Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Aha! Akkor már értem miért nem köszön soha az óútisok 90%-a (még akkor se ha épp én is azzal vagyok). A maradék 10% meg tuti wookie, mint én :)

Sok nagyképû országútis van, aki nem köszön vissza, még másik országútisnak sem, ha azalatt nem a legújabb pinarello/colnago/akármi van :) És ennél csak a trekkingesek rosszabbak, bár lehet nekem se sok kedvem lenne köszöngetni 80 kiló cuccal a bringámon a 80. kmnél...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

aki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig :D

Aha! Akkor már értem miért nem köszön soha az óútisok 90%-a (még akkor se ha épp én is azzal vagyok). A maradék 10% meg tuti wookie, mint én :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

aki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig :D

edig se tartottam magam igazán outisnak (hiába outival bicajozok hobbiszinten) de most meg is erõsítettél ebben :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

+1.

Én már beleuntam a légellenállásos meg sebtisztításos meg melegítõkrémes meg tradíciós magyarázkodásba, simán csak azt mondom hogy buzi vagyok :) Arra sem kérdeznek vissza. :D Bár ez elgondolkodtató...

:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
na többek közt ezért se lennék soha országútis. :)
kb nem tudnának annyit fizetni (na jó, tán van olyan összeg :)) hogy szõrtelenítsem a lábam.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
basszus, én is visszaolvastam.... nem kellett volna :)

De az is lehet, hogy azért törlik a nehezebb szakaszokat, mert látták, hogy borotvált lábúak, és hát kisasszonyokat csak nem küldenek már ilyen nagyon veszélyes helyekre :D

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

Erre én is kíváncsi lennék, mert nem borotválom a lábam és még nem tapasztaltam semmi hátrányát.
Ha nem muszáj, akkor nem is élnék a lehetõséggel.

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.

Én sem csodálom, mert oda gyalog sem könnyû feljutni.
Azt elfogadom, hogy veszélyesnek találják és törlik, de miért aznap reggel, vagy verseny közben kell így határozni? Amikor kijelölték a szakaszt, már látniuk kellett volna a szervezõknek, hogy ez nem fér bele. Ha meg így alakult, akkor a mezõny nyugodtan dönthetett volna úgy is, hogy azon a részen nem versenyeznek, hanem együtt átmennek rajta és akkor nincs kicseszve a nézõkkel.

Egyébként meg nekem az a véleményem -akkor is, ha sokan vitatkozni fognak vele-, hogy ennek a sportnak valahol az a lelke ami ellen most tiltakoznak. Mehetnének direkt versenyzésre kialakított pályákon, kavicságy és bukótér között, protektoros ruhában, fullface sisakban, de az már nem ez a sport lenne.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat noknel ez nem kerdes. Asszonyt meg sosem hallottam jajgatni az epilator miatt. Mondjuk szulni is tudott uvoltes nelkul, es azert a fajdalomtures egyetemen az egy komoly szigorlat.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
úú, nem kellett volna visszaolvasnom. férfiak, amint errõl vitatkoznak...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek[..]

Nem csak teged.
Puhany a mezony. Igaza van Zomegmannak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>A kérdés. Miért kell leborotválni?

Olvastam errol egy jo blog bejegyzest, a lenyege:

Nincs igazan ertelmes magyarazat, foleg, ha nem massziroznak minden nap fel oran at.
Ha megkerdezik miert borotvalod a labad, a helyes valasz: tradicio. Nem kerdeznek vissza! :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
hát igen,ott nincs olyan,hogy a versenyt minden körülmények között megtartják?csak rallyról tudom milyen az mikor 2 óra várakozás után törlik a szakaszt,és a mellettünk ülõ 60 éves bácsi megdobálja a rendezõkocsit kõvel,akkor a heves vérmérsékletû olaszok mit csinálhatnak?:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha most XL-es vázam van (ami egy picit nagy nekem, 110-es kormányszárral, kompakt kormánnyal), túlzás volna M-esre cserélni? Az L-es felsõcsöve 15 mm-el rövidebb, ami szinte semmi, ha még a meredekebb nyeregvázcsövet is nézzük.

http://www2.merida-b...ometry_2008.pdf

A meredekebb nyeregvázcsõszög kb 5mm rövidülést okoz. 1cm valóban nem sok, de lehet pont elég, meg egy rövidebb stucni is segíthetne még. A másik 4centije meg már lehet sok lenne.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha most XL-es vázam van (ami egy picit nagy nekem, 110-es kormányszárral, kompakt kormánnyal), túlzás volna M-esre cserélni? Az L-es felsõcsöve 15 mm-el rövidebb, ami szinte semmi, ha még a meredekebb nyeregvázcsövet is nézzük.

http://www2.merida-b...ometry_2008.pdf

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ja, csak gondoltam reggel nem szólok bele :D
http://forum.bikemag...-velemenye-911/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.;)

Ezt én csak megcáfolni tudom. Ahol rövidre vágom ott erõsebb, mint ahol borotválom.

Egyébként mintha lenne ennek is topikja valahol a szabadonfutóban.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?

Semmiféleképpen sem csak csíkig. btw nyakig :P

VV: nyilván nem fog helyeselni, Õ abból él hogy te (vagy más, na, érted.) nem borotválkozol, mert attól erõsödik a szõröd.