Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A bolyban kellett tekernem, muszáj volt valahogy elõrébb verekednem magam, nagyon hátul voltam. Hegyrõl lefelé pedig nem húz annyira az 58 kiló, ott is volt rendesen tempózás.
Egyébként megint elõjött a bal talp zsibbadás az emelkedõn, úgy látszik csak hosszabb távú nagyon intenzív tekerésnél jön elõ, edzésen 10perces résztávnál sem volt gond, idõfutamon is kb 20percnél jöttek a bajok, most is a mászásnál. Aztán a lejtõn visszament bele a vér, teljesen jó volt...
Stoplin állítsak? Talpbetétet cseréljek? A kettõ együtt ebben a sorrendben? :D

Egyébként az edzéstervem hétrõl-hétre valamilyen szinten változó, de általában 3db 2-2,5 órás edzés, 1db 3-3,5órás, 1 teljes pihenõnap, 1 regeneráló edzéses, és 1 versenynap. De változó. És persze nem ilyen sorrendben :)

A stoplin mindenképpen próbáld meg. Ha nem akkor kell egy drága betét vagy cipõ. :)

Értem. Gondolom egy vasárnapi versenyzésre felépített edzésed kb így néz ki. Hétfõ: pihenõ vagy regeneráló. Kedd: 2óra. Szerda: 3óra. Csütörtök: 2,5 óra. Péntek: regeneráló vagy pihenõ. Szombat: 2óra. Vasárnap: verseny
Hány edzésen résztávozol?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Pedig a hegy elõtt szinte tekerni sem kellett a bolyban meg a hegyrõl is csak le kellett gurulni. Nem lehet, hogy mással volt gond a bringádon? :)
Egyébként mennyi pihenõnapod és mennyi regeneráló edzésed van egy héten?

A bolyban kellett tekernem, muszáj volt valahogy elõrébb verekednem magam, nagyon hátul voltam. Hegyrõl lefelé pedig nem húz annyira az 58 kiló, ott is volt rendesen tempózás.
Egyébként megint elõjött a bal talp zsibbadás az emelkedõn, úgy látszik csak hosszabb távú nagyon intenzív tekerésnél jön elõ, edzésen 10perces résztávnál sem volt gond, idõfutamon is kb 20percnél jöttek a bajok, most is a mászásnál. Aztán a lejtõn visszament bele a vér, teljesen jó volt...
Stoplin állítsak? Talpbetétet cseréljek? A kettõ együtt ebben a sorrendben? :D

Egyébként az edzéstervem hétrõl-hétre valamilyen szinten változó, de általában 3db 2-2,5 órás edzés, 1db 3-3,5órás, 1 teljes pihenõnap, 1 regeneráló edzéses, és 1 versenynap. De változó. És persze nem ilyen sorrendben :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most megneztem a koremiben csak az emelkedos reszt, egyszeruseg kedveert a 11-es lekanyarodas utan egybol a legtetejeig.
31p, 34p, 40p :) Emlekszem, meg mondtam is magamban, hogy meg negyedik korre nem mennek ki. :)

Aki volt, es tudja ezt az idejet, kivancsi volnek.

Csak köridõket tudok. 3 egyforma :) +- 1perc. Pedig akartam mérni a hegyet, de mindig elfelejtettem.
Én vállaltam volna még egy kört. :)

Visszanézve a wattadatokat, igen. :D

A mászásnál (10-24,5. km-ig nézve):
Átlag: 245w (4,15w/kg)
max: 718w (12,46w/kg)

Az 1 kör amit mentem:
Átlag: 189w (3,29w/kg)
max: 823w (14,29w/kg)

Ave: 11. km-tõl? vagy mi? A mászás asszem a tizediknél kezdõdött.
10. km-tõl a hegytetõig: 31perc. Szóval nem voltunk sokkal gyorsabbak.

Be kell valljam, ez most szarul ment.

11-es az út száma, amin mentünk.

Pedig a hegy elõtt szinte tekerni sem kellett a bolyban meg a hegyrõl is csak le kellett gurulni. Nem lehet, hogy mással volt gond a bringádon? :)
Egyébként mennyi pihenõnapod és mennyi regeneráló edzésed van egy héten?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ezt most ironikusan mondod?

Visszanézve a wattadatokat, igen. :D

A mászásnál (10-24,5. km-ig nézve):
Átlag: 245w (4,15w/kg)
max: 718w (12,46w/kg)

Az 1 kör amit mentem:
Átlag: 189w (3,29w/kg)
max: 823w (14,29w/kg)

Ave: 11. km-tõl? vagy mi? A mászás asszem a tizediknél kezdõdött.
10. km-tõl a hegytetõig: 31perc. Szóval nem voltunk sokkal gyorsabbak.

Be kell valljam, ez most szarul ment.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Most megneztem a koremiben csak az emelkedos reszt, egyszeruseg kedveert a 11-es lekanyarodas utan egybol a legtetejeig.
31p, 34p, 40p :) Emlekszem, meg mondtam is magamban, hogy meg negyedik korre nem mennek ki. :)

Aki volt, es tudja ezt az idejet, kivancsi volnek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jajaja, csak 50el gurulgattunk.

Ezt most ironikusan mondod?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ez nem formaidõzítés probléma.
Csak az emelkedõn mentél nyélen, nem? A többi csak gurulgatás volt.

Jajaja, csak 50el gurulgattunk.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A legérdekesebb dolgokat mindig a Paris-Roubaix bringákon látni. Most tudtam meg, hogy a 39-es helyett használatos 44/46-os belsõ tányér oka nem az, hogy nincsenek emelkedõk (illetve természetesen ez is) hanem az, hogy a kockaköves részeken erre leváltanak és így a nagytényér mintegy láncvezetõként mûködik.

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valamit nagyon elcseszhettünk a formaidõzítésnél...tegnap kivoltam egy körtõl (mondjuk az nyélen), ma meg mentem egyedül 100 kilit 2:58 alatt csukott szájjal....

Ez nem formaidõzítés probléma.
Csak az emelkedõn mentél nyélen, nem? A többi csak gurulgatás volt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Valamit nagyon elcseszhettünk a formaidõzítésnél...tegnap kivoltam egy körtõl (mondjuk az nyélen), ma meg mentem egyedül 100 kilit 2:58 alatt csukott szájjal....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egy szintrajzot tudna valaki mellékelni errõl az Esztergomi versenyrõl?
egy kör is elég..

EKKE rendezvenyeink

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
egy szintrajzot tudna valaki mellékelni errõl az Esztergomi versenyrõl?
egy kör is elég..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Fenebe, hiaba nezem az eredmenylistat, nem jutnak eszembe azok a rajtszamok, akikkel egyutt mentem sokat, de a 3. hegyen otthagytak.
Csak 1-2 rajtszam ugrik be, de oket en hagytam ott. Pedig milyen jo lenne tudni, ki hol vegzett. Egy sisakkamera nem volna haszontalan.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
köszi. Azt hiszem ennél több induló volt, csak jópáran feladták. Jól mentél!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyelõre csak itt: Bringa - Hazai hírek: Fejes Gábor szólósikere az Erste Touron (2011. április 17.)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Hegyek Pokla. A csipes hacacáré nem hiányzott, de nem volt végzetes szerintem. Sajnos az amatõr mezõny rosszul megy bolyban - beleértve engem is -, ráadásul az elején van egykét hülye, aki igen erõs, és cikázik a boly és a szembesáv között. Ebbõl lett az elsõ bukás is, és nélkül húzódak vissza a bolyba, aztán satu. Az erdõgazdasági úton volt egy überparaszt Transitos, aki szándékosan ráhúzta a kormányt egy srácra, meg is ütötte a hátát a tükörrel. Ebbõl még lesz ügy, ha minden igaz. A srác szerencsére nem esett el. Egyébként nekem tetszett a verseny, bár én meg keveset ittam, ezért a harmadik körben sikerült csigatempóban fellépni a mexikóhoz, bár ahogyan olasom, más is volt így ezzel. De az idõjárásnál kívánni sem lehetett volna jobbat! Eredmények vannak fent valahol?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem úgy tûník, hogy Schleck-ék azt hitték, hogy csinálnak egy új CSC-t Riis nélkül, de nagyon úgy néz ki, hogy õ hiányzik a legjobban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha szabad szoba hozni a mai Amstelt... Ugy fest kotelidegek is kellenek a gyozelemhez. De valamiert en biztos voltam benne, hogy Phil tudja mit csinal, amikor hagyta elmenni 10k-nal azt Andyt, de akkor is 1k-val a cel elott meg latotavolsagban sem volt. Legmelyebb tiszteletem!
Az osszes egynapos eddig nekem 100% elvezet.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

mintha az életed múlna rajta :D

Tényleg kb. ezt éreztem akkor. :D
Ja, és küldj egy e-mail címet, és átküldöm a görbéidet. ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...

Mert ez egy verseny, ahol az emberek versenyeznek, és minél jobban akarnak menni. Nálunk is meg lett mondva a csapatnál hogy belsõ-leszedõ-pumpa-2kulacs, nincs kísérõautó. Mi van ha késõbb te kapsz defektet, és nem tudod megcsinálni mert odaadtad?

PBG: megfizethetetlen az a látvány ahogy fulllsós arccal tömöd kétpofára a lekvároskenyeret, mintha az életed múlna rajta :D

Na majd legközelebb.