke, 2-3 lánc után fgask. is ..stb) .
Tapasztalat; tartósság szempontjából: SHIMANO, SRAM..?
Köszönöm
??Minél többet Magyarországon!
Flickr
A Sora fék már elég jó (95 kp-s embert megfog lefele). A rangsor pedig (legjobbtól) Dura Ace (7900, 7800), Ultegra (SL valamivel könnyebb), 105, Tiagra, Sora, 2300.Lehet,hogy hülye kérdést teszek fel,de az országúti alkatrészek terén annyira nem vagyok otthon. A shimano-nál mi a rangsor az országúti cuccaiban?
Kéne valami erõsebb fék az országútimra(lehetõleg krómozott). Most egy fogalmam sincs mikori shimano exage van a gépen és 1996os campa atlanta felniket próbál lassítani,de a nyáron tapasztaltam,hogy meredek lejtõknél a 75 kg-m megfogása már komoly kihívás a fékeknek.
Úgy vannak a szettek kb:
Campagolo Sram Shimano
Super Record Titanium Dura Ace Di2
Super Record Red Dura Ace
Record Red Dura Ace
Chorus Force
Athena Force Ultegra
Centaur Rival Ultegra
Veloce Rival-Apex 105
Mirage Apex Tiagra
Xenon Apex Sora
Flickr
persze, ez is benne van.>(bár lehet benne van az is hogy "nehogymá' én vezessek lassút".. )
Erre gondoltam, igen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu