Övnek külsõt? az milyen?
elsõ hallásra elég meredek..
meg nem mondom hol láttam, de egy magyar srác csinálja õket itthon..
mellesleg egész jól néznek ki
Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak
Vagy övnek...
Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt
Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak
Vagy övnek...
Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt
1 nap alatt 2 hátsókerékdefekt, két különbözõ bringán az jó?
egy felütés, meg egy beágyzódott kavics
utóbbi miatt lehet kukás lesz a PRO3 Race külsõm...
Én egyet tönkre tettem.
lelazult a tengelyrõl a csillag amire a fogaskerekek rögzítve vannak és lötyögött. Bár nem volt már garis de a bolt szó nélkül kicserélte, azt mondták, hogy nem láttak még ilyen hibát integrált tengelyes hajtómûnél. Az új gond nélkül tette a dolgát. Valószínûleg nem volt rendesen rásajtolva.
Érdekes, hogy mentem vele több mint egy évet és csak utána jött ki a hiba. A GXP középcsapi nem forog annyira könnyen mint egy Shimano de ez a gyakorlatban szerintem nem jelent hátrányt. Annyi, hogy ha szabadon megpörgeted akkor hamarabb leáll de nem futott darálósan. Egyébként elég merev cucc volt.
A tányérjai nem valami extrák. Shinao Ultegra (6600-as) elöl nagyságrendekkel jobban vált, de ehhez köze lehet az elsõ váltónak is. Az Elitát 105-el használtam.
Amúgy ez egy elég olcsó cucc volt, én asszem 11-12000-ért vettem csapágy nélkül tányérokkal boltban novicsentó. Valahol láttam nemrég 14000-ért. Ár-Érték aránya egyébként szerintem jó.
A sebesség mindent megold.
Hát nem tudom ki tenne fel esztétikai okokból olyan randa nagy görgõket. Növeli a hajtás hatékonyságát.
Ha a hátsóváltó görgõi nem hagyományos 11 es ek hanem nagyobbak annak van vmi gyakorlati elõnye, vagy szimplán csak esztétikai szerepe van?
Ha jól emlékszem Andy-nek nem elõl volt a probléma, hanem a hátsóváltónál, úgyhogy nem akkurátus az elnevezés.
A sebesség mindent megold.
Ez nem semmi. Figyeljétek a nevét..
láncleesés gátló. (felülrõl a 3.)
Komponenten