új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel.
canyon!

Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.
A tizes sor keskenyebb mint a kilences.
tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
az alany egy ultegra volt
megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?
azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság
Nem Merida lesz.
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban.
Ok.Új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel.
Így már jó lesz:tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?
azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság
A sebesség mindent megold.
Nem Merida lesz.
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban.
tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
A párszázados azért jó, hogy ott van, mert így nem rohad össze a gyûrû a sorral. De emiatt könnyebben le tud lazulni (nekem még nem volt ilyen problémám, de másoknak már igen).
Ha már itt vagy, megkérdezem. Milyen meridával fogsz idén versenyezni?
Igen, ez szerintem nem baj, nincs szerepe.
Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat (s talán van még egy szín).
Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.
Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat, a szürke 4,5-öt.Milyen stopli kell ehhez a cipõhöz? Jelenleg biztos nincs ilyenem itthon (egyedi rendszerû pedálom van most), de valamelyik havernak biztos van, aztán addig elkérném tõle.
Ezekbõl a képekbõl szerintem senki nem mondja meg. Inkább kérdezz rá, nem hiszem, hogy ekkora összegû tételnél át akarna vágni.
Ezek elég tartósak, nevezzük patinásnak
. Van három ilyesmi pedálom is (Look (Classic), de máshol van a beállítócsavar), semmi bajuk. Ha igaz, amit az eladó ír, akkor használható. Újra kell zsírozni (de ilyet még nem szedtem szét, csak Shimano-t). Ha a kezedbe foghatnád, könnyû lenne eldönteni, hogy pörög-e, és nem akad-e, meg ki-bemegy-e a cipõ (azt vigyél, ha tényleg ki tudod próbálni). A leggyengébb állásban (erélyes) kézzel ki kell tudni venni oldalra.
A résztávok között szerintem ne legyen olyan alacsony a pedálfordulatod, így "kipörgeted" a fáradalmakat(95-105 RPM). A pulzuszónáidat nem ismerem, úgyhogy ahhoz nem tudok mit hozzáfúzni.
Az ébredési pulzusom nekem is 43 körül mozgott decemberben, aztán jött három hét kihagyás, és rögtön 60 körül volt. Most megint megy lejjebb, ahogy elkezdtem edzeni. Ezt csak úgy leírtam.
Ezek elég tartósak, nevezzük patinásnakEz gondolom már a használhatatlanná kopott kategóriába tartozik. LOOK pedál
Jól gondolom?
Én ha görgõzöm akkor kb 10-15 perc bemelegítés után kb 75-80-as fordulaton 130 körüli a pulzus aztán 5 percenként max terhelés a görgõn 30mp-re , ekkor 160-165-re felmegy majd 60-as pedál fordulatttal min. ellenállással vissza 130 ra.Ezt ismételem 1 órán keresztül,. Így nem unalmas annyíra ill. ezt írja egy edzésterv amit a netrõl szedtem.
Ez normális így?