Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jajaja, csak 50el gurulgattunk.

Ezt most ironikusan mondod?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ez nem formaidõzítés probléma.
Csak az emelkedõn mentél nyélen, nem? A többi csak gurulgatás volt.

Jajaja, csak 50el gurulgattunk.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A legérdekesebb dolgokat mindig a Paris-Roubaix bringákon látni. Most tudtam meg, hogy a 39-es helyett használatos 44/46-os belsõ tányér oka nem az, hogy nincsenek emelkedõk (illetve természetesen ez is) hanem az, hogy a kockaköves részeken erre leváltanak és így a nagytényér mintegy láncvezetõként mûködik.

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valamit nagyon elcseszhettünk a formaidõzítésnél...tegnap kivoltam egy körtõl (mondjuk az nyélen), ma meg mentem egyedül 100 kilit 2:58 alatt csukott szájjal....

Ez nem formaidõzítés probléma.
Csak az emelkedõn mentél nyélen, nem? A többi csak gurulgatás volt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Valamit nagyon elcseszhettünk a formaidõzítésnél...tegnap kivoltam egy körtõl (mondjuk az nyélen), ma meg mentem egyedül 100 kilit 2:58 alatt csukott szájjal....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egy szintrajzot tudna valaki mellékelni errõl az Esztergomi versenyrõl?
egy kör is elég..

EKKE rendezvenyeink

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
egy szintrajzot tudna valaki mellékelni errõl az Esztergomi versenyrõl?
egy kör is elég..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Fenebe, hiaba nezem az eredmenylistat, nem jutnak eszembe azok a rajtszamok, akikkel egyutt mentem sokat, de a 3. hegyen otthagytak.
Csak 1-2 rajtszam ugrik be, de oket en hagytam ott. Pedig milyen jo lenne tudni, ki hol vegzett. Egy sisakkamera nem volna haszontalan.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
köszi. Azt hiszem ennél több induló volt, csak jópáran feladták. Jól mentél!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyelõre csak itt: Bringa - Hazai hírek: Fejes Gábor szólósikere az Erste Touron (2011. április 17.)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Hegyek Pokla. A csipes hacacáré nem hiányzott, de nem volt végzetes szerintem. Sajnos az amatõr mezõny rosszul megy bolyban - beleértve engem is -, ráadásul az elején van egykét hülye, aki igen erõs, és cikázik a boly és a szembesáv között. Ebbõl lett az elsõ bukás is, és nélkül húzódak vissza a bolyba, aztán satu. Az erdõgazdasági úton volt egy überparaszt Transitos, aki szándékosan ráhúzta a kormányt egy srácra, meg is ütötte a hátát a tükörrel. Ebbõl még lesz ügy, ha minden igaz. A srác szerencsére nem esett el. Egyébként nekem tetszett a verseny, bár én meg keveset ittam, ezért a harmadik körben sikerült csigatempóban fellépni a mexikóhoz, bár ahogyan olasom, más is volt így ezzel. De az idõjárásnál kívánni sem lehetett volna jobbat! Eredmények vannak fent valahol?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem úgy tûník, hogy Schleck-ék azt hitték, hogy csinálnak egy új CSC-t Riis nélkül, de nagyon úgy néz ki, hogy õ hiányzik a legjobban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha szabad szoba hozni a mai Amstelt... Ugy fest kotelidegek is kellenek a gyozelemhez. De valamiert en biztos voltam benne, hogy Phil tudja mit csinal, amikor hagyta elmenni 10k-nal azt Andyt, de akkor is 1k-val a cel elott meg latotavolsagban sem volt. Legmelyebb tiszteletem!
Az osszes egynapos eddig nekem 100% elvezet.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

mintha az életed múlna rajta :D

Tényleg kb. ezt éreztem akkor. :D
Ja, és küldj egy e-mail címet, és átküldöm a görbéidet. ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...

Mert ez egy verseny, ahol az emberek versenyeznek, és minél jobban akarnak menni. Nálunk is meg lett mondva a csapatnál hogy belsõ-leszedõ-pumpa-2kulacs, nincs kísérõautó. Mi van ha késõbb te kapsz defektet, és nem tudod megcsinálni mert odaadtad?

PBG: megfizethetetlen az a látvány ahogy fulllsós arccal tömöd kétpofára a lekvároskenyeret, mintha az életed múlna rajta :D

Na majd legközelebb.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Nem a végletekrõl volt szó, csak a gumileszedõt felejtette el, ami azért megeshet, odaadtam és a sátorban meg leadta, ennyi. Aki nem visz magával semmit, fõleg egy monti közép-hosszútávra, az bocsánat, de hülye :P

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Azert az kemeny, nem ettel semmit, es egesz jol ment, tudsz valamit. :)

kimy,
"Defektes gyerek az ut szelen" - mondd mar meg, ha o -ki tudja miert- nem visz magaval szerszamot, belsot, pumpat, az en versenyemnek miert kellene vege legyen?? Nekem az nem szimpatikus, aki a tobbiektol varja a megoldast a problemajara.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én nem ettem verseny közben. :) Jó az aminostar izo. :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

csipes dolog: elsõre nem hittem el amikor oda értem, hogy itt mindenki a csipért áll sorba majd amikor beálltam és már közel voltam ahhoz, hogy átvegyem akkor mondják a mikrofonban, hogy a helyszínen nevezõk álljanak ki mert az idõ miatt nekik nem kell átvenni a csipet..(még jó hogy kb negyed órát álltam sorba..)
verseny nekem amúgy tetszett.
az elsõ bukásba majdnem belekeveredtem a másodikat meg csak mondták, hogy volt...
errõl a kórházba szállítós dologról tud valaki valamit? mert azt mondták, hogy valakit bevittek a bukás után mentõvel..

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát, jó volt ez a hétvége. ;)

Tegnap sikerült megnyernem a mezõnyhajrát Dabason. Abszolútban hetedik lettem(az amatõrökkel indítottak), pont lemaradtam a pénzdíjról, mindegy... a kategóriámat megnyertem. ;)

A mai verseny meg nagyon jól ment... az elsõ két kör. Aztán olyan szinten eléheztem, hogy az nem igaz. Az elsõ másfél kört az elejével mentem, aztán a harmadik kör hegyig a második sorral, aztán ennyi volt. Szedtek le az emberek. Turistáknak nem bírtam beállni. 16 perccel rosszabb lett a harmadik köröm, mint az elsõ kettõ. A végén nem tudom, mit képzeltek, mi történt velem, vagy hogy ki vagyok egyáltalán, de kb. öttel gurultam be a célba. :D

Na mindegy... így is négy percet adtam a másodiknak. Ja, és nálam a fehér trikó. Ójee! :D

Szóval, a tanulság: ne bízzatok a háztartási keksz-víz kombinációban ilyen hosszú versenyen. ;)