Az atlagpulzus viszont emberre utal.

Average cadence 73 rpmÉn ezen döbbentem meg. Cancellara adatai, még a 2010-es Ronde van Vlaanderen-rõl. 143-as átlagpulzus.
Fabian Cancellara’s 2010 Tour of Flanders SRM power data « Adrian Fitch’s random rambling
Nem szép, de legalább ronda. A gumi is elég elnagyoltnak tûnik.
Végre összeállt az új szerelmem...
Váz: Bianchi Via Nirone 7
Váltószett: Campagnolo Chorus
Kerkékszett: Campagnolo Khamsin
Gumi: Continental 4000s
Kormány: 3T Rotundo Pro
Stucni: 3T Arx Pro
Nyeregcsõ: 3T Dorico Pro
Nyereg: Selle Italia SLR Kit Carbonio Flow
Kérdés a Stop idõfutamosoknak: a pályában lévõ emelkedõn - Héreg és Bajna között - szoktam néha menni és szeretem is. Én mindig Bajnáról megyek Héreg felé, ez nektek már a visszaút volt.
Emlékeztek arra, hogy ezen az emelkedõn ebbe az irányba kb mennyivel mentek? Kiváncsi lennék
(én azzal szoktam ott játszani, hogy végig 53-21-ben menjek fel úgy, hogy végig 22 felett legyek - ez szokott menni)
A sebesség mindent megold.
>az idióta bekönyökölve akart hegyre menni
Ez erdekes kerdes, en is mentem eleg sokat felfele bekonyokolve, de egyaltalan nem voltam lassabb, mint amikor kiallva probaltam, es kevesbe faraszto.
De hegyek nem is voltak, csak dombok, meg en is alig mentem 20 alatt.
>az idióta bekönyökölve akart hegyre menni
Ez erdekes kerdes, en is mentem eleg sokat felfele bekonyokolve, de egyaltalan nem voltam lassabb, mint amikor kiallva probaltam, es kevesbe faraszto.
De hegyek nem is voltak, csak dombok, meg en is alig mentem 20 alatt.
Pulzuskontrollos taktika = ?
Nekem most 193 átlagpulzus, de érdekes módon egyáltalán nem hajtottam magam úgy rommá, mint múlthéten.
A hegy teljesen jól, megtaláltam a ritmusát. Bejött a pulzuskontrollos taktikám, így egyáltalán nem voltak gondjaim, tudtam volna még menni pár tíz km-t így ha kell. Én csak 6ot szedtem le, de volt köztük idõfutambringás is, az emelkedõn úgy kerültem ki, mintha állna
, az idióta bekönyökölve akart hegyre menni
.
Grat!
A "hegy" hogy ment? Nekem meglepõen jól haladt odafelé is, visszafelé meg még jobban...egyébként leszedtem vagy 9-10 embert...
Ave LOOK-ja pedig elég szépRemélem lesz hozzá szerencsém valamikor a másik kerékszettel is!
Grat!Akkor, nem. 49:04 a hivatalos idõm.
Igen, pont akkor.
Akkor, nem. 49:04 a hivatalos idõm.
Igen, pont akkor.
Ilyen sokat számítanak ezek a dolgok... nem hittem volna.