Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.
Én sem csodálom, mert oda gyalog sem könnyû feljutni.
Azt elfogadom, hogy veszélyesnek találják és törlik, de miért aznap reggel, vagy verseny közben kell így határozni? Amikor kijelölték a szakaszt, már látniuk kellett volna a szervezõknek, hogy ez nem fér bele. Ha meg így alakult, akkor a mezõny nyugodtan dönthetett volna úgy is, hogy azon a részen nem versenyeznek, hanem együtt átmennek rajta és akkor nincs kicseszve a nézõkkel.
Egyébként meg nekem az a véleményem -akkor is, ha sokan vitatkozni fognak vele-, hogy ennek a sportnak valahol az a lelke ami ellen most tiltakoznak. Mehetnének direkt versenyzésre kialakított pályákon, kavicságy és bukótér között, protektoros ruhában, fullface sisakban, de az már nem ez a sport lenne.