Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
egy szintrajzot tudna valaki mellékelni errõl az Esztergomi versenyrõl?
egy kör is elég..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Fenebe, hiaba nezem az eredmenylistat, nem jutnak eszembe azok a rajtszamok, akikkel egyutt mentem sokat, de a 3. hegyen otthagytak.
Csak 1-2 rajtszam ugrik be, de oket en hagytam ott. Pedig milyen jo lenne tudni, ki hol vegzett. Egy sisakkamera nem volna haszontalan.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
köszi. Azt hiszem ennél több induló volt, csak jópáran feladták. Jól mentél!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyelõre csak itt: Bringa - Hazai hírek: Fejes Gábor szólósikere az Erste Touron (2011. április 17.)

A sebesség mindent megold.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Hegyek Pokla. A csipes hacacáré nem hiányzott, de nem volt végzetes szerintem. Sajnos az amatõr mezõny rosszul megy bolyban - beleértve engem is -, ráadásul az elején van egykét hülye, aki igen erõs, és cikázik a boly és a szembesáv között. Ebbõl lett az elsõ bukás is, és nélkül húzódak vissza a bolyba, aztán satu. Az erdõgazdasági úton volt egy überparaszt Transitos, aki szándékosan ráhúzta a kormányt egy srácra, meg is ütötte a hátát a tükörrel. Ebbõl még lesz ügy, ha minden igaz. A srác szerencsére nem esett el. Egyébként nekem tetszett a verseny, bár én meg keveset ittam, ezért a harmadik körben sikerült csigatempóban fellépni a mexikóhoz, bár ahogyan olasom, más is volt így ezzel. De az idõjárásnál kívánni sem lehetett volna jobbat! Eredmények vannak fent valahol?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem úgy tûník, hogy Schleck-ék azt hitték, hogy csinálnak egy új CSC-t Riis nélkül, de nagyon úgy néz ki, hogy õ hiányzik a legjobban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha szabad szoba hozni a mai Amstelt... Ugy fest kotelidegek is kellenek a gyozelemhez. De valamiert en biztos voltam benne, hogy Phil tudja mit csinal, amikor hagyta elmenni 10k-nal azt Andyt, de akkor is 1k-val a cel elott meg latotavolsagban sem volt. Legmelyebb tiszteletem!
Az osszes egynapos eddig nekem 100% elvezet.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

mintha az életed múlna rajta :D

Tényleg kb. ezt éreztem akkor. :D
Ja, és küldj egy e-mail címet, és átküldöm a görbéidet. ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...

Mert ez egy verseny, ahol az emberek versenyeznek, és minél jobban akarnak menni. Nálunk is meg lett mondva a csapatnál hogy belsõ-leszedõ-pumpa-2kulacs, nincs kísérõautó. Mi van ha késõbb te kapsz defektet, és nem tudod megcsinálni mert odaadtad?

PBG: megfizethetetlen az a látvány ahogy fulllsós arccal tömöd kétpofára a lekvároskenyeret, mintha az életed múlna rajta :D

Na majd legközelebb.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Nem a végletekrõl volt szó, csak a gumileszedõt felejtette el, ami azért megeshet, odaadtam és a sátorban meg leadta, ennyi. Aki nem visz magával semmit, fõleg egy monti közép-hosszútávra, az bocsánat, de hülye :P

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Azert az kemeny, nem ettel semmit, es egesz jol ment, tudsz valamit. :)

kimy,
"Defektes gyerek az ut szelen" - mondd mar meg, ha o -ki tudja miert- nem visz magaval szerszamot, belsot, pumpat, az en versenyemnek miert kellene vege legyen?? Nekem az nem szimpatikus, aki a tobbiektol varja a megoldast a problemajara.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én nem ettem verseny közben. :) Jó az aminostar izo. :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

csipes dolog: elsõre nem hittem el amikor oda értem, hogy itt mindenki a csipért áll sorba majd amikor beálltam és már közel voltam ahhoz, hogy átvegyem akkor mondják a mikrofonban, hogy a helyszínen nevezõk álljanak ki mert az idõ miatt nekik nem kell átvenni a csipet..(még jó hogy kb negyed órát álltam sorba..)
verseny nekem amúgy tetszett.
az elsõ bukásba majdnem belekeveredtem a másodikat meg csak mondták, hogy volt...
errõl a kórházba szállítós dologról tud valaki valamit? mert azt mondták, hogy valakit bevittek a bukás után mentõvel..

Egy rendezõ vitte be, boka törés volt...
Nekem az outisok alapból nem olyan szimpatikusak (outisok vetélytársakat, montisok versenytársakat látnak a másikban), biztos sok kivétel van, de pl. az a fenti balesetben két ember akadt össze, a másik rögtön felpattant és ment tovább, a sérült meg szenvedõ arccal rogyott össze és ez a boly vége felé volt. Vagy a másik defektes gyerek az útszélén, senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e, Én jó montisként rögtön és adtam is szerszámot, hogy folytatni tudja. Na mindegy, már jön a montis szezon...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát, jó volt ez a hétvége. ;)

Tegnap sikerült megnyernem a mezõnyhajrát Dabason. Abszolútban hetedik lettem(az amatõrökkel indítottak), pont lemaradtam a pénzdíjról, mindegy... a kategóriámat megnyertem. ;)

A mai verseny meg nagyon jól ment... az elsõ két kör. Aztán olyan szinten eléheztem, hogy az nem igaz. Az elsõ másfél kört az elejével mentem, aztán a harmadik kör hegyig a második sorral, aztán ennyi volt. Szedtek le az emberek. Turistáknak nem bírtam beállni. 16 perccel rosszabb lett a harmadik köröm, mint az elsõ kettõ. A végén nem tudom, mit képzeltek, mi történt velem, vagy hogy ki vagyok egyáltalán, de kb. öttel gurultam be a célba. :D

Na mindegy... így is négy percet adtam a másodiknak. Ja, és nálam a fehér trikó. Ójee! :D

Szóval, a tanulság: ne bízzatok a háztartási keksz-víz kombinációban ilyen hosszú versenyen. ;)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
csipes dolog: elsõre nem hittem el amikor oda értem, hogy itt mindenki a csipért áll sorba majd amikor beálltam és már közel voltam ahhoz, hogy átvegyem akkor mondják a mikrofonban, hogy a helyszínen nevezõk álljanak ki mert az idõ miatt nekik nem kell átvenni a csipet..(még jó hogy kb negyed órát álltam sorba..)
verseny nekem amúgy tetszett.
az elsõ bukásba majdnem belekeveredtem a másodikat meg csak mondták, hogy volt...
errõl a kórházba szállítós dologról tud valaki valamit? mert azt mondták, hogy valakit bevittek a bukás után mentõvel..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem szar volt a váltóm, ahogy azt sejtettem....elsõ kört végig nyomtam nyélen, néhol nem túl optimális pedálfordulattal haladtunk felfelé 30 fölötti tempóban :D Ott találkoztam Mjanival is....aztán a második kör elején a versenyközpontnál megálltam, megrángattam a váltót oldalra, hátha jobb lesz, de nem. Aztán úgy voltam vele hogy takaréklángon kigurulok a második körre és felszenvedem magam valahogy, de megláttam az út szélén haveromat defekttel, és úgy voltam vele hogy akkor inkább maradok vele és visszagurulunk, minthogy kínlódva menjek még egy kört, és utána adjam fel...

a fickó pedig Herbánszki Péter, a Postás versenyzõje btw.

De a listán szerintem két köröm lesz, mert a chip nálam volt, mikor gurultunk vissza kajálásból... :D

Jani, te elég jót mentél nem?

Néztem is, hogy hova tûntél, azt hittem, hogy a második emelkedõn adtad meg magad, volt belõletek elég a bolyban :) .

Fogjuk rá, sajnálom, hogy nem tudtam felmenni az élbollyal a hegyre, talán még bírtam volna 5percet azt a tempót, de utána vége lett volna a versenyemnek :) . A második bolyban egész jól elvoltam, sõt a harmadik emelkedõn kivégeztem õket :) és egyedül jöttem le a hegyrõl, mondjuk lent a síkon ketten megfogtak, de úgy alakult minden ahogy akartam. És a lényeg, a nagy edzésmenõket jól megvertem, most már örök életükbe ezzel fogom õket piszkálni, hogy 3km hegyen perceket adok nekik egy 9,3kg-os vasággyal :P .

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Amator kupa futam volt. Nem a mezony amator, hanem a csipes rendszer.
Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.

En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.

De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.

Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)

Nekem szar volt a váltóm, ahogy azt sejtettem....elsõ kört végig nyomtam nyélen, néhol nem túl optimális pedálfordulattal haladtunk felfelé 30 fölötti tempóban :D Ott találkoztam Mjanival is....aztán a második kör elején a versenyközpontnál megálltam, megrángattam a váltót oldalra, hátha jobb lesz, de nem. Aztán úgy voltam vele hogy takaréklángon kigurulok a második körre és felszenvedem magam valahogy, de megláttam az út szélén haveromat defekttel, és úgy voltam vele hogy akkor inkább maradok vele és visszagurulunk, minthogy kínlódva menjek még egy kört, és utána adjam fel...

a fickó pedig Herbánszki Péter, a Postás versenyzõje btw.

De a listán szerintem két köröm lesz, mert a chip nálam volt, mikor gurultunk vissza kajálásból... :D

Jani, te elég jót mentél nem?

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

@csimpy: Kilazulhat. De ha fekezett elso kerekkel elore-hatra tologatas kozben nem erzed, hogy kotyog, akkor nem kotyog. :)

nem érzem, de végül is mindegy, holnap úgyis megfordítom a stucnit (ahogy valaki ajánlotta korábban, egyre többet megyek alsófogással, és így egyre inkább magasnak érzem utána a kormányt, ha vízszintes részen fogom) aztán majd jóóóól meghúzom azokat a csavarokat :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
elso korhoz kepest a masodikban mar 5 percet buktam, de a harmadikban az elsohoz kepest mar 14-et.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Amator kupa futam volt. Nem a mezony amator, hanem a csipes rendszer.
Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.

En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.

De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.

Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)