Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Willkommen bei NORA PURE SPORTS WIEN

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es melyik hely volna ez?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

>pénzt elõre kell utalni.
Ez az, amit nem tudok megerteni. Aki nem fogad bankkartyat az nalam kizart. Egy jo hitelkartyaval kizart a bukta, egyszer 100k-t mar visszanyertem igy.

Igazad van.
Én teszteltem õket, szóval már Ti bátran rendelhettek tõlük.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>pénzt elõre kell utalni.
Ez az, amit nem tudok megerteni. Aki nem fogad bankkartyat az nalam kizart. Egy jo hitelkartyaval kizart a bukta, egyszer 100k-t mar visszanyertem igy.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>42-es kistányérok idejében hogy mentek fel?
Regen nem mentek a Zoncolanra.
Masreszt a 90-100-as labfordulat hegyre fel az uj talalmany, regen nem porgettek felfele ennyire.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Jézusmária... mennyi?? Inkább akkor "kényelmetlenkedem" a 14ezres Adidas gatyámban :D
11:38:11 IM 2012

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Re:assos: a mennyiert a lenyeg...

400€ :)
De ez baráti ár, van ahol drágább

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Gandros: mit értesz az alatt hogy szett? Rövid mez és nadrág? A gyári mérettábla alapján vetted õket?

Nadrág, mez, sapka.
gyári mérettábla alapján vettem + náhány levélváltás a gyártóval, hogy õk milyen méretet ajánlanak.
Tökéletes lett a méret, szóval nem kell vissza küldenem szerencsére.
Találtam is egy normális boltot Ausztriában ahol nagyon normálisak, s elég nagy készletük van. 3 nap alatt itt van postán a holmi, pénzt elõre kell utalni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Re:assos: a mennyiert a lenyeg...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Gandros: mit értesz az alatt hogy szett? Rövid mez és nadrág? A gyári mérettábla alapján vetted õket?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Az index fórumról volt valaki a Zoncolan-on, õ fotózta. Azt hiszem Contador-é és ha jól nézem 32-es. És 34-es kompakt hajtómûvel van párosítva. 42-es kistányérok idejében hogy mentek fel? :)

Feltöltött kép

a nyitólapon van egy interjú egy régi olasz versenyzõvel. náluk 46/23 volt a legkisebb

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Az index fórumról volt valaki a Zoncolan-on, õ fotózta. Azt hiszem Contador-é és ha jól nézem 32-es. És 34-es kompakt hajtómûvel van párosítva. 42-es kistányérok idejében hogy mentek fel? :)

Feltöltött kép

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Múltkor beszéltünk az Assos ruhákról.
Sikerült rendelnem egy szettet, és meg is érkezett.
Mit mondjak, nem rossz darab:)
Eléggé szépen tapad a testre és a betét rész külön mesét érdemel....
Adnak hozá mosózsákot, mosószert és krémet is.
Szóval csak ajánlani tudom, annak ellenére, hogy itthon nem lehet kapni

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

megvan így a napi 8 óra munka?

nagyon remélem, hogy csak viccbõl írtad!!!
13:45-21:45

13:10kor indulok el itthonról, 21:55kor onnan

azért nem tudják az amcsik, ki az a TF, mert nem versenyez otthon, az európai versenyekre meg nem kíváncsi senki......:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
sziasztok!

Errõl a vázról valaki tud vmit mondani?Nem vagyok túl jártas az országútik világában...

elõre is köszi!

teke

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem tudom nezte-e valaki a Versus fele HD kozvetitest a ToC-rol. (torrenten van, a kepminoseg szuper)
Borzalom, "szegeny" amerikaiaknak mit kell kibirniuk, ha kerekpar kozvetitest akarnak latni.

Reklam lepten-nyomon, es ez a megszponzoralt reszek...
"Stage 5 brought to you by Rabobank"

Vagy a "Strava ride of the Day" blokk.

Nem egy elmeny. Gondolom basball, NBA is hasonlo lehet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Errõl a Transitions lencsérõl jutott eszembe:

a reklám idehaza: Tyler Farrar vagyok, profi kerékpáros stbstb..
külföldön: Tyler Farrar vagyok a Garmin-Transitions sprintere stbstb..

Idehaza a kutya nem tudja ki az a TF, külföldön meg még jól elsorolja a szponzor csapatneveket ezzel is reklámozva a Garmin-t meg a csapatot. Megkérdeznénk 100embert, hogy Tyler Farrar sprinter mit sportolhat 85 rávágná hogy 100m síkfutás, vagy 110gát :)

A hazai médiában egy árva szó nem esett pl Kuszti bretagne-i gyõzelmérõl, vagy épp arról hogy Benkó Barbi az élreállt a világkupasorozatban, de bezzeg minden hírportál lehozta szegény Tondó esetét, WWról már nem is beszélve. Ezen is el kellene gondolkodni az illetékeseknek a MKSZ-nél. Vajon ilyenkor nem ciki a szövetség sajtósának lenni? (már ha van egyáltalán)

Amerikában szinte kötelezõ minden alkalommal kimondani a szponzor nevét, pl. sosem hallod, hogy Tour of California, csakis Amgen Tour of California. És elképzelhetõnek tartom, hogy százalékokat nézve több magyar tudja, hogy ki TF, mint amerikai.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Olvasgattam ma egy kicsit mindenfele Giro temaban.
Ferrari elemzese Contador Etnai futamarol.
Welcome to 53x12.com

Ami nagyon megutott, hogy 6%-on felfele is 50W-ot sporol az, aki szelarnyekban megy.
Igaz, vegulis egyaltalan nem ment lassan, 28 km/h az nagyon nem keves.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Idehaza a kutya nem tudja ki az a TF, külföldön meg még jól elsorolja a szponzor csapatneveket ezzel is reklámozva a Garmin-t meg a csapatot. Megkérdeznénk 100embert, hogy Tyler Farrar sprinter mit sportolhat 85 rávágná hogy 100m síkfutás, vagy 110gát :)

A hazai médiában egy árva szó nem esett pl Kuszti bretagne-i gyõzelmérõl, vagy épp arról hogy Benkó Barbi az élreállt a világkupasorozatban, de bezzeg minden hírportál lehozta szegény Tondó esetét, WWról már nem is beszélve. Ezen is el kellene gondolkodni az illetékeseknek a MKSZ-nél. Vajon ilyenkor nem ciki a szövetség sajtósának lenni? (már ha van egyáltalán)

Ez sajnos ilyen. Igazából a negatív hír igazi hír mindenbõl, nézd csak meg a híradót.

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás