Azt értem, hogy normál csavarral, de ha nincs semmiben menet, akkor hogyan tovább?
Ne hülyéskedj már. Még nem volt olyan hajtómûved, amiben hagyományos módon voltak rögzítve a tányérok?
Azt értem, hogy normál csavarral, de ha nincs semmiben menet, akkor hogyan tovább?
Ezt most nem értem. Valami magyarázat? Ja, és még ma este meg kellene oldanom...
Szereztem egy 52-es tányért. Csak ugye ebben nincs menet, mint az eredeti Ultegrában. Mit csináljak? Hogy fogassam meg?
szerintem az, úgy hallottam elég sok sportoló használja...
egyébként próbálta már valaki?
A sebesség mindent megold.
így kell jó reklámot csinálni!
mágnesen karkötõ?!
szintén orrpolip?
az utolsó mondatoddal elmondtad, miért nincs nagy jelentõsége-véleményem szerint
esetleg iváskor jövet jól, amikor muszáj az orrodon venni a levegõt
Próbáltatok már légzéskönnyítõ tapaszt? Azon gondolkodtam, hogy ha az egyszerûen annyit csinál, hogy megnagyobbítja az orrnyílásokat, és így több levegõ tud beáramlani, akkor én állandó hátrányban vagyok, mert nekem az egyik oldal alig szelel. Vagy nem így mûködik? Amúgy is, nagy intenzitásnál már szájon át veszem a levegõt.
Flickr
RAUH-Welt
B E G R I F F
Re: power
Valamelyik GPS alapu tracker website szamol powert a feltoltott hegymaszasbol, de nem emlekszem melyik, annyi van...
Bar konkretan nem tettem meg, hogy allandot szamoljak ra, de eleg pontosan lehet powert josolni erzesre is (tejsavbol)
Csak egyszer meg kell tudni az ember hatarait, es onnan eleg jol lehet saccolgatni.
Mas kerdes, hogy ez mire jo.
Flickr
Lehet elnéztem valamit, akkor bocsánat...miben különbözik a 6700-hoz való a 6500-hoz valótól? Mindkettõ 130-as nem?Ez a 6500-ashoz való, ugyanazt tudja mint bármelyik másik 130mm-es furatkörû lánctányér, csak bármilyet talál olcsóbban.