Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.462 hozzászólás
találtam adatokat a cst gumikról,amikról írtam: http://www.csttires....cross/Czar.aspx majd lehet,h veszek belõle. itt a másik amit a bikefun behoz: http://www.csttires....ss/Correre.aspx

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"?

Látom mások is furcsállják a kérdésed :)
Tavaly cseréltem a cyclocrossban a kerekeket, 32 lyukas rodi, vuelta vagy csepel felnire (nem tudom melyik mert mindhárom ugyanaz, ezen meg nincs felirat). Ez nem egy csúcs darab, olcsó, kissé aerós profilú. 2-1,8 fekete dt küllõk, és alu anyák vannak rajta.
No most, én nagyon montis vagyok, ezzel is úgy megyek. Néha kormánykeresztel jövök le padkán/ilyesmin, ugrálgatok vele, nem kímélem. Átlag hat barra fújom. Fûzés után egyszer kicsit centíroztam, azóta nincs gond.

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg felveszem az ausztrál mezemet és megmondom, hogy sorry mate, csak egy kicsi beszel madjar. :)

Nagy ötlet. :) Én meg az olasz mezemet.

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Én inkább azt bírom, amikor 5 összeszakadt autó után a mi normális gyönyörû állapotban tartott ladánkat szedik ki, elõttünk meg rohadó tragacsokkal fát lopva haladnak a cigányok, azokra meg basznak. De ebbe fölösleges (pláne ezen a fórumon) belemenni, mert csak energia pazarlása.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.462 hozzászólás
nagyon felmegy a pumpám ezektõl a buzi rendõröktõl. utálom mindet. mindig ott vannak ahol nem kéne. elmegyek tekerni másfél órát,és a két kezemen se tudom megszámolni hány vezetés közben mobilozó faszt látok. azokat miért nem kergetik?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"? Szívesen beruháznék egy országúti bringába, de valahogy az az érzésem, hogy ezeken a valóban balkáni aszfaltcsíkokon nem sokáig bírná két centrírozás között a felni. Hetente centríroztatni meg csak bosszúság lenne. A felni tömege nem igazán szempont, csak országúti tekerésekhez kell, amikor nem lehet menni terepre. Kösz a válaszokat.

Nézd, én szebb napjaimon ruhástól 110 kiló vagyok, plusz 10 kiló a táskám. A felnim egy kb. 20 éves szimpla Alesa alu felni, és a kerékpárútnak csúfolt valami, ahol 2X10 km-t tekerek egy nap (plusz az országúti edzések) teli van keresztirányú törésekkel. A kisebbeken átmegyek, a nagyobbakat átugrom, de vannak olyan kátyúk, amiket nem tudok kikerülni, vagy múltkor pl. két lépcsõnyit kellett ugrani, mert a bringásoknak kialakított felhajtót teljesen elfoglalták. Igaz, hogy az elsõ kerekem is 36 lyukas, és 3 keresztre van fûzve, de még ilyen igénybevétel mellett sem kellett centrírozni egyszer sem.

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Mibõl gondolod, hogy a magyar rendõr nem beszél angolul?!:):)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én meg felveszem az ausztrál mezemet és megmondom, hogy sorry mate, csak egy kicsi beszel madjar. :)

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Ja, mondjuk olyan sok mindent nem lehet tenni. sztem senki sem fog csengõt szerelni a bicójára, és a bicikliuatakat sem fogjuk preferálni.. Lehet, h az alkotmány módosítás mellett néhány ilyen, gyakorlatben kivitelezhetetlen jogszabályt is át kellene gondolniuk..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
bejelentették. habár ápr. 4-tõl mondtak 3 hetet.
faszán kihagyom ezt a hónapot akkor :D

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hát, a rendest úgy értem, h nem okoskodtak ott, mondták, ez van.. Végülis csak a munkájukat végzik, nem kell õket bántani, elég baj neki h rendõr:)
Hogy érted h vártad h ki lesz az elsõ a hírrel? Hallottad h lesz ellenõrzés?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Mondjuk ha annyira rendesek, akkor miért nem engedtek el? Mindenestre, már vártam, hogy ki lesz az elsõ, aki jelentkezik ilyen hírrel.

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Kedves kerékpáros társaim!:) Ma megb.. a rendõr 5 e Ft-ra, mert nem a kerékpárúton mentem. Azt mondta,a hónapban nagyon sok ilyen ellenõrzés lesz. Figyeljetek! Ja, és ha akar, abba is beleköthet, h nincs csengõ meg lámpa meg macskaszem meg még mittomén milyen himbilimbik..:) Ezek amúgy rendesek voltak, láttam rajtuk, h õk is tisztában vannak vele, h a kerékpárút teljességgel alkalmatlan, sõt veszélyes sport célú kerékpározásra. Igazából nemtom változtat-e valamin hogy szólok, de legalább nyugodt a lelkiismeretem:))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es ha mar meretre vagtad? ;)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
50 gramm, hát olcsóbban lehet faragni: mikor méretre vágtam a villanyakat, lejött 34 gramm a távtartókkal együtt :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kicsit visszaterve a STOP cukrazdahoz.
Egy szem logot talaltam: STOP idofutam by palj at Garmin Connect - Player

Fotok alapjan idofutam bicoval mentek, akik jot mentek.

Ilyen kéne nekem minden versenyrõl. :) Sokat segítene.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kicsit visszaterve a STOP cukrazdahoz.
Egy szem logot talaltam: STOP idofutam by palj at Garmin Connect - Player

Fotok alapjan idofutam bicoval mentek, akik jot mentek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@karlitoe30: ~50g minusz egy karbonkormany, es eselyes, hogy kicsit jobban csillapitja rossz uton a razkodast. Cserebe konnyebben serul pereceleskor.
Ha fel van keszitve clip-on -ra, akkor lehet ra tenni. Logikusan nezve a stucni is ugyanugy szoritja a kormanyt, mint a clip-on, szoval miert is ne lehetne.
Kivetel, ahol mar egybol a stucni rogzites utan elnyujtjak a kormany formajat a korkeruletrol.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Kösz a tanácsokat, akkor már csak pénzt kellene összeszedni, két bicikli úgyis kevés. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
A mach1 cfx, az egy baromi jó ár-érték arányú városi használatra 'kitalált' felni. Tényleg, amit nálam elviselt eddig... Én is montiról váltottam amúgy outira és nem finomkodtam vele, mentem lényegében mindenhol. >.<

Jók ezek a felnik. Azon gondolkodom, hogy meghagyom én ezt, mint szaladgálós kerék, ha meg elég erõsnek érzem magam versenyezni már, arra lesz más.