Campagnoloval megy, Canyon géppel, maga rendelte ill. állította össze.Tökéletes kép.
http://i.telegraph.c...rt_1879685a.jpg
Où trouver le vélo de Philippe Gilbert.
Akit érdekel a hajrá: Gilbert s’impose à Liège : la vidéo.
Campagnoloval megy, Canyon géppel, maga rendelte ill. állította össze.Tökéletes kép.
http://i.telegraph.c...rt_1879685a.jpg
Félek így elindulni, még nem csináltam ilyet és mi lesz ha nem sikerül. Egyik edzésen meg kéne próbálni.
Jó, tudom, de szeretek biztosra menni. Ma nem lett volna gond találni valakit, mert pl az egyik rendezõ a rajtnál az egyik bringás haverom volt.Ugyan már. Kinézel magadnak egy rátermettebb embert. Én annyi instrukciót adtam, hogy inkább késöbb engedjen ek, mint hamarabb.
A sebesség mindent megold.
Félek így elindulni, még nem csináltam ilyet és mi lesz ha nem sikerül. Egyik edzésen meg kéne próbálni.
Én mindig megkértem egy ott ácsorgót, hogy tartson meg a rajtnál.
Nem tudom, siettem, így letekertem és egybõl eljöttem. Be kell látnom sokadszorra, hogy nem jó a lábaimnak ez a hûvös idõ, egyszerûen fázik a combom és a cipõben a lábam, kell kamásli és hosszúnadrág. Csak 32:00 körüli idõt mentem
. És meg kell tanulnom rajt után belépni a pedálba, mert botrányos, hogy hosszú másodpercekig szenvedek ezzel.
A "Peti Show" nekem bejott, jobban is mentem, mint vartam magambol, 37.6 -s atlagom lett azt hiszem. 33:40 koruli idovel. (igy fejbol)
Tudja valaki a gyoztes idot?
Mea culpa, biztos azért kevertem, mert néha fölfele megyek a lejtõnIgen, olyan lejtõn nem gyõzök fékezni, hogy 60km/h fölé ne nagyon menjek.
Schleckék úgy mégis ezt hogy gondolták?
Flickr
donciccio,
nálam van egy használaton kívüli Wilier vázszett, 53-as méret, kölcsönadom ha kéred
Hát ott azért pedig lehet ereszteni neki;)
megcsinálta!!!!
Na Gilbert megcsinálja a négybõl négyet?
azt mondják, hogy aki nyer szerdán, nem nyer vasárnap, de õ 2 hete zsinórban nyer szerdán-vasárnap-szerdán.......ha össze jön neki, akkor történelmet ír!
én drukkolok neki!
Flickr