Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze. :)

Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki?
Decathlonban lattam ma: Btwin*-*Silk gloves black*-*CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves*-*Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.

Nekem van.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze. :)

Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki?
Decathlonban lattam ma: Btwin - Silk gloves black - CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves - Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat ez igy leirva tenyleg nem a te heted... Ket het Kubat javasolok. :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A lábam nekem is fázékony, de télen is sima 500ftos kötött kesztyûben nyomom (ha kimerészkedek :) )

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Van teli zoknim, no nem az az ultra teli mint pl ez: http://www.hucknroll.../GBW0050/BK.jpg
Legkozelebb majd azt veszem fel.

Mondjuk sima windstopperes kesztyu is kevesnek tunik 1-2 fokban.

Nekem 1500ft-os ALDI-s elég volt így 3 fokban...majd holnap nekem is fázni fog a lábam cyclocrosson az SPD cipõben...

Ez nem az én hetem...kedden futás után iszonyatosan fájt a bal lábfejem, szerdán eléggé fájt csak simán járni is...csütörtökön beragadt a fixin az SPD (nem elfelejtettem kicsatolni, hanem szószerint beragadt), szépet borultam a térdemre....Ma outival mentem, fixit toltam magam mellett, a két kormány összeakadt és iszonyatosat estem, U-lakat farzsebben, csúnyán rákoppantam, esésnél mivel bennevolt a lábam az SPD-SLben, meghúzódott a térdem alatti ín a bal lábamban....és holnap cyclocross?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Van teli zoknim, no nem az az ultra teli mint pl ez: http://www.hucknroll.../GBW0050/BK.jpg
Legkozelebb majd azt veszem fel.

Mondjuk sima windstopperes kesztyu is kevesnek tunik 1-2 fokban.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.

Nyári cipõhöz felvettem egy átlagnál vastagabb zoknit, meg rá egy szélálló kamáslit, és kellemesen melege volt a lábamnak, szintén másfél óra alatt. Keringés rendbenvan?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
így van, erre való a téli bringa!
sõt, most lett "upgradelve"
új kerekek, gumik, fékbetétek, -bovdenek, -bovdenkülsõk.
ráadásul a kerekekhez kaptam sort is, úgyhogy most megint van 15-ös lánckerekem...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
alap. még bõven jó idõ van. a téli bringa meg erre való.

Kicsit passzív lett a fórum, kicsit dobjuk fel.
Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?:)
Most még a bicóm is sajálnám kivinni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?:)

én mennék tekerni,de dolgozom. max délután. 1ébként ideális bringás idõ van (vác). csak kicsit esik a hó,és vizesek az utak. sztem ez már ideális. ahogy a sipi szokta mondani: szeretem ha esik az esõ,mert ha nem szeretném akkor is esne. olvastam a velo.hu-n 1 blogot. asszem az volt a címe,hogy miért bringázunk. tök jó volt,de még mindig nem tudom,hogy én miért bringázok. már rég óta nem versenyzek,de minden télen úgy megyek mintha még mindig a fradiban lennék. csak sötétben tudok menni ilyenkor,és nyáron is necces,mert hajnalban szoktam tekerni (reggel 5és 7 között).

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

sziasztok,

lenne egy eladó (bontott) sram force hajtómû, középcsapággyal. nem volt még sram hajtómûvem (most egy octalinkes 105-ösöm van) , de a csapágyait nem nagyon dícsérik. van valakinek hosszabb távú tapasztalata sram közepekkel? akár jó, akár rossz tapasztalat, ossza meg velem, köszi!

'reggelt,

továbbra sincs senkinek semmilyen tapasztalata sram közepekkel? :(

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Erre tudtok gombot varrni? Mire jo egy ilyen vaz?

Összecsukható. (illesztés a felsõvázcsõ tövében...)
A honlapon meg levágnak valami vásári mutatványoshoz illõ szöveget a pedálozási energia elraktározásáról, meg az út egyenetlenségeit hajtóerõvé konvertáló rugós felfüggesztésrõl, amirõl leginkább Sheldon Brown találmány-paródiái jutnak eszembe...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

heló, a kérdésem az lenne, hogy 175 cm magassághoz milyen méretet használtok/tatok klasszikus geometriából, mert tudom hogy vannak táblázatok, ami 54-56 ot ír, de ha van valaki ilyen magas, annak megköszönném ha megosztaná. és ugyanez lenne a kérdésem 184 centivel is.

~175cmhez 54-es klasszikus geojú régi acélvázam van. mintha rám szabták volna.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
sztem semmire,de országutiból is csinált ilyet régen ez a cég.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat ezzel nem lettem okosabb. Kenyelmesebb vagy mi a rak? MTB-n meg is ertem, ott eleve rugoztatnak mindent, de orszagutin kicsit meredeknek tunik. De lehet turazni isten a kenyelem miatt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Régen voltak ilyen mtb-k.

Még most is van:
http://www.slingshot...s.com/index.php

"You really have to ride a Slingshot to get the experience. But if you know someone who owns one, you'll begin to understand"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erre tudtok gombot varrni? Mire jo egy ilyen vaz?
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
184-hez versenyzonek 56, "turistanak" 58