épp a szénhidrát hízlal, a fehérje nem...
akkor te fordítva mûködsz
Ez kb. olyan, hogy ha cigizel rákos leszel, ha nem, akkor nem. A túlzott fehérjebevitel is zsírrá alakul.
épp a szénhidrát hízlal, a fehérje nem...
akkor te fordítva mûködsz
Pontosan. Én pl nem tudok annyit edzeni, hogy ha rendesen eszem (annyit amennyit akarok) akkor ne hízzak mellette.
Ami nekem használ, hogyha szénhidrátként viszem be a legtöbb energiát. Akkor tudok fogyni.
Delma,
Ez a Magellan vaz lesz a 191cm-hez? Szemre max 58-as nak latszik
A 100kg nem olyan extrem, persze a szuperkonnyu "terhelt" alkatreszeket nem erdemes feltenni.
Nekem sokat segített, hogy, ha a kalóriákat nem is számolgattam, de elõírtam magamnak idõközöket, hogy mikor eszek. Ha az ember nem figyeli, akkor szépen összecsipegeti napközben a felesleget. Másik dolog, amit szerintem sokan elrontanak, hogy többet esznek a bringa miatt: eszik elötte, mert kell az energia, eszik utána, mert most tekert és ilyenkor fontos stb.
A sebesség mindent megold.
>Megnyugtatlak, a tévhitekkel ellentétben a hasizmozástól kb 0,0000001%-kal fog jobban leégni a hasadról a zsír.
No, es mi a tuti? Mert bringatol ugyan megy le, de nem megy le mind, messze nem.
"profi" eves az nem jatszik.
>Megnyugtatlak, a tévhitekkel ellentétben a hasizmozástól kb 0,0000001%-kal fog jobban leégni a hasadról a zsír.
No, es mi a tuti? Mert bringatol ugyan megy le, de nem megy le mind, messze nem.
"profi" eves az nem jatszik.
en Durano S-t fogok feltenni ha elkopnak a mostaniak. konnyu, jol gurul, de van benne defektvedelem is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Megnyugtatlak, a tévhitekkel ellentétben a hasizmozástól kb 0,0000001%-kal fog jobban leégni a hasadról a zsír.
a gumi még mindig kérdéses.
3-4 között vacilálok
mindegyik 23-as, hajtogatós vagy drótos
Hutchinson Equinox
Continental Ultra Sport
Schwalbe Lugano Puncture Protection
25-ös (ez a legszimpibb)
Schwalbe Stelvio RaceGuard HS376
90-100 kilóval hogy mertek országúti bringára ülni? Miot gondoltok, szerencsétlen profikat miért kell lefogyasztani 60 kilósra?
Látom szmájli nélkül nem lehet viccelõdni.
Amúgy 168/65 vagyok most kb, de a hasamból nálam is mehetne le.
A combom meg vádlim megformálta már a bringázás, amióta csinálom, elõtte 75 körül voltam ~4 éve.
Csak az a baj amúgy, hogy a hasizmozáshoz lusta vagyok és imádok fõzni és ezzel együtt enni is.
Nha mindegy.
/Off
90-100 kilóval hogy mertek országúti bringára ülni? Miot gondoltok, szerencsétlen profikat miért kell lefogyasztani 60 kilósra?