Azért én egy párra kíváncsi lennék részleteiben, melyik gyártó melyik modelljének melyik évjárata annyira rossz és miért.
Már csak azért kérdezem, mert az általad felsorolt, semmirevalónak vélt újításoktól elég sokan érzik jobban magukat a nyeregben, és ha már ezért több ember és többet teker, már jó.
De persze ettől még, simán lehet, hogy hülyeség az egész, ezért várom kíváncsian a részletes érvelést.
sztem a mostani top vázak (legalábbis amit annak vél sok ember) fejlesztése inkább arra megy ki,h ne legyenek különösebben tartósak,és szélesebb közönségük legyen. gondolok itt az atomra lekönnyített vázakra,amikben nem nagyon van persely,és a csapágyak kikoptatják a karbont. meg persze a tárcsafék,turista geó,gravel,stb. ezek nem fejlesztések. ezek mind csak a szartupírozással egyenlőek. a colnago-nál legalább azt látni,h nem egynyári bringákat akarnak gyártani. a slooping váz sem fejlesztés. egy faszság,amit a giant kitalált,és a többi meg utánozza. nekik azért volt jó,mert kb 4 mérettel lefedték az egész palettát. olcsóbb a gyártás. egyedül a kicsi méreteknél van értelme az ejtett felső csőnek. annyi mindent fel tudnék sorolni most a legtöbb tuti váz,kerékpár ellenében,h elkopna a billentyűzetem.