nem tök mind1? tönkrebaszták azt kész.
Hát azért nem mindegy, jó lenne, ha kiderülne miért ment tönkre az a jó kis váz.
nem tök mind1? tönkrebaszták azt kész.
Ne hülyéskedj már, mit fújtak magas nyomással? Láttál te már festeni magas nyomással? Porlasztják a cuccot.
Ennyi erõvel a magasnyomású mosó széttépné a vázakat. Ezzel jól beetettek.
Szinterezs porfests porszrs porfest porszr szinterez elektrostatische pulverbeschichtung Ungarn Budapest
Nem tudom mit csinálhattak, de ha bútor ajtók vagy lemez alkatrészek simán bírják megégés és vetemedés nélkül, akkor egy jófajta bringa váz biztos nem a festési technológia miatt megy szét.
Az elváltozások pedig azért lehettek, mert magas nyomáson fújták (nem kellett volna.) , és nem pont optimális hõhatások érhették..nekem legalábbis ezt magyarázták a múltkor mikor elbszták egy vázamat.
Az fasza, részvétem, de ugye nem gondolod, hogy a porfestés 10-20 perces 180-200 fokos beégetése vetemedéses lágyulást okoz egy jófajta acélban?
Nem tudom milyen vázad van, de ha ennyire sajnálod és meg akarod javíttatni, akkor gondolom nem biliacélból van.
Van még vázépítõ a felsoroltakon kívül az országban, szerzek neked kontaktot hozzá. Az elváltozások pedig azért lehettek, mert magas nyomáson fújták (nem kellett volna.) , és nem pont optimális hõhatások érhették..nekem legalábbis ezt magyarázták a múltkor mikor elbszták egy vázamat.
Legalább csináltad volna átlátszóval...
ps.:
A sebesség mindent megold.
múlt évben elvittem porfesteni,és a gyökerek sztem kilágyították,v nem tom mi,mert mind2 láncvilla felülete hullámos lett. nem benyomták,mert kifele is van kitüremkedés. ez kb a csapágyháztól 10-12 cm-ig tart. néhány napja már éreztem,h nem úgy viselkedik a váz ahogyan szokott,és ma takarítás közben fedeztem fel 1 kb 12mm-es repedést a bal oldali láncvillán a csapágyház közelében. szval mind2 láncvilla csere + festés. remélem 50bõl kihozom. nagyon nem hiányzott ez. így sztem ugrott a nyaralás is. új vázat nem szeretnék,mert arra végképp nincs keretem. karbon,v acél lenne,de 200000 alatt 1ik sincs. megpróbálom a Merényivel felvenni a kapcsolatot. Pajti bácsit is megkérdem,meg talán a Seregély Mártit is. talán õk olaszba meg tudják csinálni,horror árért. esetleg Yasec mestert is megpróbálom,de úgy hallottam nagyon el van havazva. meg még a Matuzt is felkeresem. hátha van vlmi ötlete. nagyon gáz az egész. nem tudom meddig bírja így.
a rohadt qrva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!! eltörött a vázam!!!!!!!!! remélem meg tudom csináltatni,mert nincs pénzem új vázra. még lehet vele menni,de már nem sokáig.
A start cycling team-esek vendégeskedtek itthon a hetekben.
Gondolom õket láthattad, Õk nem versenyeztek aznap.
Tetõtõl talpig Cervelo pedig a Team Prolog, vagy a Szingó kerékpáros egyesület lehetett.