Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2010. november 07. - 14:36

Szvsz Hoy ellen nincs olyan, hogy "paraszt" taktika. Ha igy megverte, akkor abszolut megerdemelte! En szivesen neznek tobb ilyen igazi uldozoversenyt!
Írta 2010. november 07. - 14:20

Csak úgy szólok, ez nem országúti.
Viszont a singlespeed és az örökhajtós topicokban senkit sem érdekel a versenysport.
Dormi: legyen inkább 2kör bemelegítés, és sprint-taposás blokk után egy lazább kör is. Már ha taposás alatt a nagy áttétellel való gyors haladást érted. Én mostanában kezdek rájönni hogy bemelegítésnek mekkora szerepe van. Hegyi OB 17km-es távja elõtt 25km-t melegítettem...
Írta 2010. november 07. - 13:53

Elmentem tekerni egyet a ház körül, az elõbb értem haza. 2,5 km köröket tudok menni, mentem 6-ot, elsõ bemelegítés, 1 sprint, 1 taposás, 1 sprint, 1 taposás, levezetés. Meg mielõtt elindultam itthonról, itthon is kicsit bemelegítettem, meg nikoflex.
Egyre jobban fejlõdök. Csak félek télen teljesen vissza fog esni. Sprint körök tök jók voltak.
De basszus levezetõ körnél elkezdett hányingerem lenni, pedig az tényleg levezetés volt, nem tudom mit szórakozik a gyomrom...
Egyre jobban fejlõdök. Csak félek télen teljesen vissza fog esni. Sprint körök tök jók voltak.
De basszus levezetõ körnél elkezdett hányingerem lenni, pedig az tényleg levezetés volt, nem tudom mit szórakozik a gyomrom...
Írta 2010. november 07. - 13:24

Írta 2010. november 07. - 12:58

bazz. most elromlott a rajtgép. mutattak közelit az egyik bicóról. valami nagyon durván lógott a lánc

Írta 2010. november 07. - 12:20

Pályakerékpár VB:
Bazeg, most néztem a francia-orosz futamot..
Dmitriev le volt maradva és olyan sprintet lenyomott..Kicsit meglepõdtem..
Aztnézzed inkább hogy a célegyenesben milyet ránt a Chris Hoy:
http://www.youtube.com/watch?v=HDMmPNuO0Bo
A német taktikája meg paraszt, de hatásos...
Írta 2010. november 07. - 12:02

Pályakerékpár VB:
Dmitriev le volt maradva és olyan sprintet lenyomott..
Kicsit meglepõdtem..
Dmitriev le volt maradva és olyan sprintet lenyomott..

Írta 2010. november 06. - 19:34

Írta 2010. november 06. - 19:04

Írta 2010. november 06. - 18:29

Mi a különbség a campagnolo és a shimano kompatibilis fékpofák között?
Azért kérdezem, mert kaptam ajándékba két pár fékpofát és nem jó a 105ös fékemhez, mert túl vastag a rögzítõ csavarja. Ez lenne a különbség köztük?
Sikerült utánajárnom. Nem ez a probléma. Csak annyi az egész, hogy a régi 105ösön 6,15mm széles a lyuk, az újakon meg 6,35mm. A fékpofa pedig 6,3mm ármérõjû csavarral rendelkezik.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. november 06. - 17:03

Mi a különbség a campagnolo és a shimano kompatibilis fékpofák között?
Azért kérdezem, mert kaptam ajándékba két pár fékpofát és nem jó a 105ös fékemhez, mert túl vastag a rögzítõ csavarja. Ez lenne a különbség köztük?
Írta 2010. november 06. - 15:42

Csak a sor Shimano és (7es).
A hátsóváltó campa,
a fkváltókar meg tizes Veloce.
Írta 2010. november 06. - 15:24

7es sor 10es Velocéval
Az már elég durva. 4 sebesség után már több mint 1 sebesség az eltérés.
Írta 2010. november 06. - 13:26

Kipage: szép munka 
Többiek: picit huzogattam a csúszkákat a képnél hogy látszódjon rendesen, mert jó szar kép lett

Tegnap lett elvive szakihoz, meglátjuk mit tud kihozni belõle. Valószínûleg ki lesz vágva belõle, és új csõdarab kerül bele. Vagy valami ilyesmi, Õ ért hozzá, nem szólok bele
Eladni nemhiszem hogy el fogom, nem kapnék érte értelmes pénzt (60-70ezer mondjuk TALÁN, de ebbõl ugye 30ezerbe került nekem a javítás), akkor inkább építek egy iiiiszonyatkönnyû singlespeed bringát belõle
Van két 320g-os szingós felnim, carbon egyeneskormányom, meg egyéb finomságok...

Többiek: picit huzogattam a csúszkákat a képnél hogy látszódjon rendesen, mert jó szar kép lett

Tegnap lett elvive szakihoz, meglátjuk mit tud kihozni belõle. Valószínûleg ki lesz vágva belõle, és új csõdarab kerül bele. Vagy valami ilyesmi, Õ ért hozzá, nem szólok bele

Eladni nemhiszem hogy el fogom, nem kapnék érte értelmes pénzt (60-70ezer mondjuk TALÁN, de ebbõl ugye 30ezerbe került nekem a javítás), akkor inkább építek egy iiiiszonyatkönnyû singlespeed bringát belõle

Van két 320g-os szingós felnim, carbon egyeneskormányom, meg egyéb finomságok...

Írta 2010. november 06. - 12:21

7es sor 10es Velocéval
Úr ist4en..

Írta 2010. november 06. - 11:23

Írta 2010. november 06. - 08:46

Táádááá
Használt sérült karbon fékváltókarok egyéb karbon alkatrészek felújítását vállalom

Írta 2010. november 05. - 22:29

Plusz a Red sor mivel üreges és egy tömbbõl forgácsolt, minden fogaskeréknek csak az egyik oldala van megmunkálva, emiatt csörög zörög menet közben marha hangos. (állítólag, ezek nem az én gondolataim, Yasec mondta múltkor) Nekem is Dura Ace sor van felrakva az egyik kerekemre, a másikon meg OG1070es Sram van és Reddel megyek. Épp tegnap törtem össze magam, úgyhogy nagy sufnituningba voltam kénytelen kezdeni a fékváltókarommal, ha érdekel titeket töltök fel képet róla
a 176cm hez 55ös vázat használok (center-top) 57est már magasnak éreztem plusz a Klein-nek alapból kicsit hosszú nyújtózós volt a felsõcsöve. Itthon nem tudtam volna jó áron kiszállni belõle, de ebayon egész szépen elpörgött. Valami miatt a németek odavannak a márkáért

a 176cm hez 55ös vázat használok (center-top) 57est már magasnak éreztem plusz a Klein-nek alapból kicsit hosszú nyújtózós volt a felsõcsöve. Itthon nem tudtam volna jó áron kiszállni belõle, de ebayon egész szépen elpörgött. Valami miatt a németek odavannak a márkáért

Írta 2010. november 05. - 22:20

G,
Igen, profiknal is elofordul ez tobbszor, a Red kazetta igazan csak sulyban jo.
A karok viszont markankent eltero bovdenhuzasra valtanak egy fogat, szoval vagy SRAM kar es valto, vagy Shimano kar es valto.
Igen, profiknal is elofordul ez tobbszor, a Red kazetta igazan csak sulyban jo.
A karok viszont markankent eltero bovdenhuzasra valtanak egy fogat, szoval vagy SRAM kar es valto, vagy Shimano kar es valto.