https://picasaweb.go...265710608465330
A sebesség mindent megold.
Ez a Kínok Kínja... elõttem estek el egy 20 méterrel a nyálkáson. Én szép lassan megálltam szerencsére, és sikerült elkerülni a bukást.
Szétszakadt az eleje, de egy egész jó sort kifogtam. És akkor bekövetkezett a defekt persze. A 3-mas kísérõautónk sajna nem a harmadik volt, hanem nagyon sokadik, mondhatni utolsó, mert egy másik csapattársamhoz is megállt.
Ja, beálltam stéherezni, de, amikor felértünk a sorra, elment az autó. Meg elment a kedvem is igazából. Amikor MJani megrántotta a tempót, elõször (ha jól emlékszem) felhúztam a sort, aztán már nem volt kedvem, meg ezek szerint másnak sem volt kedve egy kis tempót menni... Tényleg elmehettél volna, és tényleg felértél volna az elõttünk lévõ sorra szerintem.
Aztán Esztergom elõtt lobogtam egyet MJani mögött (az király volt!!), és az utolsó emelkedõn meg még leszedtem pár embert.
Kategóriám elvileg nincs (férfi 3) hosszútávon, de megnyertem. Meg a férfi 4-et is (csak hát az amatõr kupa szabályai szerint oda nem sorolhatnak be...).
Olvastam a beszámolót, milyen békés és biztonságos ehhez képest egy mtb verseny.
Bukásból, defektbõl való felérésre nincs vele semmi bajom.A stéherezéseket sosem vette be a gyomrom, miért kell ezt csinálni? Mert biztos mások is ezt teszik? És ha õk nem csinálják, hátrányba kerülnek?
Olvastam a beszámolót, milyen békés és biztonságos ehhez képest egy mtb verseny.Az én órám se bírta az esõt, de nem is vártam tõle mást, mert már sokszor beázott.
Ha tudnád, hogy mi milyen félelmetesen lassan haladtunk Gyermelytõl Tátig...
A versenyrõl írtam a blogomon egy beszámolót.
Az én órám se bírta az esõt, de nem is vártam tõle mást, mert már sokszor beázott.A Garminom nem birta az esos idot, a szintmeres legnyomas alapon nem lett az igazi, de a weben van korrekcio feltoltes utan, 1234m szintet hozott.
Az elso fel oram atlaga 41.68 km/h volt, de meg a leszakadas utan is, egy nagyobb "hegy" utan is az elso ora atlaga meg mindig 39 km/h felett volt.
Azert valahogy csak sikerult lerontani a celig.
Kínok Kínja 2011 by timeslip.hu at Garmin Connect - Player
Kinok Kinja...
Nevehez huen megint igazi szenvedes volt.
Megint nem fertem fel az elso oldalra az eredmenylistan, de a bolyombol azert felertem masodiknak, es Esztergom kornyeken meg tamadgattam is.
Hereg utan a lejton lefele az elottem 20meterre tekero elott max. 10meterrel 2 õz (anyuka es picinye) futottak at keresztbe... Ha harman vannak a vadak, akkor tuti a bukas.
Amator verseny... Hat nagyon nem ugy tunik. Nagyon komoly mezony volt. Bakker 50-60-nal menni sikon azert az igazi amatoroknek nem egeszseges, foleg egy jardaszigetekkel teli falu kozepen. Egy nagyobb perecet lattam, egyszer nem sokon mult, hogy en is elfekszem, es masokat is lattam a bukas hataran.
De ahogy olvastam, volt is tobb komolyabb perec is. Jobbulast minden erintettnek!
Kinok Kinja...
Nevehez huen megint igazi szenvedes volt.
Megint nem fertem fel az elso oldalra az eredmenylistan, de a bolyombol azert felertem masodiknak, es Esztergom kornyeken meg tamadgattam is.
Hereg utan a lejton lefele az elottem 20meterre tekero elott max. 10meterrel 2 õz (anyuka es picinye) futottak at keresztbe... Ha harman vannak a vadak, akkor tuti a bukas.
Amator verseny... Hat nagyon nem ugy tunik. Nagyon komoly mezony volt. Bakker 50-60-nal menni sikon azert az igazi amatoroknek nem egeszseges, foleg egy jardaszigetekkel teli falu kozepen. Egy nagyobb perecet lattam, egyszer nem sokon mult, hogy en is elfekszem, es masokat is lattam a bukas hataran.
De ahogy olvastam, volt is tobb komolyabb perec is. Jobbulast minden erintettnek!
Defekt és vágásnak jobban ellenálló külsõt keresek. [...] Tavaly egy Maxxis Detonator volt az áldozat, futófelületen vágás.
Most gondolkodom a Ceramic Wet kenõanyagukon. Használta már valaki?