Egyesek szerint. Amúgymeg volt csapattárs múlthéten mászta meg Dobogókõt mindkét irányból 48-16 fixivel...Értelmes fordulat?
80-100 között.
Egyesek szerint. Amúgymeg volt csapattárs múlthéten mászta meg Dobogókõt mindkét irányból 48-16 fixivel...Értelmes fordulat?
A sebesség mindent megold.
Kinek? Értelmes fordulaton az lehetetlen.
állítólag compact+12-27 elég....
Nekem van olyan biciklim is, ahol alsócsöves a váltás és „csak” 3x5-ös, de jó váz, jó kerekek, jó menni vele.Lehet én tekerek nagyon rosszul, de nekem az esetek nagyon nagy többségében elég egyesével a nehezebbre váltanom. Persze vannak kivételek, mikor épp kiállva akarsz tekerni, vagy hegytetõre érsz és hirtelen gurulni kell és még szuflával bírod, stb..
Nekem 5öt tud a leváltani a bicóm, de lehet nem használtam még egyszer sem ki ezt az opciót:)
nem, bõven meg van az 5 fok térd, még sarokkal is van egy egész pici hajlás nem nyújtozkodok.
De akkor szinte már teljesen kinyújtod a lábad, nem? Sarokkal már csak csípõbillegéssel tudsz tekerni, ha tudsz egyáltalán?
krosszon meg az outin klikkpedált használok(tam).
mindenesetre következõ virslisem ha lesz S-es road ride lesz. vagy ha rámszakad abank akkor 52-es sectour
És még nem is normális pedált használsz
(a tied még laposabb, mint a mienk) , egyértelmûen magasan ülsz, persze csak taposol, oda meg jobb a magasabb beállítás. Azért nem érted el, mert nem szoktál hozzá, nekem is szenvedés volt az elején, most meg úgy fekszem, mint a profik
.
dobok egy komplett comingout-t:
Inseam: 82.5
Trunk: 66
Forearm: 34.5
Arm: 65
Thigh: 57.5
Lower Leg: 55.5
Sternal Notch: 147
Total Body Height: 178
The French Fit (cm)
-------------------------------------------
Seat tube range c-c: 56.3 - 56.8 56
Seat tube range c-t: 58.0 - 58.5 58
Top tube length: 57.1 - 57.5 57
Stem Length: 10.3 - 10.9 10.5
BB-Saddle Position: 75.4 - 77.4 74.5-75
Saddle-Handlebar: 55.9 - 56.5 53.5 (ezt szerintem rosszul számolják, vagy: a kormány elejétõl mérik)
Saddle Setback: 4.0 - 4.4 4
És még nem is normális pedált használszén is 74-75 közt ülök, (mostanában kezdem kevésnek érezni) (amúgy 175/79,5 belsõ) annyi volt outin is, viszont az 55,5-es effektiv felsõcsõhosszú bringán, 105-ös stucnival kb nem értem el a kormányt...
Bele van számolva ez is.Egyébként ha itt görcsöltök a cm-eken akkor a pedált, stoplit, hajtókarhosszt, cipõt talpvastagságát, nadrágbetétet, nyeregmerevséget is vegyétek figyelembe, mert ez is mindenkinél más.
én is 74-75 közt ülök, (mostanában kezdem kevésnek érezni) (amúgy 175/79,5 belsõ) annyi volt outin is, viszont az 55,5-es effektiv felsõcsõhosszú bringán, 105-ös stucnival kb nem értem el a kormányt...
Pont kijön a 12cm, mert én 178cm.
![]()
A thigh és a lower leg mennyi nálad?
166. Viszont hogy így számolgattam, két szélsõséges lábhosszúságú egyénnél (magas, de ahhoz képest rövid láb-alacsony,de ahhoz képest hosszú lá
nem valami nagy a különbség.
én trunk-ban vagyok erõs, a comp cyclist fit calculator mérési módszer alapján 66 cm
Igen, azok is csak egyet váltanak lefele (Centaur, Veloce). Ld. Ergopower Power-Shift CENTAUR Controls 10s - Campagnolo - The official Campagnolo web site - Bicycle Parts and Components Cycling
[Centaur shifter]:
.... Exclusive Power Shift™ Mechanism
User friendly - 3-sprocket up shifting and 1-sprocket downshifting in a single stroke ...
Én is ilyen magasan ülök, mint te, de egy centivel hosszabb a lábam.
Egyébként ez a formula csak iránymutatás, meg a lábhossz kevés a nyeregmagasság kiszámításához.