Fûzõs verzió okés, valaki dobjon meg egy feljebb tárgyalt BONT-al

Egyébként pedig inkább nagyobb a kelleténél a cipõm, mint szûk.
Szerintem nem feltétlen a fûzõsre váltás a megoldás, hanem csak simán a jó lábfejszélességû, szerintem azon múlik a legtöbb. Ne szorítsa össze.
Tépõzár probléma nem megoldás, ezt próbáltam már, verseny közben is, mikor elõször jelentkezett a zsibbadás, legközelebb eleve nem húztam meg. Elõbb-utóbb új cipõ lesz belõle.
kipage: Csak akkor vennék lew-t, hogyha vehetnék belõle 10-20 szettet, és lógnának a plafonról. Tönkremegy? lewszarom, berakom a másikat
Egyébként ismerõsömnél javításra várt egy ilyen, szerinte elég hitvány a kidolgozási minõségük.
kiskubai
Lábzsibbadás ellen próbálkozz meg azzal, hogy a legalsó tépõzárat semmenyire se húzod meg, de tényleg semennyire. A stoplid nem tudom milyen pozícióban van, de a pedáltengely-nagylábujj "bütyke" egy vonal megközelítés már a múlté, ennél hátrébb kell állítani a stoplit. Nekem például elég nagy cipõm van, mert széles lábfejhez normál szélességû Sidi-t vettem, ezért a stoplimon a vájatokat még meg szoktam hosszabítani, hogy hátrébb tudjam tolni. Ajánlom mindenki figyelmébe a Cyclingnews "Fitness Q&A" rovatát (az archiváltat fõleg), ott nagyon sok, hasonló, mindennapos problémára lehet választ találni.
De ez még nem változtat azon, hogy a legjobb kerékszett, amivel sokat tudsz bicajozni!
Baszki az eddigi összes bringám együttvéve nem ér ennyit, sõt semmi teljesen saját értékem együtt (fényképezõgép, stb).
Én LEW racing-et vennék. Most úgyis akciós.
kedves Sporttársak!
van rá esélyem,hogy lecseréljem a kerékszettemet.egy Campa Vento-t szeretnék leváltani.
mi a véleményetek, mi lenne a "következõ" kerék ami érezhetõ változást hozna!?
válaszokat elõre is köszönöm!
ja és OFF
Campagnolo Vento 3G « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Az amelyik tetszik, és amelyikkel négyszer annyit mész az idén, mint ezzel tavaly