Táádááá
Használt sérült karbon fékváltókarok egyéb karbon alkatrészek felújítását vállalom

Kipage, olcsónna de ki (és mennyiért) venne meg egy törött vázat, még ha meg is van javítva?
166cm
C:C 55,5 hosszú, C:C 52 magas, C:T 58cm magas...És megvan már milyen stucnim lesz
3T ARX team, -17 fokos, és van 70mm-es méretben.
És csúnyák benne ezek a kerekekEladó a mavic!
MJani: Csak maximum 80mm-es hossz fér bele. Ha van ilyen hosszban is -35 sokos, nagyon megköszönném ha felhomályosítanál hogy melyik az! Ritchey WCS-t láttam már (a régi fajtát), de abból is csak 120-asat...
Nem adok totál képet mert akkor meg fogtok gyõzni hogy NAGY lesz nekem. És igazatok lesz. Egyébként ez egy Wilier Izoard váz, amit ingyen kaptam törött támvillával, de van ismerõs aki ilyenek javításával foglalkozik. 70mm-es stucnival 1centivel rövidebb is lesz mint a merida, de nagyon magas a fejcsöve ezért sehogy sem úszom meg hogy ne legyen magasabban a kormány, de compact kormányt fogok venni rá. Meg röhejesen fog kinézni hogy kb 8cm-t fog kilógni a vázból a nyeregcsõ. De ingyen volt, annyit megért. Najó, itt van kép:
Ha meg nem lehet annyira normálisan megcsinálni a törést hogy rendesen lehessen versenyezni vele, akkor NEKEM LESZ A LEGPIPECEBB TÉLIBRINGÁM!![]()
szerk.: Egyelõre a dura-ace cuccokat pakolom majd rá, de carbon-chorus szettet szeretnék rá meg végre valami jobb kerekeket. Nameg elõször álljon össze hogy röhejesen, de tudom-e használni. Ha nem, akkor valszeg elpasszolom majd. Vagy megtartom szobadísznek, de a villája tökéletes, és 200g-al könnyebb mint a meridámé...
A sebesség mindent megold.
Nem rossz darab.
Mekkora vagy, hogy nagy? Meg hányas ez a váz?