a rohadt qrva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!! eltörött a vázam!!!!!!!!! remélem meg tudom csináltatni,mert nincs pénzem új vázra. még lehet vele menni,de már nem sokáig.
hogy sikerült? vagy csakúgy elrepedt? kár lenne azért a fasza kis vázért..
a rohadt qrva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!! eltörött a vázam!!!!!!!!! remélem meg tudom csináltatni,mert nincs pénzem új vázra. még lehet vele menni,de már nem sokáig.

A start cycling team-esek vendégeskedtek itthon a hetekben.
Gondolom õket láthattad, Õk nem versenyeztek aznap.
Tetõtõl talpig Cervelo pedig a Team Prolog, vagy a Szingó kerékpáros egyesület lehetett.
Még az is megfordult a fejemben, hogy az elsõ felét kicsit elvékonyítom, de abból csak gányolás lenne. Apropó fabrikálás, csináltam nagyon dizájnos küllõprizmát (aminek nincs "ûbergagyi feelingje", ahogy kiskubai mondaná), hogy ne ezen múljon már, hogy megbüntetnek. Találtam két, taposópedálba való prizmát a dolgaim között, reszeltem hosszirányban egy-egy vájatot a hátoldalukra és pillanatragasztóval rögzítettem.
A korábban vásárolt Specialized talpbetétem sajnos elég problémásan viselkedik a cipõmben. Már hetek óta finomítgatom, de még mindig nem jó, valószínû, hogy Specialized cipõben teljesítene jól leginkább. Az a baj, hogy túl sok helyet vesz el az ujjaimtól, ha bent van a talpbetét is, meg a mûanyag (varus) betét is, viszont mindkettõnek érzem a pozitív hatását. Arra gondoltam, hogy fabrikálok egy, a stopli meg a cipõtalp közé kerülõ, a belsõ felén vastagabb betétet, olyasmit, mint a Lemond LeWedge.
A sebesség mindent megold.
MJani,
A 2009-es #228-asrol beszeltel, ugye?
Nem nehéz a google gyorsan kidobta a eredménylistát a verseny neve + a neved kombinációjára.
![]()
Nem tudom, már bezártam az eredménylistát. Egyébként miért kérded?
Holmes.
Nem tudom, már bezártam az eredménylistát. Egyébként miért kérded?MJani,
A 2009-es #228-asrol beszeltel, ugye?
Azt mondták, hogy csak 1x km új szakasz lesz.btw. az idei Kinok Kinja teljesen mas utvonalon megy, ha jol veszem ki, viszont fogalmam sincs vegulis merre megy. Valaki latott mar terkepet?
Ha 2009 akkor õ volt. Itt van elõttem az eredménylista, 18mp volt köztetek. Nem olyan erõs, 5-6 éve jól ment, de most már nem megy neki, se hegyre, se szélben nem tud menni.
Vagy 2008.
De nem hiszem, hogy õ volt. Azért úgy látom, neki vannak elég komoly eredményei, ez meg a sokadik leszakadt sor volt.
Szerintem ez is õ volt. Melyik évben volt ez, tavalyelõtt?