urak,
van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot
köszi
79,5cm wilier la triestina M-s méret 23-as gumival
urak,
van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot
köszi
[...] center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot [...]
Hú de szar lehet neki...Nehez lehet a vilag legjobbjanak lenni.
....
Kb analógiát érzek a mezõny hajrá meg a szökevény gyõzelem között ennyi erõvel azis paraszt...
ha valaki tudja hogy sprintben nem gyõzhet... nem fogja megvárni hogy megverjék...
Ez teljesen rendben van... (jelzem kritériumot is láttam már hogy 4 ember elment... õk is akkor parasztok?)
Szvsz Hoy ellen nincs olyan, hogy "paraszt" taktika. Ha igy megverte, akkor abszolut megerdemelte! En szivesen neznek tobb ilyen igazi uldozoversenyt!
Viszont a singlespeed és az örökhajtós topicokban senkit sem érdekel a versenysport.
Dormi: legyen inkább 2kör bemelegítés, és sprint-taposás blokk után egy lazább kör is. Már ha taposás alatt a nagy áttétellel való gyors haladást érted. Én mostanában kezdek rájönni hogy bemelegítésnek mekkora szerepe van. Hegyi OB 17km-es távja elõtt 25km-t melegítettem...