Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Javítsatok ki, de a felsõ szegmensben megmaradt az ultratorque rendszer, ez a powertorque egy lebutított változat az olcsóbb szettekhez. Ha 10es Campa-t vennél, akkor nagy valószínûséggel UT lesz, kivéve, ha a 2011es 10es szettek közül választanál.

egyelõre egy alkatrész van meg egy veloce fvkar pár 10-es, a nekem tetszõ régebbi formával: http://www.bike-pala...ce_ergo2009.jpg

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Picit más!
Look keo carbon pedálban lehet cserélni csapágyat, vagy dobóutca????

Ha ügyes vagy, lehet. itt írnak róla

Weight Weenies • View topic - Look Keo bearing replacement

szerk: végigfutva, lehet, hogy mégsem. Én Time-ban szeretnék, és azzal kapcsolatban is bejött ez a találat, és azzal kevertem (Time-ban lehet)

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Picit más!
Look keo carbon pedálban lehet cserélni csapágyat, vagy dobóutca????

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Javítsatok ki, de a felsõ szegmensben megmaradt az ultratorque rendszer, ez a powertorque egy lebutított változat az olcsóbb szettekhez. Ha 10es Campa-t vennél, akkor nagy valószínûséggel UT lesz, kivéve, ha a 2011es 10es szettek közül választanál.
11:38:11 IM 2012

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Pl. ez: Cane Creek SCR-5V

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Sziasztok,

Építenék egy országúti kormányos MTB-t. Elöl BB7 MTB tárcsa hátul AVID 7 V-fék van. Rátennék egy ilyen kormányt : Ragley Luxy Offroad Drop Bar | Buy Online | ChainReactionCycles.com tudtok mondani olyan fékkart ami erre a kormányra való és mûködteti a fékeimet ? illetve tudtok mondani olyan váltókart ami ezzel a set-up-pal képes kezelni a 3x9 kiosztású xt váltóimat ?

elõre is köszi

Azt hiszem van V féket kezelõ országúti fékkar. Váltókarnak én kormányvégbe dugható idõfutam karokat használnék.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

egyelõre a 32 lyukas campa hátsóagy begyûjtése a legnehezebb. nincs itt valamelyikõtöknek eladó?

matuzmaster.hu nekik biztos van

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
egyelõre a 32 lyukas campa hátsóagy begyûjtése a legnehezebb. nincs itt valamelyikõtöknek eladó?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

ez a legjobb szerszám: Bikeexpress.hu :D

ja, az ára is elég jó...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
ez a legjobb szerszám: Bikeexpress.hu :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

9-es ultegráról ugranék át 10-es campa-ra, de például az itt látható szerszámkavalkád némileg elriaszt: YouTube - CAMPAGNOLO - Assembling 2011 Power Torque

az octalink hajtómûvet imbusszal leszedem, a középrészhez pedig kb 1500 ft a kihajtórobot

a középrészhez ugyan olyan szerszám kell mint a shimano integrált csapágyaihoz.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

9-es ultegráról ugranék át 10-es campa-ra, de például az itt látható szerszámkavalkád némileg elriaszt: YouTube - CAMPAGNOLO - Assembling 2011 Power Torque

az octalink hajtómûvet imbusszal leszedem, a középrészhez pedig kb 1500 ft a kihajtórobot

Ez nem UT. Az így néz ki:

Feltöltött kép

Campagnolo gyári szerszámok nagyon drágák, nem tudom vannak-e olcsóbb alternatívák.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Nem HT II-re gondolsz? Mintha Yasec-tõl olvastam volna valahol egy bõvebb értekezést, azt hiszem õ a Campagnolo-t tartotta a legjobbnak.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
zombi, én kisérletezgettem ilyesmivel.

3x9es Tiagra fékváltókart használtam, bb7 road fékekkel, Xt hátsóváltóval és Lx átdobóval. annyit kellett variálni, hogy az átdobónál máshogy kell a bowden bekötést megoldani és akkor tökéletesen tszi a dolgát. Viszont a fékkar még mini V fékkel se mûködik valami határozottan :-p

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
freezombi: Erre a kormanyra gondolom nem orszaguti fekvaltokart akarsz tenni, vagy igen? El nem tudom kepzelni, azt hogy lehetne ezen hasznalni.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Sziasztok,

Építenék egy országúti kormányos MTB-t. Elöl BB7 MTB tárcsa hátul AVID 7 V-fék van. Rátennék egy ilyen kormányt : Ragley Luxy Offroad Drop Bar | Buy Online | ChainReactionCycles.com tudtok mondani olyan fékkart ami erre a kormányra való és mûködteti a fékeimet ? illetve tudtok mondani olyan váltókart ami ezzel a set-up-pal képes kezelni a 3x9 kiosztású xt váltóimat ?

elõre is köszi

mint már említették is, a v-féket nagyon necces outi fék(váltó)karhoz belõni, de alighanem a tárcsaféket is, pont az eltérõ bovdenhúzás miatt. nekem volt outi fékváltókaros bicajom v-fékkel, nem az igazi. tárcsafékbõl van kifejezetten outira való (BB7 road) az jó hozzá, olyant is használtam, illetve mini v-fék lenne jó, pl. ez: Tektro 926AL Mini-V Brake | Buy Online | ChainReactionCycles.com
de ugyanezt megveheted bike+ logoval is, 1500-2000 ft körül.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem HT II-re gondolsz? Mintha Yasec-tõl olvastam volna valahol egy bõvebb értekezést, azt hiszem õ a Campagnolo-t tartotta a legjobbnak.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
használta vki az octalink shimano és a campa UT hajtómûveket is? melyik (sokkal) jobb?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
egyrészt pfuj, másrészt a mini V-fék pont azért miniV-fék hogy kisebb legyen a bowdenhhúzása.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Jézusmária, biztos vagy benne, hogy jól fog ez így mutatni amit elképzeltél? Szerintem a v féknek nagyobb a húzása, mint egy országúti féknek, ennyit nem tudom lehet-e országúti fékkarral húzni. (bár biztos lehet, mert a mini vfékek is mûködnek a cx bringákon) Váltókarnak én egy Paul Thumbiest tennék fel, 3 szor 9es Dura Ace váltókarral, amit az apróból lehet olcsón venni, más ötlet nem tudom hogy szóba jöhet-e egyáltalán hogy azért mitasson is valahogy a gép.. Mire használnád a bicót?
11:38:11 IM 2012