Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?

Ameddig akarod:)

Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.

Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.;)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez a magyarázat? :)

Mi más? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs. ;)

Ez a magyarázat? :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs. ;)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Megalomán grammozás. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Én a szezonban szoktam lezúzatni kozmetikusnál szakszerû módon gyantázással. Utána adnak mindenféle olajat ami hamar lelohasztja a gyulladást. Egy szezonban két alkalom elég. Évközben meg nem számít ha szõrös akkor úgyhagyom. Borotvával kínlódni macerás, 2-3nap után már "borostás" lesz, meg zabálja a pengét is.

Nincs valami erõs szõrzetem, hetente egyszer verseny elõtti nap leborotválom, és kész...így ez a leggazdaságosabb...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én a szezonban szoktam lezúzatni kozmetikusnál szakszerû módon gyantázással. Utána adnak mindenféle olajat ami hamar lelohasztja a gyulladást. Egy szezonban két alkalom elég. Évközben meg nem számít ha szõrös akkor úgyhagyom. Borotvával kínlódni macerás, 2-3nap után már "borostás" lesz, meg zabálja a pengét is.
11:38:11 IM 2012

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
addig erõsödik a szõr míg borotválod. amint abbahagyod, és hagyod nõni pár hét után elvékonyodik.
(vagy mondjuk nem tudom hogyan aggódsz, közben erõsebb az tuti, de nem maradsz úgy :D)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
borotvával lekaszálni azt' jóóvan. ez van. nem szépségápolásra találták ki a kerékpárt. a gyantázás sem túl jó. én csináltam 1 szezonban,de következõ szezonban u.o. erõs lett a szõrzet. ráadásul a kozmetikus csajszi is leizzadt,mert kb 1 óra volt míg végzett a csülkeimmel. a szõrtüszõknél meg kiserkent a vér. elsõre hajvágóval leszedem,aztán a többi meg már borotvával megy. a krém sem rossz,de macerás. a gépet én is kipróbáltam,de csak addig amíg kiskubai.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Na ez az, félek az erõsebb szõrzettõl, szóval úgy néz ki hogy marad a szõrtelenítõ krém...Hát nem tudtam, hogy ez az egész ennyi bajjal jár.:)Köszi a segítséget.:)

szõrtelenítõ krém macerás, összebszik mindent, ugyanaz a hatása egyébként mint a borotvának. Úgyhogy vagy havonta kozmetikusnál gyanta, vagy borotva.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Na ez az, félek az erõsebb szõrzettõl, szóval úgy néz ki hogy marad a szõrtelenítõ krém...Hát nem tudtam, hogy ez az egész ennyi bajjal jár.:)Köszi a segítséget.:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Tudom, hogy nem idevágó téma, de a lábról való szõrtelenítés érdekellne.Ma elkezdtem gyantázni Veet-tel és egy csomag az egyik lábamra sem volt elég és elég drága egy dolog.Ti mit ajánlatok, van valami olcsóbb megoldás, ami késõbb nem üt vissza?

Borotva, szõrtelenítõ krém, epillátor.

Elsõre szedd le szõrtelenítõ krémmel (nagyobb kiszerelés gazdaságos :) ), aztán mivel nem fog tetszeni ezért borotváld, de ha félsz attól hogy erõsebb lesz a szõr, akkor marad az epillátor...epillátorral kb 3 négyzetcentiméternyi felületig jutottam a lábamon, és visszaadtam havercsaj kezébe azzal a mondattal hogy "Aztakurvanincsazazistenhogyéneztígy."

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tudom, hogy nem idevágó téma, de a lábról való szõrtelenítés érdekellne.Ma elkezdtem gyantázni Veet-tel és egy csomag az egyik lábamra sem volt elég és elég drága egy dolog.Ti mit ajánlatok, van valami olcsóbb megoldás, ami késõbb nem üt vissza?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Mert a pirosnál annyira koncentrálsz a zöldre, hogy nem érsz rá fél másodpercre lenézni?:D

Kb igen. Egyszerûen kényelmesebb, többletinformáció, hasznos redundancia - persze az sokkal fontosabb, hogy a váltó tökéletesen mûködjön. No meg általában váltok én is megállás elõtt.

Ti olyan országútisok vagytok, akik megállnak a pirosnál?

Igen, néha kivéve az olyan biztosan néptelen helyet, ahol még egy 200-al jövõ impulzusmomentum elõtt is biztonságba kerülnék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ti olyan országútisok vagytok, akik megállnak a pirosnál? :o

Én is meg szoktam állni. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem van egy bevett fokozatom, amit kapcsolok, mielött megállok a lámpánál, így nem ér meglepetés. Mostanában pedig leginkább jó elõre figyelek, és gurulok a piros közben.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Városban nagyon hasznos, különösen lámpánál, elindulásnál.

Mert a pirosnál annyira koncentrálsz a zöldre, hogy nem érsz rá fél másodpercre lenézni?:D