Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Egyelõre mindenhol csak annyit írnak, amit a kommentátorok is mondanak.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nem nagyon vagyok amúgy otthon ebben, de régen is ennyi bukás volt?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Atya ég, nézitek a Giro-t? Weylandt akkorát bukott, hogy nem tudják újraéleszteni.
Szorítsunk neki.

a neten hol lehet errõl infót találni, mert az Eurosporton nem sokat tudnak róla :/

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Atya ég, nézitek a Giro-t? Weylandt akkorát bukott, hogy nem tudják újraéleszteni.
Szorítsunk neki.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem 105 van, es megallit...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
7900 D/A :D

Amúgy a 105-ös fék szett egész jó, a Campa fékekhez képest azt mondják sokkal jobbak, bár nekem ezzel sem volt még gond. Ha van helyes fékezési technikád, akkor ezt is tudod jól használni. Persze vannak azért olyan szintek, ahova ez már természetesen kevés. Amúgy Shimano fékek talán a legjobbak Ultegra, D/A, RX100

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
fékbõl mi számít jobbnak mostanság ?
(bár rövid outis pályafutásom alatt , a 105ös teljesen jó volt, de azért kiváncsi vagyok)
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy ez a ~200g ez mennyire észrevehetõ olyankor, amikor mondjuk sprintbe kezdesz? Vagy rajtolsz? Inkább pszichés, vagy azért érezni is?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

1435g vs. 1648g a konkret szamok. A D/A-n kell felniszalag is, ezert nehezebb, mint a "marketing" tomeg. Raadasul az agyak szerintem nehezebbek, mint a Fulcrum, szoval kell, hogy szamitson a konnyebb felni.
Vmelyik nemet online shopbol van, akcioztak 50 euroval.
Erzesre van kulonbseg, de meg keveset mentem vele. Hetvegen kiderul, eleg dombos a Kinok Kinja, hogy lehessen erezni.

15mp a teljes távon. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
1435g vs. 1648g a konkret szamok. A D/A-n kell felniszalag is, ezert nehezebb, mint a "marketing" tomeg. Raadasul az agyak szerintem nehezebbek, mint a Fulcrum, szoval kell, hogy szamitson a konnyebb felni.
Vmelyik nemet online shopbol van, akcioztak 50 euroval.
Erzesre van kulonbseg, de meg keveset mentem vele. Hetvegen kiderul, eleg dombos a Kinok Kinja, hogy lehessen erezni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Az a D-A kerék szett, elvileg 1386g körül van, a Fulcrum R3: 1659g. Asszem ez elég nagy különbség. >.<

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Mar megvan, 7850 c24

és hol vetted?
és mennyivel jobb mint a Fulcrum R3?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar megvan, 7850 c24

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Akkor az uj Shimano kerekhez biztos jo lesz a Shimano betet. :)

Miért milyen kerékre fáj a fogad?:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en lecsiszolnam egyenesbe
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Lehet Campa fékpofa lenne hozzá a legjobb.. ki tudja...

Nekem még az eredeti Campa Xenon szett fékpofái vannak a fékben. Teljesen jól összepasszol a Mach1 CFX felnimmel.

Amúgy lemértem az elsõ és hátsó kerekem (külsõstõl, belsõstõl és most kb 5 baron lehet... Ideje lenne fújnom bele).
Elsõ: 1495g
Hátsó: 1985g
Ha jó a mérlegem.

Mach1 CFX felni, Miche agy, hátul Miche sor, Michelin Kevláros külsõk, CST belsõk.

Amúgy amit most vettem csak észre, hogy a jobb elsõ fékpofám nem teljes felületen fékezett, az alján vékony csíkban van ilyen kidudorodás, ami ugye a felni széle miatt nem fékez, csak bekopik. Feljebb állítottam, lecsiszoljam, vagy majd lekoptatja a felni? :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Akkor az uj Shimano kerekhez biztos jo lesz a Shimano betet. :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Kíváncsiságból kivettem elsõ kerekem, megnézni fékpofáim, hogy hogyan néznek ki, egyáltalán nem volt forgács beleékelõdve, kb ~2000km-t használtam eddig én és azért abban volt erõs fékezés is, folyamatos fékezés is (Hármashatár-hegy lefelé, szarok, szóval fékezek bõven, meg kátyús is.. :D ).

Ennek amúgy mi az oka, hogy ennyire lemarja a felnit? Fékpofa túl kemény, vagy a felni anyaga olyan, hogy ennyire könnyen (és ilyen nagy darabokban) kopik?

Lehet Campa fékpofa lenne hozzá a legjobb.. ki tudja...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg az is hogy a felni anyaga mennyire szereti a fekpofa anyagat. Lehet ki kellene probalni valami puhabb gumiosszetetelut es az nem zabalna ennyire.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mentem parszor borzasztoan rossz, esos, saras idoben, en erre tippelnek mint egy ok.