Ezekbõl a képekbõl szerintem senki nem mondja meg. Inkább kérdezz rá, nem hiszem, hogy ekkora összegû tételnél át akarna vágni.
Ezek elég tartósak, nevezzük patinásnak
. Van három ilyesmi pedálom is (Look (Classic), de máshol van a beállítócsavar), semmi bajuk. Ha igaz, amit az eladó ír, akkor használható. Újra kell zsírozni (de ilyet még nem szedtem szét, csak Shimano-t). Ha a kezedbe foghatnád, könnyû lenne eldönteni, hogy pörög-e, és nem akad-e, meg ki-bemegy-e a cipõ (azt vigyél, ha tényleg ki tudod próbálni). A leggyengébb állásban (erélyes) kézzel ki kell tudni venni oldalra.
Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.
Milyen stopli kell ehhez a cipõhöz? Jelenleg biztos nincs ilyenem itthon (egyedi rendszerû pedálom van most), de valamelyik havernak biztos van, aztán addig elkérném tõle.
A résztávok között szerintem ne legyen olyan alacsony a pedálfordulatod, így "kipörgeted" a fáradalmakat(95-105 RPM). A pulzuszónáidat nem ismerem, úgyhogy ahhoz nem tudok mit hozzáfúzni.
Az ébredési pulzusom nekem is 43 körül mozgott decemberben, aztán jött három hét kihagyás, és rögtön 60 körül volt. Most megint megy lejjebb, ahogy elkezdtem edzeni. Ezt csak úgy leírtam. 
Ha már itt vagy, megkérdezem. Milyen meridával fogsz idén versenyezni?