Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
1. Majd kiderül, hogy kinek lesz igaza. ;)Nem szoktam hülyeségeket kitalálni.
2. Soha nem a "fel lehet menni" a kérdés, hanem az, hogy milyen gyorsan.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem overkill, foleg 8-as racsnin egyet elloni erre.
upd: Ezt a 32-re irtam, de latom kozben petter is kb. ugyanezt mondja.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Szerintem ne féljetek attól a meredektõl annyira, akik nem tudtak felmenni azok általában nem is voltak erõsek és 39/23-al mentek. Csak az utolsó 3-400 méter az igazán kemény, oda elég a 39/25, vagy 27.
Ezen a körön meg tényleg sok a rovid de velõs meredek de ezek zömmel 2-300m hosszúak - ahol igazán meredek.
Szerintem jobban jársz egy sima 12-25 vagy 27 sorral, többet fog itt számítani a fokozatok közötti kicsi ugrás. Ja és versenyen mindig húznak a többiek is

Feltud, de elég nehézkesen. Így beraktam egy 28-ast is közéjük. Úgy néz ki, hogy lényegében egy 12-32-es sorral vágok neki a versenynek. Szerintem ülve pörgetõsen, a saját stílusomban tudok majd menni a végén a meredeken. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap kipróbálom, hogy a 24-esrõl fel tud-e váltani a 32-esre a hátsóváltóm. :)

Feltud, de elég nehézkesen. Így beraktam egy 28-ast is közéjük. Úgy néz ki, hogy lényegében egy 12-32-es sorral vágok neki a versenynek. Szerintem ülve pörgetõsen, a saját stílusomban tudok majd menni a végén a meredeken. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Millare nem kompakt, ha arra celzol. De az biztos 36x36 eleg majdnem mindenhol. MAJDNEM mindenhol. :)
YouTube - Fargo Street Hill Climb

Ha az a fickó tényleg 55, akkor mostantól én is egykerekûzök. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Millare nem kompakt, ha arra celzol. De az biztos 36x36 eleg majdnem mindenhol. MAJDNEM mindenhol. :)
YouTube - Fargo Street Hill Climb

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem semmi racsni van Millar bicojan.
De jol valasztott, szerintem. Egyreszt a vegen 10km/h alatt ment, az biztos. Lehet tudta elore, hogy ez lesz. :)
Masreszt a murvas hegyi hajranal piszok meredek volt az ut, 15%-ot irtak. Ilyen meredeken, laza talajon nem rossz gondolat porgossel menni.

11-36 egy kompakt hajtómûvel már egész jó áttételt ad. :)

Holnap kipróbálom, hogy a 24-esrõl fel tud-e váltani a 32-esre a hátsóváltóm. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem semmi racsni van Millar bicojan.
De jol valasztott, szerintem. Egyreszt a vegen 10km/h alatt ment, az biztos. Lehet tudta elore, hogy ez lesz. :)
Masreszt a murvas hegyi hajranal piszok meredek volt az ut, 15%-ot irtak. Ilyen meredeken, laza talajon nem rossz gondolat porgossel menni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Egyébként miért nem ültek át cx bringára a végén? Sokkal többet nyertek volna vele, mint amit a bringacserével veszítenek.

Ezen ma suliba menet én is pont elgondolkodtam... ^^

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egyébként miért nem ültek át cx bringára a végén? Sokkal többet nyertek volna vele, mint amit a bringacserével veszítenek.

A Montepaschi Eroica versenyt is normál bringával teljesítik, és ott sokkal több strade bianche van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Millar már tegnap az Etnára készült? :)

Feltöltött kép

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nekem úgy jött össze sógoréknél 1300m szintem, hogy nem voltam magasabban mint 392, de azt sokszor! :D
--sok kicsi sokra megy--
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Nehezen hiszem el, hogy ebben van 1400m szint.1000-1100 tûnik reálisabbnak.

Nagyon sok a rövid le-föl, ami nem jön ki a szinttérképen, de a küllõszaggatóktól lehet, hogy lesz mért adat estére.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha valaki nem ismerné a Cervelo "Beyond the Peloton" filmjeit:

Team Garmin-Cervélo - Beyond the Peloton Video

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Talaltam egy nagyon erdekes videot a Time gyarbol.
Ezek utan nem tudom ki gondolja, hogy tul dragak a karbonvillak... Nem semmi mennyi tudas es kezimunka van ebben.

YouTube - Time Sport Manufacturing Process

Valamelyik angol bringás magazinomhoz volt mellékelve egy gyárlátogatós különszám, abban is láttam ezeket a dolgokat, akkor már eldöntöttem, hogy ha lesz rá pénzem, csak Time karbonvázat veszek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Talaltam egy nagyon erdekes videot a Time gyarbol.
Ezek utan nem tudom ki gondolja, hogy tul dragak a karbonvillak... Nem semmi mennyi tudas es kezimunka van ebben.

YouTube - Time Sport Manufacturing Process

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Rajottem, hogy tudom javitani is. :) Szoval ez az igazi utvonal. Azert az x/y faluban lehet kicsit mas az utvonal azt azert tenyleg nem neztem. Kínok kínja 2011 - A bike ride in Esztergom, Komárom-Esztergom 2500, HU

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hm, lehet en is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

@CMX:A veget tenyleg elnagyoltam, a 11-es ut utan a kovetkezo pont a vaskapu teteje volt, kozte o ugy rajzolta, ahogy akarta.

@MJani: Siman lesz ez 1400m. Nekem a tegnapi edzeskoromben is volt 500m, pedig 200meter alatt vagyok vegig, a "lent" pedig 130m, es alig 50k-t mentem.

Lehet.
A szinttérképet felragasztom a kormányomra. :)