bbb-bõl a roadstop deluxe van 1200-ért is. teljes szett. végül azt vettem, bár még nem használtam.
most hogy mondod, szerintem én is azt vettem legutóbb...
csak akkor nem tom mibe vettem 2500-ért fékpofát..lehet az montis volt..

bbb-bõl a roadstop deluxe van 1200-ért is. teljes szett. végül azt vettem, bár még nem használtam.
Flickr
A teli biciklimen meg mindig az eredeti trikolor fekbetet van, amivel vettem '93 korul. Szoval jol birja ez a meret is orszaguton.
Mi az oka, hogy országúton nem terjedtek el a hosszabbfajta fékpofák?
ki mikor tervezi átülni a télibringáról? én asszem csak március közepe felé,de lehet h csak a 3.héten nyergelek át az ünneplõs bicajra.
ma kezdtem csak normálisabban tekerni. a múlt hét teljesen kiesett.
off:
climbbybike-on mennyivel késõbb jelenik meg az elkészített mászás?
ON
szép a peugeot, lehet hogy 36-al könnyebb, de nem lesz így túl könnyû? hányas kerekek vannak a soron?
Végre kész van a gép!
Ami új: felni (ambrosio excursion), küllõk (dt), gumik (Hutchinson Top Speed kevlar), Altrix Premium 50-36T hajtókar, shimano monoblokk.
Azért 36T-vel jobb hegyet mászni, mint 52-43-al:).
Ahhoz képest, hogy edzésre vettem, jobban vigyázok rá, mint a montira, esõben ki nem vinném...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Sheldon Brown mintha azt mondta volna, hogy 0.75-nél (ha nem éri el az 1 mm-t) elég csak a láncot cserélni. Nekem ez bevált, így cserélgetem a láncokat, mást nem. Rosszabb esetben a hátsó sor is cserélendõ (vagy egyes lánckerekei, manapság ez már nem szokás, de van erre is Rohloff mérõmûszer, Shimano lánckerekekre), az elsõ lánckerekek sokkal többet bírnak, az valószínûtlen, hogy már most cserélni kelljen (kivéve, ha abban a jó idõben tavaly 40 ezer km-nél többet mentél).Sziasztok! Szóval elsõ körben, nem véletlenül nem a "meghajtásba" írom: tehát tavaly vettem ultegra sort, lánccal, s szerény egy év alatt a 0.75 úgy beesik, hogy csak edzésen, jó idõben gurultam a bicajjal (retekre van külön erre a célra fenntartott gépem). Az a kérdésem, hogy szerintetek, egy lánccserével megúszom, vagy megint minden kuka?
Sziasztok! Szóval elsõ körben, nem véletlenül nem a "meghajtásba" írom: tehát tavaly vettem ultegra sort, lánccal, s szerény egy év alatt a 0.75 úgy beesik, hogy csak edzésen, jó idõben gurultam a bicajjal (retekre van külön erre a célra fenntartott gépem). Az a kérdésem, hogy szerintetek, egy lánccserével megúszom, vagy megint minden kuka?