Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az a durva manapság már az "olasz" vázak nagyrészében is angol menet van...ami persze nem jelenti azt hogy ebben is angol van.
a kettõ közt az a kölünbség, hogy az olaszos jobb oldala is jobbra szorul

szerk:
látom már válaszoltak..

amúgy e-baj-on nem írta az eladó?

szerk2:
rendelj egy olaszosat, ha jó bele, akkor minden rendben, ha esetleg mégis angolos, akkor azt minden üzletben tartanak, az olaszosat meg el tudod adni mert ritka..:)(legalább is SH-ból, bár tudom hogy campával fogod szerelni)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Itt azt írja hogy olasz

I managed to talk to a mechanic at a local shop and found out it's an Italian thread.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ha nálam lenne akkor le tudnám mérni, de sajnos rendelés alatt áll. Addig pedig szeretném tudni hogy mit kéne rendelnem hozzá. :) Próbáltam megguglizni, de nincs sok találat... :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Bianchi Via Nirone 7-es vázszettbe milyen kormánycsapágy való? [...][/url]

Ha nálad a váz:
mérd le!

Szerintetek a középrész angol, vagy olasz menetes?

Ezt meg pl. egy tûvel megnézheted: indulj el a jobboldali (!) elsõ v. második menetben mondjuk az óramutató járásával egyezõen. Ha ekkor beljebb jutsz (azaz jobbmenetes a csavarmenet), olasz menetes, ha kijjebb, angol.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Bianchi Via Nirone 7-es vázszettbe milyen kormánycsapágy való?

Ez jó lenne bele?
RECORD headset

Szerintetek a középrész angol, vagy olasz menetes?

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Sziasztok!
Apróban találtam ezt a hirdetést:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Alu-karbon gép fékváltókarral - áron alul
Nem volt még országúti bringám, ez lenne az elsõ. Szerintetek is jó vétel lenne?
Köszi

jó vétel, a fékváltókar kupakját meg kipótolod egy pár ezüst színû 105-ös kupakkal, amit tõlem megvehetsz :D

viccet félretéve, ennyit simán megér.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valóban...egy sprint márkájú váz volt,-gondolom a szokásos tajwani cucc-villával,kormánycsapággyal 15e-ért.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: új 56-os alu váz eladó
no és errõl tudtok véleményt mondani?

Hopp, már el is tûnt.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: új 56-os alu váz eladó
no és errõl tudtok véleményt mondani?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
az nem ez a bringa volt...

am ez elég jó vétel lehet ennyiért. de ez nyilván állapotfüggõ is.

Sziasztok!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Alu-karbon gép fékváltókarral - áron alul
Nem volt még országúti bringám, ez lenne az elsõ. Szerintetek is jó vétel lenne?
Köszi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem ezt a bringát tárgyaltuk néhány oldallal korábban, de akkor még mintha 80 lett volna.

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok!
Köszi

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Pedig nem árt többször, mert ha nem lövöd be jól, szerintem akár még lassabb is lehetsz, mint nélküle. Amikor elõszõr próbáltam, nagyon bizonytalannak éreztem az irányítást, kanyarokba nem mertem bemenni. Kicsit változtatni kellett a nyereg szögén is, mert rettenetesen nyomott. Ez lehet, hogy megmosolyogtató, de szerintem ami nagyon sokat segít, az szobában, tükör elött gyakorolni a jó tartást. A jól belõtt pozíció sokkal többet számít, mint a sokszázezres aero felszerelés.

nagy igazság! én pl itthon mindig tükör elõtt görzõgök:D:P, kivéve amikor filmezek

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Jettison
A túl magas pozícióra nekem ez tûnik a legjobb megoldásnak. Nézegettem az állítható kormányszárakat, de ez nagyobb tartományban állítható és ha van otthon elfekvõben több hosszban stucni, akkor ez jobb lehet. De ha túlméretes a kormány, akkor nem jó.

ilyet még nem is láttam, elég hasznos cucc lehet, bár nekem szerencsére stucnival is meg lehet oldani a kérdést, direkt szépen kiszámoltam és a 30fokos az tökéletes.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Pedig nem árt többször, mert ha nem lövöd be jól, szerintem akár még lassabb is lehetsz, mint nélküle. Amikor elõszõr próbáltam, nagyon bizonytalannak éreztem az irányítást, kanyarokba nem mertem bemenni. Kicsit változtatni kellett a nyereg szögén is, mert rettenetesen nyomott. Ez lehet, hogy megmosolyogtató, de szerintem ami nagyon sokat segít, az szobában, tükör elött gyakorolni a jó tartást. A jól belõtt pozíció sokkal többet számít, mint a sokszázezres aero felszerelés.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mert most mibõl tart verseny elõtt (meg ugye 1-2x ha elmész könyöklõvel edzeni elõtte) stucnit cserélni? 10perc.

Nagyon sokáig, sokkal egyszerûbb csak felrakni a könyöklõt. Nem megyek el elõtte edzeni könyöklõvel, max 1szer egész szezonban.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Jettison
A túl magas pozícióra nekem ez tûnik a legjobb megoldásnak. Nézegettem az állítható kormányszárakat, de ez nagyobb tartományban állítható és ha van otthon elfekvõben több hosszban stucni, akkor ez jobb lehet. De ha túlméretes a kormány, akkor nem jó.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás
na igen. ezen a képen 2 gyöngyszem is van. a csudajó scott kormány,és a paris roubaix rock shox teló.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ez sokkolóbb. http://santaclaritac...04/lemond90.jpg
sosem láttam lent fogni. reklámfeliratnak jó

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás
ha már könyöklõ. emlékeztek mikor még engedélyezve voltak a mezõnyben? Bike24 - 3T Mini Tiramisu Lenkeraufsatz Bike24 - Cinelli Spinaci