Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom. De nem tekintem életcélomnak :)
Egyébként 49:30 saját mérés alapján.

És vegyél példát Ave-ról, nyugodtan le lehet szólítani ha versenyen kívül látsz :P Te pont akkor értél be amikor én rajtoltam?

Akkor, nem. 49:04 a hivatalos idõm.

Igen, pont akkor.

Biggest Bang For Your Buck In Time Trial Equipment
Aerodynamics for Time Trial

Ilyen sokat számítanak ezek a dolgok... nem hittem volna.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai: Láttalak, pont velem szemben rajtoltál. Sikerült ma megverned? :)

Nem tudom. De nem tekintem életcélomnak :)
Egyébként 49:30 saját mérés alapján.

És vegyél példát Ave-ról, nyugodtan le lehet szólítani ha versenyen kívül látsz :P Te pont akkor értél be amikor én rajtoltam?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Ave: Téged is láttalak.

Biggest Bang For Your Buck In Time Trial Equipment
Aerodynamics for Time Trial

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Van már neten elérhetõ Stop cukrászda idõfutam eredménylista?

Köszi!

pedalka

pedalka

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
[quote name='MJani01']Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Üdv!

igaz német nyelvû, de elég jó cikk. watt is van benne meg watt/euró arányok :)

http://www.triathlon...rial-26038.html

ironka

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Ave: Téged is láttalak.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én arra leszek kiváncsi, hogy valaha megbírságolnak-e gyalogost a kerékpárúton?

amúgy pont tegnap ütöttem szét a campagnolo mirax monti felnimet egy kátyúban :(

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
szép,de a prizma,csengõ,lámpa hiányzik róla :)

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
A kulacstartók marhajók, jól tartják a kulacsot, tökéletesen teszik a dolgukat... :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szép. Én a szelepszsapkától megszabadulnék, szerintem országútin hülyén néz ki és teljesen felesleges. Azok a Zéfal kulacstartók tartják jó erõsen a kulacsot?

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Végre összeállt az új szerelmem... :)

Váz: Bianchi Via Nirone 7
Váltószett: Campagnolo Chorus
Kerkékszett: Campagnolo Khamsin
Gumi: Continental 4000s
Kormány: 3T Rotundo Pro
Stucni: 3T Arx Pro
Nyeregcsõ: 3T Dorico Pro
Nyereg: Selle Italia SLR Kit Carbonio Flow

Feltöltött kép

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Az a legjobb megoldás sztem (sok más esélyt nem hagynak), hogy az ember qvára figyeli a rendõröket, és meglép, ha kell:) Ma is elkezdtek utánam jönni a karolina úton, kellett egy-két kitérõt tennem a mellékutcákban, mire le tudtam rázni õket. Aztán bekaphatják..:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nha amúgy erre a sok ellenõrzéses dologra visszatérve kérdezem azokat akik komolyabban nyomják (és b.pestiek), hogy akkor most hol edzenek? Meg nyomatják pl a Token futam bringára a csengõt, prizmát? >.< : D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Gumikrol jut eszembe. A heten videken voltam, a teli bicoval tekertem, igy tegnap amikor eloszor pattantam az unneplosre, teljesen elfelejtettem, hogy pumpalni is kell. Erdekes modon ez csak feltavnal jutott eszembe, de nem azert, mert erezheto lett volna, bar a gumi hangja kicsit valoban mas volt.
50k utan hazaertem, megneztem megis mennyivel mentem. 4bar volt 8 helyett. Atlagomon nem latszik, hogy fekezett volna es az ut se lett ettol feltunoen simabb. Erdekes tapasztalat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
találtam adatokat a cst gumikról,amikról írtam: http://www.csttires....cross/Czar.aspx majd lehet,h veszek belõle. itt a másik amit a bikefun behoz: http://www.csttires....ss/Correre.aspx

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"?

Látom mások is furcsállják a kérdésed :)
Tavaly cseréltem a cyclocrossban a kerekeket, 32 lyukas rodi, vuelta vagy csepel felnire (nem tudom melyik mert mindhárom ugyanaz, ezen meg nincs felirat). Ez nem egy csúcs darab, olcsó, kissé aerós profilú. 2-1,8 fekete dt küllõk, és alu anyák vannak rajta.
No most, én nagyon montis vagyok, ezzel is úgy megyek. Néha kormánykeresztel jövök le padkán/ilyesmin, ugrálgatok vele, nem kímélem. Átlag hat barra fújom. Fûzés után egyszer kicsit centíroztam, azóta nincs gond.

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg felveszem az ausztrál mezemet és megmondom, hogy sorry mate, csak egy kicsi beszel madjar. :)

Nagy ötlet. :) Én meg az olasz mezemet.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Én inkább azt bírom, amikor 5 összeszakadt autó után a mi normális gyönyörû állapotban tartott ladánkat szedik ki, elõttünk meg rohadó tragacsokkal fát lopva haladnak a cigányok, azokra meg basznak. De ebbe fölösleges (pláne ezen a fórumon) belemenni, mert csak energia pazarlása.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
nagyon felmegy a pumpám ezektõl a buzi rendõröktõl. utálom mindet. mindig ott vannak ahol nem kéne. elmegyek tekerni másfél órát,és a két kezemen se tudom megszámolni hány vezetés közben mobilozó faszt látok. azokat miért nem kergetik?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"? Szívesen beruháznék egy országúti bringába, de valahogy az az érzésem, hogy ezeken a valóban balkáni aszfaltcsíkokon nem sokáig bírná két centrírozás között a felni. Hetente centríroztatni meg csak bosszúság lenne. A felni tömege nem igazán szempont, csak országúti tekerésekhez kell, amikor nem lehet menni terepre. Kösz a válaszokat.

Nézd, én szebb napjaimon ruhástól 110 kiló vagyok, plusz 10 kiló a táskám. A felnim egy kb. 20 éves szimpla Alesa alu felni, és a kerékpárútnak csúfolt valami, ahol 2X10 km-t tekerek egy nap (plusz az országúti edzések) teli van keresztirányú törésekkel. A kisebbeken átmegyek, a nagyobbakat átugrom, de vannak olyan kátyúk, amiket nem tudok kikerülni, vagy múltkor pl. két lépcsõnyit kellett ugrani, mert a bringásoknak kialakított felhajtót teljesen elfoglalták. Igaz, hogy az elsõ kerekem is 36 lyukas, és 3 keresztre van fûzve, de még ilyen igénybevétel mellett sem kellett centrírozni egyszer sem.