Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Egyszerûen nem tudom, hogy technikailag hogyan kell normálisan végrehajtani a mozdulatsort.
Pl lazán kell csak fogni a kormányt és a súlypontot hátra vinni a nyereg felé, vagy húzni a kormányt karból és elõrébbdõlni?
Próbáltam úgy menni hogy törekedtem hogy a bringa egyenesen álljon meg úgyis hogy billegjen alattam, de egyik se az igazi. Egyszerûen nem tudom, hogyan kell hatékonyan szépen hajtani kiállva.
Látom a versenyzõket, próbálom õket utánozni, de ha pár másodpercig sikerül is már csak középszarul menni, hamar szétesik a mozgásom.
Csak egyedül edzek, nincs senki aki elmagyarázza hogyan kell menni.:(
Szóval ultragáz.:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bemásolnám az edzéses topicba írt hozzászólásomat, itt is releváns lehet:

Sziasztok,

országúti hegymenet oktatásban keresek segítséget.
Ülve úgy érzem haladok felfelé szépen, de ha ki kell állnom, akkor sírógörcsöt kap aki csak látja a mozgásom.
Ha van valakinek tippje arra hogy ki vállal ilyen oktatást, az legyenszíves dobjon egy mailt, reveszi kukac index pont hu -ra
Elõre is köszönöm!
(Természetesen nem ingyen várom hogy valaki áldozzon rám az idejébõl)
Érdi vagyok, az érdi domboktól felfelé Visegrádig szoktam elõfordulni.

Miért, hogyan mész kiállva?

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Tegnap megvolt a Zoncolan
34/27 - 1 óra 15 perc Ovaroból

Kemény!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha leírnád, hogy mi is a problémád, lehet, hogy itt is kapsz segítséget, ingyen.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Bemásolnám az edzéses topicba írt hozzászólásomat, itt is releváns lehet:

Sziasztok,

országúti hegymenet oktatásban keresek segítséget.
Ülve úgy érzem haladok felfelé szépen, de ha ki kell állnom, akkor sírógörcsöt kap aki csak látja a mozgásom.
Ha van valakinek tippje arra hogy ki vállal ilyen oktatást, az legyenszíves dobjon egy mailt, reveszi kukac index pont hu -ra
Elõre is köszönöm!
(Természetesen nem ingyen várom hogy valaki áldozzon rám az idejébõl)
Érdi vagyok, az érdi domboktól felfelé Visegrádig szoktam elõfordulni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

6 orat en is mentem (155km), csak ugye minek. :)
Szombaton meg resztavoztam, de ott is voltak olyan 5perces resztavok, aminek a kozepen vettem eszre, hogy mar megint 130-as pulzusom van 155 helyett.
De most is tok kaba vagyok, nezem a Girot felvetelrol es azt veszem eszre, hogy nem tudom ,hogy kerult Garzelli az elejere.

Ellenben szerdan meg szupermannak ereztem magam, erzesre repultem, 110-es labforgas konnyeden, stb.

Túledzettség, pihenés.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
6 orat en is mentem (155km), csak ugye minek. :)
Szombaton meg resztavoztam, de ott is voltak olyan 5perces resztavok, aminek a kozepen vettem eszre, hogy mar megint 130-as pulzusom van 155 helyett.
De most is tok kaba vagyok, nezem a Girot felvetelrol es azt veszem eszre, hogy nem tudom ,hogy kerult Garzelli az elejere.

Ellenben szerdan meg szupermannak ereztem magam, erzesre repultem, 110-es labforgas konnyeden, stb.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Nem tudom, de én az elmúlt 1 hónapban csak szerencsétlenkedtem pár kivételtõl eltekintve szarokat edzettem, vagy egyáltalán nem. Viszont most hétvégén visszatért belém az élet, mentem 6,5 órát és szanaszét résztávoztam magam :D

6,5 órát? akkor simán megvolt egy balatonkörbetekerésnyi táv, gondolom.....de inkább több, nem?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nekem is ezt mondták itt a helyi országútisok amikor látták a lábamat, a bringámat és tudták hogy montizom. Aztán amikor most tavasszal kiderült, hogy a városból egy kezemen meg tudom számolni azokat akik hosszabb távon enyhe emelkedõn vagy szélben a szélárnyékomban tudnak maradni hamar befejezték a piszkálást. :D

Hehe!:D Az ilyeneket kezd el kislánynak becézni.
Szép sima lába és nagy szája van, közben meg úgy lemarad, hogy a pukit sem érzi meg.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nem tudom mi van, front vagy mi?
Tegnap es ma is nagyon gyenge voltam, meg az also aerob zonabol is mindig visszacsusztam a turazo zonaba, fordulatot sem birtam tartani.

Nem tudom, de én az elmúlt 1 hónapban csak szerencsétlenkedtem pár kivételtõl eltekintve szarokat edzettem, vagy egyáltalán nem. Viszont most hétvégén visszatért belém az élet, mentem 6,5 órát és szanaszét résztávoztam magam :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem tudom mi van, front vagy mi?
Tegnap es ma is nagyon gyenge voltam, meg az also aerob zonabol is mindig visszacsusztam a turazo zonaba, fordulatot sem birtam tartani.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

aki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig :D

Nekem is ezt mondták itt a helyi országútisok amikor látták a lábamat, a bringámat és tudták hogy montizom. Aztán amikor most tavasszal kiderült, hogy a városból egy kezemen meg tudom számolni azokat akik hosszabb távon enyhe emelkedõn vagy szélben a szélárnyékomban tudnak maradni hamar befejezték a piszkálást. :D Idén elhatároztam hogy az elsõ komolyabb versenyen szerzett érem után leborotválom (úgy néz ki hogy ez nem veszélyeztet :) ) vagy ha montin bent leszek a Magyar Kupa elsõ tízben (erre viszont elég nagy az esély, mert tavaly is meglett volna ha akarom :) ).

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hehe, 2 szakaszt is nyert az Euskaltel egyhuzamban a Giro-n, így már 1 a 4200-hoz az esélye, hogy nyerek egy bicajt :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem tudom mi lesz nyáron, de nekem ma is melegem volt már. a harmadik liter víztõl meg hányingerem :-)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem mindenki "a városban" él ám. ;)

de arról nem tudok nyilatkozni :)

amúgy unokatesóm fodrász és azt mondta, hogy a fodrászok terjesztették el, hogy a hajvágással erõsödik a haj

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.;)

ha a borotválástól erõsödnének a szõrök, nem lennének kopasz emberek. The Effects of Shaving on Hair Growth aki ért angolul olvassa el, benne van a miértje annak, hogy a szõr/haj nem "erõsödik" a borotválással
szerk: további millió és egy angol találat van google-ön, egy egyszerûbben érthetõ: http://www.mayoclini...removal/an00638

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

jaja, az önkénts pinarello reklámszatyrok nem is értem minek vesznek koskorményos országutit, csak mert azon tuti kényelmetlen az orrot olyan magasan tartani :D

azért van aki köszön, bár hogy ennyire sok lett a bringás a városban, igazából már nem is elvárás szerintem

Nem mindenki "a városban" él ám. ;)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
jaja, az önkénts pinarello reklámszatyrok nem is értem minek vesznek koskorményos országutit, csak mert azon tuti kényelmetlen az orrot olyan magasan tartani :D

azért van aki köszön, bár hogy ennyire sok lett a bringás a városban, igazából már nem is elvárás szerintem

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
én még nem nagyon találkoztam olyannal aki nem köszönt volna nekem :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A trekkinges túrázók általában csápolni szoktak, meg vigyorogni, ha rájukintegetek, szerintem örülnek ha valaki megtöri a monotonitást. Én azt nem szeretem, hogy itt a helyi klub fiatal suhancai egy hellót nem képesek kipréselni magukból, pedig pár öreggel tekertem már együtt, úgy látszik ezt nem tanulták el tõlük, tisztelet a kivételeknek persze.
11:38:11 IM 2012