Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

nem tök mind1? tönkrebaszták azt kész.

Hát azért nem mindegy, jó lenne, ha kiderülne miért ment tönkre az a jó kis váz.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Ez tudom , hogy nem vigasztal, de a fateromnak a váza is a láncvillánál tört el úgy 10cm-re a középrésztõl.
Ha az aljától indul a repedés az anyagfáradás, nincs mit tenni vele, csere.
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Ne hülyéskedj már, mit fújtak magas nyomással? Láttál te már festeni magas nyomással? Porlasztják a cuccot.
Ennyi erõvel a magasnyomású mosó széttépné a vázakat. Ezzel jól beetettek.
Szinterezs porfests porszrs porfest porszr szinterez elektrostatische pulverbeschichtung Ungarn Budapest
Nem tudom mit csinálhattak, de ha bútor ajtók vagy lemez alkatrészek simán bírják megégés és vetemedés nélkül, akkor egy jófajta bringa váz biztos nem a festési technológia miatt megy szét.

Szerintem a magas nyomás az a homokfúvásra utalt, ha volt .
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
nem tök mind1? tönkrebaszták azt kész. festés után reklamálhattam volna,de fölösleges. nem tudtak volna prezentálni még 1 olyan vázat. annyi az egész,h oda nem viszem többet,és lebeszélek mindenkit arról,h oda vigye festetni a vázát.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az elváltozások pedig azért lehettek, mert magas nyomáson fújták (nem kellett volna.) , és nem pont optimális hõhatások érhették..nekem legalábbis ezt magyarázták a múltkor mikor elbszták egy vázamat.

Ne hülyéskedj már, mit fújtak magas nyomással? Láttál te már festeni magas nyomással? Porlasztják a cuccot.
Ennyi erõvel a magasnyomású mosó széttépné a vázakat. Ezzel jól beetettek.
http://www.szinter2000.hu/
Nem tudom mit csinálhattak, de ha bútor ajtók vagy lemez alkatrészek simán bírják megégés és vetemedés nélkül, akkor egy jófajta bringa váz biztos nem a festési technológia miatt megy szét.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Az fasza, részvétem, de ugye nem gondolod, hogy a porfestés 10-20 perces 180-200 fokos beégetése vetemedéses lágyulást okoz egy jófajta acélban?
Nem tudom milyen vázad van, de ha ennyire sajnálod és meg akarod javíttatni, akkor gondolom nem biliacélból van.

reynolds 531es csövekbõl van,és egyedi váz. ezért nem szeretném cserélni. meg pénzem sem lenne rá.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Van még vázépítõ a felsoroltakon kívül az országban, szerzek neked kontaktot hozzá. Az elváltozások pedig azért lehettek, mert magas nyomáson fújták (nem kellett volna.) , és nem pont optimális hõhatások érhették..nekem legalábbis ezt magyarázták a múltkor mikor elbszták egy vázamat.

megköszönném a kontaktokat. nem értek a porfestéshez,de lehet,h ez volt a gond,amit írtál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Legalább csináltad volna átlátszóval...

ps.: :D

Ez volt itthon. :) Holnap este úgyis leszedem róla.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Legalább csináltad volna átlátszóval...

ps.: :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
használaton kívûl meg légyfogó....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az új idõfutam sisakom. :)

Posted Image

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az fasza, részvétem, de ugye nem gondolod, hogy a porfestés 10-20 perces 180-200 fokos beégetése vetemedéses lágyulást okoz egy jófajta acélban?
Nem tudom milyen vázad van, de ha ennyire sajnálod és meg akarod javíttatni, akkor gondolom nem biliacélból van.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

múlt évben elvittem porfesteni,és a gyökerek sztem kilágyították,v nem tom mi,mert mind2 láncvilla felülete hullámos lett. nem benyomták,mert kifele is van kitüremkedés. ez kb a csapágyháztól 10-12 cm-ig tart. néhány napja már éreztem,h nem úgy viselkedik a váz ahogyan szokott,és ma takarítás közben fedeztem fel 1 kb 12mm-es repedést a bal oldali láncvillán a csapágyház közelében. szval mind2 láncvilla csere + festés. remélem 50bõl kihozom. nagyon nem hiányzott ez. így sztem ugrott a nyaralás is. új vázat nem szeretnék,mert arra végképp nincs keretem. karbon,v acél lenne,de 200000 alatt 1ik sincs. megpróbálom a Merényivel felvenni a kapcsolatot. Pajti bácsit is megkérdem,meg talán a Seregély Mártit is. talán õk olaszba meg tudják csinálni,horror árért. esetleg Yasec mestert is megpróbálom,de úgy hallottam nagyon el van havazva. meg még a Matuzt is felkeresem. hátha van vlmi ötlete. nagyon gáz az egész. nem tudom meddig bírja így. :(

Van még vázépítõ a felsoroltakon kívül az országban, szerzek neked kontaktot hozzá. Az elváltozások pedig azért lehettek, mert magas nyomáson fújták (nem kellett volna.) , és nem pont optimális hõhatások érhették..nekem legalábbis ezt magyarázták a múltkor mikor elbszták egy vázamat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
múlt évben elvittem porfesteni,és a gyökerek sztem kilágyították,v nem tom mi,mert mind2 láncvilla felülete hullámos lett. nem benyomták,mert kifele is van kitüremkedés. ez kb a csapágyháztól 10-12 cm-ig tart. néhány napja már éreztem,h nem úgy viselkedik a váz ahogyan szokott,és ma takarítás közben fedeztem fel 1 kb 12mm-es repedést a bal oldali láncvillán a csapágyház közelében. szval mind2 láncvilla csere + festés. remélem 50bõl kihozom. nagyon nem hiányzott ez. így sztem ugrott a nyaralás is. új vázat nem szeretnék,mert arra végképp nincs keretem. karbon,v acél lenne,de 200000 alatt 1ik sincs. megpróbálom a Merényivel felvenni a kapcsolatot. Pajti bácsit is megkérdem,meg talán a Seregély Mártit is. talán õk olaszba meg tudják csinálni,horror árért. esetleg Yasec mestert is megpróbálom,de úgy hallottam nagyon el van havazva. meg még a Matuzt is felkeresem. hátha van vlmi ötlete. nagyon gáz az egész. nem tudom meddig bírja így. :(

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

a rohadt qrva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!! eltörött a vázam!!!!!!!!! remélem meg tudom csináltatni,mert nincs pénzem új vázra. még lehet vele menni,de már nem sokáig.

hogy sikerült? vagy csakúgy elrepedt? kár lenne azért a fasza kis vázért..

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
a rohadt qrva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!! eltörött a vázam!!!!!!!!! remélem meg tudom csináltatni,mert nincs pénzem új vázra. még lehet vele menni,de már nem sokáig.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Kürtõskalács. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Valami kaját tekert a kormányra? :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Két véglet a Paris-Roubaix-ról.

Ignatyev

Posted Image

Pozzato

Posted Image

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

A start cycling team-esek vendégeskedtek itthon a hetekben.
Posted Image

Gondolom õket láthattad, Õk nem versenyeztek aznap.
Tetõtõl talpig Cervelo pedig a Team Prolog, vagy a Szingó kerékpáros egyesület lehetett.
Posted Image

a cukis-brigád nem volt csapat-mezben,de hasonlóan "kormosak" voltak mint a startosok.a cervelos különítmény meg nem ilyen szettben volt hanem a nagyon-fehérben...és a bringájuk is fehér volt.na mindegy...csak meglepõdtem...ott
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"