Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?
Ameddig akarod:)
Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.
Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.

Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?
Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.
Ez a magyarázat?
4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs.
A sebesség mindent megold.
A kérdés. Miért kell leborotválni?
Én a szezonban szoktam lezúzatni kozmetikusnál szakszerû módon gyantázással. Utána adnak mindenféle olajat ami hamar lelohasztja a gyulladást. Egy szezonban két alkalom elég. Évközben meg nem számít ha szõrös akkor úgyhagyom. Borotvával kínlódni macerás, 2-3nap után már "borostás" lesz, meg zabálja a pengét is.
Na ez az, félek az erõsebb szõrzettõl, szóval úgy néz ki hogy marad a szõrtelenítõ krém...Hát nem tudtam, hogy ez az egész ennyi bajjal jár.:)Köszi a segítséget.
Tudom, hogy nem idevágó téma, de a lábról való szõrtelenítés érdekellne.Ma elkezdtem gyantázni Veet-tel és egy csomag az egyik lábamra sem volt elég és elég drága egy dolog.Ti mit ajánlatok, van valami olcsóbb megoldás, ami késõbb nem üt vissza?
Kb igen. Egyszerûen kényelmesebb, többletinformáció, hasznos redundancia - persze az sokkal fontosabb, hogy a váltó tökéletesen mûködjön. No meg általában váltok én is megállás elõtt.Mert a pirosnál annyira koncentrálsz a zöldre, hogy nem érsz rá fél másodpercre lenézni?
Ti olyan országútisok vagytok, akik megállnak a pirosnál?
A sebesség mindent megold.
Városban nagyon hasznos, különösen lámpánál, elindulásnál.