Ennek amúgy mi az oka, hogy ennyire lemarja a felnit? Fékpofa túl kemény, vagy a felni anyaga olyan, hogy ennyire könnyen (és ilyen nagy darabokban) kopik?
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2011. május 09. - 11:27
Ennek amúgy mi az oka, hogy ennyire lemarja a felnit? Fékpofa túl kemény, vagy a felni anyaga olyan, hogy ennyire könnyen (és ilyen nagy darabokban) kopik?
Írta 2011. május 09. - 10:43
Írta 2011. május 09. - 10:37
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. május 09. - 08:40
A smirglihez hasonlóan:
Acélszövet (nem tudom, mi a szabatos neve - acélforgács?), olyasmi, mint a konyhai acélszövet-súroló, famunkákhoz ajánlják, 0 (legfinomabb) és 6 közt van, 2-est használok.
Néha azzal kezdem, hogy az egészet lereszelem, nekem nem szokott ilyen csúnyán kinézni (kb. félévente megcsinálom).
A nagyobbakhoz meg fogorvosi kaparótût (annak sem tudom a hiv. nevét).
Valószínûleg jó okkal nem voltál elégedett a fékezéssel, ezeken csúszik a ráf meg bele is akad.
Fogorvosi kaparótû: szonda
Írta 2011. május 09. - 08:39
Amiota betettem az uj kerekem, nem voltam elegedett a fekezessel.
Ugyhogy ma fekbeteteket csereltem. 2 ev hasznalat utan igy neznek ki. Elkopva nincsenek, de a betokozodott femforgacsok kicsit jobban fogyasztjak a felnit fekezeskor, mint kellene.
Van erre valami gyogymod, vagy egyszeruen cserelni kell gyakran es kesz?
Milyen kereket használsz?
Írta 2011. május 08. - 22:00
A smirglihez hasonlóan:Amiota betettem az uj kerekem, nem voltam elegedett a fekezessel.
Ugyhogy ma fekbeteteket csereltem. 2 ev hasznalat utan igy neznek ki. Elkopva nincsenek, de a betokozodott femforgacsok kicsit jobban fogyasztjak a felnit fekezeskor, mint kellene.
http://timeslip.hu/f.../fekbetetek.jpg
Acélszövet (nem tudom, mi a szabatos neve - acélforgács?), olyasmi, mint a konyhai acélszövet-súroló, famunkákhoz ajánlják, 0 (legfinomabb) és 6 közt van, 2-est használok.
Néha azzal kezdem, hogy az egészet lereszelem, nekem nem szokott ilyen csúnyán kinézni (kb. félévente megcsinálom).
A nagyobbakhoz meg fogorvosi kaparótût (annak sem tudom a hiv. nevét).
Valószínûleg jó okkal nem voltál elégedett a fékezéssel, ezeken csúszik a ráf meg bele is akad.
Írta 2011. május 08. - 21:04
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 08. - 20:58
Írta 2011. május 08. - 20:52
Írta 2011. május 08. - 20:48
Kiskubai!
Milyen volt a Tisza-tó verseny? Azt látom, hogy nem nyertél.
Írta 2011. május 08. - 20:37
Írta 2011. május 08. - 20:35
Írta 2011. május 08. - 15:52
Írta 2011. május 08. - 12:43
Írta 2011. május 08. - 12:08
Írta 2011. május 08. - 11:01
Ave, nem tudsz aludni?
csórikám a másik rabo-s mögött jött. amikor az kivágott oldalra, hogy helye legyen a többiek mellet, a levegõben lévõnek el kellett rántania jobbra, és ekkora tempónál nehéz koordinálni a kicsi mozdulatokat is...így lett a vége a tükör, a levegõ, majd az aszfalt, végül a mentõautó...:/
Nem tudtok véletlenül olyan mûhelyt ahol a középcsapágyházat "felkészítik" az integrált hajtómûvek fogadására?
Ha mindenki csinál ilyet, akkor nem kérdeztem semmit.
Probléma: Pár éves, integrált korszak elõtti váz, ahol a csapágyház szélei gyárilag nem teljesen, nem mindenhol merõlegesek a menetre, ezért a csészék sem teljesen pontosan illeszkednének. Alig mérhetõ, de nem akarok ebbõl problémát.
Ha shimano hajtómûrõl van szó akkor ne foglalkozz ezzel, az mm-es eltéréseket is tolerál.
Írta 2011. május 08. - 10:49
Nem tudtok véletlenül olyan mûhelyt ahol a középcsapágyházat "felkészítik" az integrált hajtómûvek fogadására?
Ha mindenki csinál ilyet, akkor nem kérdeztem semmit.
Probléma: Pár éves, integrált korszak elõtti váz, ahol a csapágyház szélei gyárilag nem teljesen, nem mindenhol merõlegesek a menetre, ezért a csészék sem teljesen pontosan illeszkednének. Alig mérhetõ, de nem akarok ebbõl problémát.
Nekem hagyományos acél országúti vázam van, és simán ráment a csésze, azóta sincs vele semmi gondom. Ha a csészék nem illeszkednének pontosan, akkor a mostani monoblokk sem illeszkedik rendesen?
Írta 2011. május 08. - 10:33
Írta 2011. május 08. - 10:27

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére