itt a bikemagon is van vagy 2 merida teszt. nagyjából rendben találónak tartják, bár az egyikrõl azt írták hogy hosszúra van építve, 54-es mérethez volt 101 cm tengelytáv
kerékpár teszt=fizetett hirdetés
itt a bikemagon is van vagy 2 merida teszt. nagyjából rendben találónak tartják, bár az egyikrõl azt írták hogy hosszúra van építve, 54-es mérethez volt 101 cm tengelytáv
>...és egy patentszemet
Mire jo egy patentszem egy elszakadt lancnal? Lancbonto nelkul nem er semmit, de ha van lancbonto, akkor meg nem kell a patentszem.
Vagy mit latok rosszul?
Merida masfel centivel hosszabb pl. a sajat LOOK-omnal "azonos" meretben. Szoval lehet, hogy tenyleg eleg ritkan kellhet hosszu stucni?
Én mindig hordok magamnál egy kis "tiptop" defektjavító készletet, ami amolyan túlélõkészlet gyanánt még tartalmaz tartalék küllõanyát és egy patentszemet. Még sose volt rájuk szükségem, de látom, nem haszontalan, hogy nálam van.
egyszer elszakadt a láncom jó messzire otthontól. 13e ft-ért hazavittek volna, de soknak tartottam és amikor mondtam hogy nincs nálam pénz de majd otthagyom a bringát a kocsiban amíg felmegyek a lakásba pénzért, ez volt a válasz: "ááá, nem ér annyit ez a bicikli" . hát, õ tudja, de az elsõkerék külön többe volt :-))
sztem a reaktó nem túl jó, mûanyagbúl van:D
viccet félretéve, lehet, hogy nem viccnek szánta. ha nem tudja az ember, hogy mi is ez, könnyen elnéz egy 0-át...
egyértelmü,hogy a Reacto sokkal szebb a szine.
Szerintem az elsõ árát benézted.
Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?
Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?
Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa
Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....