Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2011. április 18. - 12:12

Csak 1-2 rajtszam ugrik be, de oket en hagytam ott. Pedig milyen jo lenne tudni, ki hol vegzett. Egy sisakkamera nem volna haszontalan.
Írta 2011. április 18. - 09:50

CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2011. április 18. - 09:35

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 18. - 08:16

CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2011. április 18. - 07:28

Írta 2011. április 17. - 23:38

Az osszes egynapos eddig nekem 100% elvezet.
Írta 2011. április 17. - 23:36

mintha az életed múlna rajta
Tényleg kb. ezt éreztem akkor.

Ja, és küldj egy e-mail címet, és átküldöm a görbéidet.

Írta 2011. április 17. - 22:55

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...
Mert ez egy verseny, ahol az emberek versenyeznek, és minél jobban akarnak menni. Nálunk is meg lett mondva a csapatnál hogy belsõ-leszedõ-pumpa-2kulacs, nincs kísérõautó. Mi van ha késõbb te kapsz defektet, és nem tudod megcsinálni mert odaadtad?
PBG: megfizethetetlen az a látvány ahogy fulllsós arccal tömöd kétpofára a lekvároskenyeret, mintha az életed múlna rajta

Na majd legközelebb.
Írta 2011. április 17. - 22:40

Írta 2011. április 17. - 22:25

Azert az kemeny, nem ettel semmit, es egesz jol ment, tudsz valamit.

kimy,
"Defektes gyerek az ut szelen" - mondd mar meg, ha o -ki tudja miert- nem visz magaval szerszamot, belsot, pumpat, az en versenyemnek miert kellene vege legyen?? Nekem az nem szimpatikus, aki a tobbiektol varja a megoldast a problemajara.
Írta 2011. április 17. - 21:51

Írta 2011. április 17. - 21:46

csipes dolog: elsõre nem hittem el amikor oda értem, hogy itt mindenki a csipért áll sorba majd amikor beálltam és már közel voltam ahhoz, hogy átvegyem akkor mondják a mikrofonban, hogy a helyszínen nevezõk álljanak ki mert az idõ miatt nekik nem kell átvenni a csipet..(még jó hogy kb negyed órát álltam sorba..)
verseny nekem amúgy tetszett.
az elsõ bukásba majdnem belekeveredtem a másodikat meg csak mondták, hogy volt...
errõl a kórházba szállítós dologról tud valaki valamit? mert azt mondták, hogy valakit bevittek a bukás után mentõvel..
Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...
Írta 2011. április 17. - 21:46

Tegnap sikerült megnyernem a mezõnyhajrát Dabason. Abszolútban hetedik lettem(az amatõrökkel indítottak), pont lemaradtam a pénzdíjról, mindegy... a kategóriámat megnyertem.

A mai verseny meg nagyon jól ment... az elsõ két kör. Aztán olyan szinten eléheztem, hogy az nem igaz. Az elsõ másfél kört az elejével mentem, aztán a harmadik kör hegyig a második sorral, aztán ennyi volt. Szedtek le az emberek. Turistáknak nem bírtam beállni. 16 perccel rosszabb lett a harmadik köröm, mint az elsõ kettõ. A végén nem tudom, mit képzeltek, mi történt velem, vagy hogy ki vagyok egyáltalán, de kb. öttel gurultam be a célba.

Na mindegy... így is négy percet adtam a másodiknak. Ja, és nálam a fehér trikó. Ójee!

Szóval, a tanulság: ne bízzatok a háztartási keksz-víz kombinációban ilyen hosszú versenyen.

Írta 2011. április 17. - 21:11

verseny nekem amúgy tetszett.
az elsõ bukásba majdnem belekeveredtem a másodikat meg csak mondták, hogy volt...
errõl a kórházba szállítós dologról tud valaki valamit? mert azt mondták, hogy valakit bevittek a bukás után mentõvel..
Írta 2011. április 17. - 20:13

Nekem szar volt a váltóm, ahogy azt sejtettem....elsõ kört végig nyomtam nyélen, néhol nem túl optimális pedálfordulattal haladtunk felfelé 30 fölötti tempóban
Ott találkoztam Mjanival is....aztán a második kör elején a versenyközpontnál megálltam, megrángattam a váltót oldalra, hátha jobb lesz, de nem. Aztán úgy voltam vele hogy takaréklángon kigurulok a második körre és felszenvedem magam valahogy, de megláttam az út szélén haveromat defekttel, és úgy voltam vele hogy akkor inkább maradok vele és visszagurulunk, minthogy kínlódva menjek még egy kört, és utána adjam fel...
a fickó pedig Herbánszki Péter, a Postás versenyzõje btw.
De a listán szerintem két köröm lesz, mert a chip nálam volt, mikor gurultunk vissza kajálásból...
Jani, te elég jót mentél nem?
Néztem is, hogy hova tûntél, azt hittem, hogy a második emelkedõn adtad meg magad, volt belõletek elég a bolyban

Fogjuk rá, sajnálom, hogy nem tudtam felmenni az élbollyal a hegyre, talán még bírtam volna 5percet azt a tempót, de utána vége lett volna a versenyemnek

Írta 2011. április 17. - 19:30

Amator kupa futam volt. Nem a mezony amator, hanem a csipes rendszer.
Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.
En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.
De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.
Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)
Nekem szar volt a váltóm, ahogy azt sejtettem....elsõ kört végig nyomtam nyélen, néhol nem túl optimális pedálfordulattal haladtunk felfelé 30 fölötti tempóban

a fickó pedig Herbánszki Péter, a Postás versenyzõje btw.
De a listán szerintem két köröm lesz, mert a chip nálam volt, mikor gurultunk vissza kajálásból...

Jani, te elég jót mentél nem?
Írta 2011. április 17. - 19:29

@csimpy: Kilazulhat. De ha fekezett elso kerekkel elore-hatra tologatas kozben nem erzed, hogy kotyog, akkor nem kotyog.
nem érzem, de végül is mindegy, holnap úgyis megfordítom a stucnit (ahogy valaki ajánlotta korábban, egyre többet megyek alsófogással, és így egyre inkább magasnak érzem utána a kormányt, ha vízszintes részen fogom) aztán majd jóóóól meghúzom azokat a csavarokat

Írta 2011. április 17. - 19:02

Írta 2011. április 17. - 18:54

Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.
En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.
De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.
Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)