Egy vittoria belsõ volt a kerékben, a külsõt nem szúrta át semmi, de a belsõ egy szakaszán pici lyukak keletkeztek ott ahol a szállak mennek a külsõben.
Kép:

Azon gondolkoztam, hogy lehet megolvadt itt a belsõ amikor leszálltam a görgõrõl.
A sebesség mindent megold.
Írtam egy cikket Lance Armstrongról a blogom.Csak az olvassa el akit érdekel, felesleges kötekedõk ne kattintsanak a linkre! Köszi
mióta lecseréltem a lookot shimanora, mindenkinek csak ajánlani tudom. iszonyat jó pedálok, az újabbak, amiknek csavaros acéllemez van a dokkoló felületén. én 11500ért vettem az 5600ast, stoplival, egy álom. ultegrát nem érdemes, mert vmi nevetséges 4 grammal könnyebb, am ugyanaz. dura biztos finom falat, de abból meg veszek alsóhangon 3 105öst...
Akkor most már valaki árulja el!
Kösz. Akkor nem veszem meg.
Venni kéne hozzá stoplit is, aztán így lenne egy ütött-kopott pedálom 5e-ért, annyit meg nem ér meg nekem.
Kiderítsem?Elég lenne lemennem a holnapi 10órás helyi edzésre és máris tudnám.
Ma mar siman beterheltem magam rendesen, meg picit nehezebbre is tudtam volna allitani, majd 2 het mulva kelleni is fog szerintem.
Hulye voltam, egyszeruen nem valtott le a 11-re a lanc, a speci soromon meg ugye 16 a masodik fog, az meg keves.
Próbáld!
De amíg nem lesz hivatalos, addig az is csak pletyka, amit én beszélek.
de igen, jellemzõ, a pedáltest kopása, és a kotyogás is. a kotyogás elég hamar jelentkezik (1-2hónapos horror árúaknál is). én a régi lookat azért cseréltem le mert szanaszét kopott már a pedáltest, fix stoplival rendesen lötyögött benne. az igaz h én is használtan kaptam és kismillió km-t raktam bele... ennyi pénzért jobb pedált ennél ne akarj:D
Kiderítsem?Nem. Vagy mégis?
B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?!
Ezt írtad mikor dumáltunkNem Merida lesz, de amig nem hivatalos, nem mondom inkabb
Üdv.
135 mm-es tengelyhez tervezett gyorszárak jók az országúti 130 mm-es mérethez is, kellõen erõsen zárnak?