Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2010. november 24. - 20:54

Írta 2010. november 24. - 19:16

Írta 2010. november 24. - 17:37

Ronda vagy sem, mai modern kormanyformak alapmeretbol azert eleg ritkak, igy en siman bevallaltam a nehez adaptert a telibicon.
Na most erre be akartam írni, hogy ott van az Oval Concepts, ahol egy-két éve még az volt a szöveg, hogy mekkora baromság az OS országútra, erre most látom, hogy már csak OS kormányt forgalmaznak.
Írta 2010. november 24. - 17:24

Írta 2010. november 24. - 15:29

Jah gondoltam... Marad az alapméretes kormány akkor.csak adapterrel tudod megoldani, hogy aheades os stucnit felrakj mellé.

Írta 2010. november 24. - 15:00

Írta 2010. november 24. - 14:38

Jól hangzik... Én azon gondolkodom hogy a szétnyúlt SRAM láncomból vágok egy karkötõt magamnak... Még patentszem sem kell hozzá, szépen láncvágóval felrakom aztán jó lesz.
Na de ami eszembe jutott, hogy létezik-e hagyományos, menetes villanyakhoz való stucniból túlméretes befogójú?
Elõbb ment ki a divatból a menetes kormánycsapágy, mielõtt a túlméretes befogó bejött volna. Mondjuk értelme se sok volna és valami iszonyat hülyén nézne ki.
Írta 2010. november 24. - 14:32

...Aztán egy autóbalesetnél jól letépi az egész kézfejedet pl ha beakad valamibe. Én inkább egy gyengébb dologgal kötném össze az illesztésnél, nem láncbontóval raknám fel.Jól hangzik... Én azon gondolkodom hogy a szétnyúlt SRAM láncomból vágok egy karkötõt magamnak... Még patentszem sem kell hozzá, szépen láncvágóval felrakom aztán jó lesz.
Öltönyöl alap hogy milyen lesz a mandzsettagomb?

Írta 2010. november 24. - 14:18

Jól hangzik... Én azon gondolkodom hogy a szétnyúlt SRAM láncomból vágok egy karkötõt magamnak... Még patentszem sem kell hozzá, szépen láncvágóval felrakom aztán jó lesz.Nem egy srác csinálja, az csinálja aki akarja...
Nekem most egy piros schwalbe blizzard-ból van, szálszakadásos volt a lelkem...És egyáltalán nem büdös, semmi szaga nincs. Most fogok csinálni egyet fekete blizzardból hogy ne piros öv legyen már az öltönyhöz szalagavatón...esküszöm nincs egy normális övem
Na de ami eszembe jutott, hogy létezik-e hagyományos, menetes villanyakhoz való stucniból túlméretes befogójú?
Írta 2010. november 24. - 14:16

lenne egy eladó (bontott) sram force hajtómû, középcsapággyal. nem volt még sram hajtómûvem (most egy octalinkes 105-ösöm van) , de a csapágyait nem nagyon dícsérik. van valakinek hosszabb távú tapasztalata sram közepekkel? akár jó, akár rossz tapasztalat, ossza meg velem, köszi!
Írta 2010. november 24. - 14:12

Írta 2010. november 24. - 13:39

Itt láthattad:
Gumi nadrágszíj | Herce-Hurca
Mindent gyártanak pénztárca övtáska válltáska. Kicsit büdösek, de használat során elmegy a szaga. Hódmezõvásárhelyen volt egy öko kiállítás az uszodában, ott kint volt sok termékük, körbe lehetett tapizni mindent, de nekem nem tetszenek, öreg vagyok már ehhez a stílushoz.
Ettõl csak a biciklilánc karkötõ a jobb... Egy futáron láttam valamikor ilyet.
Írta 2010. november 24. - 13:16

Gumi nadrágszíj | Herce-Hurca
Mindent gyártanak pénztárca övtáska válltáska. Kicsit büdösek, de használat során elmegy a szaga. Hódmezõvásárhelyen volt egy öko kiállítás az uszodában, ott kint volt sok termékük, körbe lehetett tapizni mindent, de nekem nem tetszenek, öreg vagyok már ehhez a stílushoz.

Írta 2010. november 24. - 12:56

Tudom, kicsit idétlen megoldás, de én megfoltoztam belülrõl ugyanúgy, mint egy belsõt: vulkanizáló genya + folt, osz' jónapot. Figyelni kell rá, néha-néha ránézni, de egy drága külsõt emiatt kidobni... Sem a pénztárcád, sem a környezet nem örül neki
Írta 2010. november 24. - 12:10

1 nap alatt 2 hátsókerékdefekt, két különbözõ bringán az jó?
egy felütés, meg egy beágyzódott kavics
utóbbi miatt lehet kukás lesz a PRO3 Race külsõm...
Tudom, kicsit idétlen megoldás, de én megfoltoztam belülrõl ugyanúgy, mint egy belsõt: vulkanizáló genya + folt, osz' jónapot. Figyelni kell rá, néha-néha ránézni, de egy drága külsõt emiatt kidobni... Sem a pénztárcád, sem a környezet nem örül neki

Írta 2010. november 24. - 11:30

meg nem mondom hol láttam, de egy magyar srác csinálja õket itthon..
mellesleg egész jól néznek ki
mennyire lesz tõle büdös a nadrág?
Írta 2010. november 24. - 11:16

Írta 2010. november 24. - 09:22

Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak
Vagy övnek...
Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt
Övnek külsõt? az milyen?
elsõ hallásra elég meredek..
Írta 2010. november 24. - 07:13

Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak
Vagy övnek...
Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt
Ez már Murphy!