Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Na ja, azt legalább nem ártott volna leírni, milyen is az az aluváz. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

szerintetek mi az az összeghatár, amiért érdemes kereket venni egy alumínium vázas országútiba? ez a komplett ára, ami egy pár Mavic Aksium-ot foglal magába. nincs egy éves sem a bringa, csak a véleményetek érdekel. márkát és típust szándékosan nem írok, hogy ne zavarjon össze senkit :)

Az elsõ mondaton kívûl, én ebbõl semmit nem értek. Aluminínium vázas bringából meg van nagyon drága is, meg nevenincs vacak is.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Bringa eredeti árától is függ, meg magától az aluváz súlyától/minõségétõl. Én kerék szettem 35-40 között lesz, ami egy Camap Khamsin + 9-es Campa sort takar majd, de ez még odébb lesz. Nekem is aluvázam van. Szerintem meg ennyit ér ilyenre fordítani. 35 körül.

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
szerintetek mi az az összeghatár, amiért érdemes kereket venni egy alumínium vázas országútiba? ez a komplett ára, ami egy pár Mavic Aksium-ot foglal magába. nincs egy éves sem a bringa, csak a véleményetek érdekel. márkát és típust szándékosan nem írok, hogy ne zavarjon össze senkit :)

pumukli2

pumukli2

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Lehet elnéztem valamit, akkor bocsánat...miben különbözik a 6700-hoz való a 6500-hoz valótól? Mindkettõ 130-as nem?

Nem olcsó de van legalább...ha esetleg még aktuális, bár látom már találtál...
BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Nabakker... Shimano DI2 wireless???

google translate:
Google Translate

Pár napja az Újdonságokban írtam (kb. ugyanezt):
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok - Drótnélküli Shimano DI2

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Ha a wireless csak annyira lesz megbízható, mint a legjobb pulzusmérõk vagy kmórák, akkor nem erõltetném.
Elképzelem magam elõtt, amikor versenyzõk gyártatnak olyan kütyüket, ami összezavarja a másik váltóját (õk meg bovdenessel vagy vezetékessel mennek). :)

Én is erre gondoltam amúgy elõször, hogy ez biztos lenne. Még ha maga a jelátvitel kódolt is, akkor is tökmindegy, nem lehet bonyolult a zavarása. Én alapból fölöslegesnek tartottam már azt is, hogy a váltás elektronikus alapúvá alakítsák.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Vezetek nelkul nem lehet meguszni 5 akku (elem) nelkul. Funkcionalisan nem hoz semmi elorelepest, szoval versenytechnikaban nem latom ertelmet, de hobbistaknak vegulis lehet tetszik a "tisztabb" gep annyira, hogy megvegyek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha a wireless csak annyira lesz megbízható, mint a legjobb pulzusmérõk vagy kmórák, akkor nem erõltetném.
Elképzelem magam elõtt, amikor versenyzõk gyártatnak olyan kütyüket, ami összezavarja a másik váltóját (õk meg bovdenessel vagy vezetékessel mennek). :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem meg ez már kisebb lépés, mint maga a Di2. Elképzelhetõnek tartom, hogy ezt már elsõ körben meg tudták volna csinálni, csak az üzletpolitika az volt, hogy elöbb muszáj legyen vezetékes.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
semmi kezzelfoghatot nem ir. csak hogy lehet hogy lesz ilyen. nekem ez igy ebben a formaban Blikk szinvonalu hir
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nabakker... Shimano DI2 wireless???

google translate:
Google Translate

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Oh, my fault, my fault! Köszi szépen a segítséget mindenkinek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt értem, hogy normál csavarral, de ha nincs semmiben menet, akkor hogyan tovább?

Használsz hozzá lánctányér csavaranyát.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Azt értem, hogy normál csavarral, de ha nincs semmiben menet, akkor hogyan tovább?

Ne hülyéskedj már. Még nem volt olyan hajtómûved, amiben hagyományos módon voltak rögzítve a tányérok?

Feltöltött kép

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
pár sorral feljebb, sajna nem tudom belinkelni a képet #14181 itt
úgy tûnik mintha normál lánctányércsavarral lenne rögzítve a cucc.
Igaz még nem vettem szemügyre közelebbrõl ilyen hajtókart

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ezt most nem értem. Valami magyarázat? Ja, és még ma este meg kellene oldanom...

Mint bármilyen hagyományos lánckerék esetében. Azt hittem a kép alapján egyértelmû.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ezt most nem értem. Valami magyarázat? Ja, és még ma este meg kellene oldanom...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szereztem egy 52-es tányért. Csak ugye ebben nincs menet, mint az eredeti Ultegrában. Mit csináljak? Hogy fogassam meg?

Így?

Feltöltött kép