Ez nem semmi. Figyeljétek a nevét..
láncleesés gátló. (felülrõl a 3.)
Komponenten
Ha jól emlékszem Andy-nek nem elõl volt a probléma, hanem a hátsóváltónál, úgyhogy nem akkurátus az elnevezés.
Ez nem semmi. Figyeljétek a nevét..
láncleesés gátló. (felülrõl a 3.)
Komponenten
Aki nitrohígítót önt a lefolyóba az jól megszívja, mert kikezdi tömítéseket és a mûanyag csöveket.Hirtelen mindenkibõl hogy elõtört a lánctisztító énje. Remélem a felesleges oldószert SENKI NEM a CSAPBA WCbe önti, hanem elviszi egy BENZINKÚT veszélyesanyag gyûjtõjébe.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hirtelen mindenkibõl hogy elõtört a lánctisztító énje. Remélem a felesleges oldószert SENKI NEM a CSAPBA WCbe önti, hanem elviszi egy BENZINKÚT veszélyesanyag gyûjtõjébe.
10eshez KMC, decathlonos sajátcuccként volt árulva, 2db valmai 900körüli pénzért. Egyiket a versenyzõs lánchoz használom, másikat az összes többihez. 8-ashoz a sram gyáriját. egyikkel sem volt soha gondom, nagyon praktikus
ez ugye nem komoly??? tömjük ki kosszal a hézagokat, jeeee. finom is mikor ropog a homok az ember lába alatt...
ez ugye nem komoly??? tömjük ki kosszal a hézagokat, jeeee. finom is mikor ropog a homok az ember lába alatt...
azért én fellógatnám pár órára a mosás után, hogy biztosan elpárologjon minden belõle.
Flickr
szerintem mosás után is egybõl belemegy a gedva, de ha nem mosod ki mindíg, akkor legalább lesz alatta beltutymósodott olaj, meg kosz, ami -szerintem- a csapok nyúlását kompenzálja
többen is mondták, és én is tapasztaltam, hogy ha kimosodik a cucc egy már futott láncból, akkor azonnal mérhetõ lesz a nyúlása a láncnak
Jettison: Milyen szemet hasznalsz? Nem volt meg sose gondod vele?
Fura hogy egyfelõl ugye azt mondják többen - a Shimano is -, hogy nem jó dolog a láncot leszedni és kimosni... Másfelõl viszont némi sarazás után gyakorlatilag az isten se szedi ki a homokot a láncból átmosás nélkül... Vagy annyi vizet nem zavar az a kis redva?
Persze a nyilvánvaló megoldás hogy nem kell sarazni...