Hat az biztos, hogy ezzel nem lehet gond. Legalabbis amig el nem romlik.
biztos jó olcsó lehet....
Hat az biztos, hogy ezzel nem lehet gond. Legalabbis amig el nem romlik.
Nem elengedni a kormanyt, meg osszeszeded!
én is ezzel a problémával kûzdök évek óta. eddig a legjobb megoldás amit találtam. windstopperes zokni, 1olyan kamásli mint amibõl a thermo gatya is készül, és rá egy windstopperes kamásli. még ez sem valami tuti. legközelebb megpróbálom valahogy alulról leszigetlni a rendszert, mert inkább onann jön be a hideg.
kesztyûtipp: vigyél 2párat. amikor az egyikbe elkezd fázni a kezed, átveszd a finom, friss, száraz, meleg kesztyût. vagy ez furán fog hangzani, de amiko elkezd meleged lenni a kesztyûben, akkor leveszed egy kicsit (vagy felveszel egy szellõsebbet), így nem fog megizzadni a kezed, amibe utána nem fog belefagyni késõbb.
Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.
Rohadt egy idõ van... Ilyenkor mindig elgondolkodom hogy mégiscsak Olaszországba kéne költözni, úgy Róma magasságába, ott simán lehetne csapatni még az országúton ilyenkor...
Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze.
Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki?
Decathlonban lattam ma: Btwin*-*Silk gloves black*-*CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves*-*Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.
A sebesség mindent megold.
@bloke: Oke, en kerdeztem rosszul!
Helyesen: Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki? Kevesbe fazik vele az ember? Kormanyfogasban nem zavar, nem vag be? stb...
11éve voltam utoljára, azóta nem láttam nagymamámékat...226ezer a retúr repjegy
Hat ez igy leirva tenyleg nem a te heted... Ket het Kubat javasolok.