Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

urak,

van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot

köszi

79,5cm wilier la triestina M-s méret 23-as gumival
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Érdeklõdnék!
10-es láncokkal átlag mennyit mentek el? és milyen szisztéma szerint (2-3 lánc cserélgetõs vagy addig használom ameddig a nyúlásmérõ bele nem esik)?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot [...]

1. (,,Baffert") klasszikus acélváz, 56 cm középtõl középig, átlépés 81.8 cm
2. (,,Pinsello") klasszikus acélváz, 56 cm középtõl középig, átlépés 82 cm
Nem ugyanolyan a geometriájuk egyébként.
Összehasonlításul, egy kisebb és egy nagyobb (utóbbit nem én használom)
3. (,,Mail") klasszikus acélváz, 54 cm középtõl középig, átlépés 80,5 cm
4. (,,Gitane") klasszikus acélváz, 59 cm középtõl középig, átlépés 84 cm.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kormanyokrol tobbszor volt szo, itt egy jo osszefoglalo a temarol:
Road Drop Bar Geometry :

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
80cm
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
urak,

van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot

köszi

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...Nehez lehet a vilag legjobbjanak lenni. :)
....

Hú de szar lehet neki ;)
Cseréljünk ;)
Bistos Hushovd is kb így érezhet :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez az energiatakarekos* Hoy eset mar tenyleg szegyen. Ennyire azert nem lehetett volna konnyelmu. Nehez lehet a vilag legjobbjanak lenni. :)
*: Gondolom sporolt az erejevel a kovetkezo korre.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
rendben, köszönöm
valószínû 105-lesz abból már van új, fekete is
ha összeáll a dolog akkor tolok majd fel képeket

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Delma: tönkremehet a Campa, mintahogy mindhárom gyártó akármelyik szettje, de nem fog :) max ha olyat esel vele. ha a Campa a legszimatikusabb válaszd azt, mostmár sok boltban lehet kapni, a bringavilágban körbe is tudod tapizni a Campa elég széles termékpalettáját.

A Sramnál valóban vannak ellátási problémák, de csak a felsõbb szegmensben, Rivalt tart a nagyker az tuti de szerintem még Forceot is.

Lehet venni használt fékváltókart, nem olyan gyenge szerkezetek, hogy csak úgy tönkremenjen. Ha viszont használtat vennél, akkor dura ace -ultegra - 105öst vegyél, használt tiagrát már szerintem ne.

Ha minden kiegészítõd Pro lesz akkor válaszd a Shimano-t a márkahûség miatt egységesebb lesz a kerékpár megjelenése.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Öööö, honnan veszed, hogy Magyarországon Campat nehéz beszerezni? ^^

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Sziasztok!
van egy montim és szeretnék mellé egy outit is
vázat nagynehezen találtam az én méretemben (olcsón,szépet,jót hármas sikerült)
Magellan Gemini 07' (fehér-fekete szépség:P) 60 cm

a kiegészítõk terén már döntöttem, pro lesz minden
egyedül a hajtás-váltás-fék terén még nem jutottam dûlõre, 9 vagy 10-es rendszerben gondolkozom
- a campa tetszik, de itthon nem nagyon lehet kapni, és ha valami tönkremenne akkor futkoshatok utána
- sram rival szettjével szemezek, de azt is még nagyon nehéz beszerezni és nagyon drága is

maradt tehát a shimano, két szett között vacilálok hogy egy komplett tiagra, vagy 105
mindkettõ nem olcsó, de be tudom szerezni

a kérdésem az hogy érdemes-e használtan venni fékváltókart, vagy nagyon lutri és inkább újat?
ha esetleg tönkremegy a mechanikája akkor nehézkes annak a javítása?

üdv
L

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ezt is:

YouTube - Chris Hoy beaten by unknown in Euro Elite track championships 2010 Poland

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szemetelni se illik, mégis eldobálják a kulacsokat...
csak a táv van megadva, az nem hogy hogyan kell teljesíteni...Õ így látta jónak-bejött neki
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kb analógiát érzek a mezõny hajrá meg a szökevény gyõzelem között ennyi erõvel azis paraszt...
ha valaki tudja hogy sprintben nem gyõzhet... nem fogja megvárni hogy megverjék...

Ez teljesen rendben van... (jelzem kritériumot is láttam már hogy 4 ember elment :D ... õk is akkor parasztok?)

Nem csinált semmi szabálytalant, simán nem illik, ennyi. Mondjuk tény hogy Hoy ellen átértékelõdik az illik-nemillik dolog...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Kb analógiát érzek a mezõny hajrá meg a szökevény gyõzelem között ennyi erõvel azis paraszt...
ha valaki tudja hogy sprintben nem gyõzhet... nem fogja megvárni hogy megverjék...

Ez teljesen rendben van... (jelzem kritériumot is láttam már hogy 4 ember elment :D ... õk is akkor parasztok?)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez csak a magyar "szak" elnevezese lehet, sose hallottam.
A videon meg az latszik, hogy lehet veszteni Hoy ellen. De veszteni en is tudok ellene, az nem nehez. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szvsz Hoy ellen nincs olyan, hogy "paraszt" taktika. Ha igy megverte, akkor abszolut megerdemelte! En szivesen neznek tobb ilyen igazi uldozoversenyt!

Nem, ennek konkrétan parasztsprint a neve, amikor 750m-es egyéni idõfutamot csinál egy sprintmeccselésbõl, amit valahogy ÍGY kéne.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Hát annyira országúti a pályakerékpár amennyire utcai futás a 400m ;) szóval belefér... inkább itt a helye...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Viszont a singlespeed és az örökhajtós topicokban senkit sem érdekel a versenysport.

Dormi: legyen inkább 2kör bemelegítés, és sprint-taposás blokk után egy lazább kör is. Már ha taposás alatt a nagy áttétellel való gyors haladást érted. Én mostanában kezdek rájönni hogy bemelegítésnek mekkora szerepe van. Hegyi OB 17km-es távja elõtt 25km-t melegítettem...

Ahham, jolvan. Am igen a taposás a nagy áttétel, kevés pörgetés, afféle 'izomnövelés'.