"A Cél helye változott!
A Cél nem megy fel teljesen a Vaskapu erdészházhoz! kb.: 800 m-el lejebb lesz a mérõpont!!!
Az eredményhírdetés a rajt helyén, a Sportcsarnoknál lesz!!!"
Megy vissza a 12-26.

A sebesség mindent megold.
nem,nem most hallok elõször...egyszerûen nehéz elhinni.De ugye most olvasol olvasol eloszor ilyen pozitiv visszajelzest SPD mtb -> outi valtasrol.
mindazonáltal, ha már ilyen szépen, igényesen összeválogattad az alkatrészeket, akkor szerintem érdemes lenne beruházni egy utis pedál-cipõ kombóra is, mert nekem az az SPD nagyon kilóg a sorból...
egy évet lenyomtam én is SPDvel-montis cipõvel, aztán most tavasszal többek közt erre is beruháztam, és ég és föld a kettõ!
3. szezonom,hogy van outim...nagyon megszerettem.
mountis elõélettel nekem is spd-m van.
már egy ideje szemezgetek én is valami outis pedál-cipõ kombóval.tényleg ennyit számítana?valahogy nem tudom elképzelni...
3. szezonom,hogy van outim...nagyon megszerettem.
mountis elõélettel nekem is spd-m van.
már egy ideje szemezgetek én is valami outis pedál-cipõ kombóval.tényleg ennyit számítana?valahogy nem tudom elképzelni...
3. szezonom,hogy van outim...nagyon megszerettem.mindazonáltal, ha már ilyen szépen, igényesen összeválogattad az alkatrészeket, akkor szerintem érdemes lenne beruházni egy utis pedál-cipõ kombóra is, mert nekem az az SPD nagyon kilóg a sorból...
egy évet lenyomtam én is SPDvel-montis cipõvel, aztán most tavasszal többek közt erre is beruháztam, és ég és föld a kettõ!
Flickr
Nekem napi edzõkörömben benne van a zárószakasz. Ott montival 32/24 áttétellel és 12-14 közti sebességgel megyek fel, Szóval szerintem 39/28 jó lesz.Ezt a profik is tudják?
39-25 szerintem elég 15%ig
már várom a képet, milyen összerakva
Az országútimon kb egy olyan idõs km-óra van, mint maga az országúti.>10km/h-val nem is tudok menni országútival.
Pedig nem nehez.
btw. van valamilyen orad, ami rogzit adatokat?
Szereny hegymeno kepessegemmel a pocsek idoben, tavaly 34x23-mal nem mentem 10km/h alatt.
Ahogy nezem jobbara 70 felett forgattam az utolso hegyen, a legmeredekebb reszen 54-es fordulat mondjuk tenyleg nem sok, de ezt csak egy percen at kellett ilyen lassan forgatnom, es nem is 100%-on mentem.
Kivancsi vagyok mit legozol ossze?
A vege ismereteben en valami ilyesmit gondolnek, de ebben eleg ijeszto lepesek vannak: 12,15,17,19,21,24,28,32