Én LEW racing-et vennék. Most úgyis akciós.
Baszki az eddigi összes bringám együttvéve nem ér ennyit, sõt semmi teljesen saját értékem együtt (fényképezõgép, stb).
Én LEW racing-et vennék. Most úgyis akciós.
kedves Sporttársak!
van rá esélyem,hogy lecseréljem a kerékszettemet.egy Campa Vento-t szeretnék leváltani.
mi a véleményetek, mi lenne a "következõ" kerék ami érezhetõ változást hozna!?
válaszokat elõre is köszönöm!
ja és OFF
Campagnolo Vento 3G « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Az amelyik tetszik, és amelyikkel négyszer annyit mész az idén, mint ezzel tavaly
@bloke:
Erdekes ez a nagy kistanyer tema.
Itt eleg sok kepen (a nagymeretu valtozatokon) tisztan ki lehet venni, hogy nagytanyeron vannak. (pl. Cancellara, Boom, Flecha)
2011 Paris-Roubaix Photos | www.cyclingfans.com
De van aki tenyleg kicsin megy, pl. egy Lottos ezen a kepen: http://velonews.comp...04/DV935938.jpg
btw. Aki latja ezen a kepen, hogy Boonennek mi baja lehetett, az szoljon.
En ugy tudtam, hogy beszorult a lanc a hajtokar es a villa koze, de itt ranezesre minden okes:
http://www.cyclingfa...ical_waits1.jpg
(Talan az elso valtonal tunik ugy, mintha a lanc nem menne at a ketrecen, ami azert fura, de lehet csak tul kicsi a felbontas.)
>Egyébként mennyi pihenõnapod és mennyi regeneráló edzésed van egy héten?
No igen, ket versenyes nap utan hetfon 100k-t tolni -azert nem tul lazan (180-200W igy saccra)- nekem kicsit durvanak hangzik.
Akkor nem ebben van a hiba. Lehet tényleg csak rossz napot fogtál ki.
Akkor nem ebben van a hiba. Lehet tényleg csak rossz napot fogtál ki.kb így. Ezen minta alapján kedd-szerda-csütörtök résztávozok, de az egyiken csak iramjátékozás, nem komoly tempózás.
A sebesség mindent megold.
kb így. Ezen minta alapján kedd-szerda-csütörtök résztávozok, de az egyiken csak iramjátékozás, nem komoly tempózás.A stoplin mindenképpen próbáld meg. Ha nem akkor kell egy drága betét vagy cipõ.
![]()
Értem. Gondolom egy vasárnapi versenyzésre felépített edzésed kb így néz ki. Hétfõ: pihenõ vagy regeneráló. Kedd: 2óra. Szerda: 3óra. Csütörtök: 2,5 óra. Péntek: regeneráló vagy pihenõ. Szombat: 2óra. Vasárnap: verseny
Hány edzésen résztávozol?