en Durano S-t fogok feltenni ha elkopnak a mostaniak. konnyu, jol gurul, de van benne defektvedelem is.
Mennyi idõ alatt kopnak el alattad az outi külsõk? Mert ahogy nézem alattam az elsõ gumi hamarabb fog elöregedni, mint elkopni.
en Durano S-t fogok feltenni ha elkopnak a mostaniak. konnyu, jol gurul, de van benne defektvedelem is.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Megnyugtatlak, a tévhitekkel ellentétben a hasizmozástól kb 0,0000001%-kal fog jobban leégni a hasadról a zsír.
a gumi még mindig kérdéses.
3-4 között vacilálok
mindegyik 23-as, hajtogatós vagy drótos
Hutchinson Equinox
Continental Ultra Sport
Schwalbe Lugano Puncture Protection
25-ös (ez a legszimpibb)
Schwalbe Stelvio RaceGuard HS376
90-100 kilóval hogy mertek országúti bringára ülni? Miot gondoltok, szerencsétlen profikat miért kell lefogyasztani 60 kilósra?
Látom szmájli nélkül nem lehet viccelõdni.
Amúgy 168/65 vagyok most kb, de a hasamból nálam is mehetne le.
A combom meg vádlim megformálta már a bringázás, amióta csinálom, elõtte 75 körül voltam ~4 éve.
Csak az a baj amúgy, hogy a hasizmozáshoz lusta vagyok és imádok fõzni és ezzel együtt enni is.
Nha mindegy.
/Off
90-100 kilóval hogy mertek országúti bringára ülni? Miot gondoltok, szerencsétlen profikat miért kell lefogyasztani 60 kilósra?
hali!
én 90kg vagyok, tegnap estem túl életem elsõ országúti edzésén, én is most vettem és ugyanígy rengeteget paráztam, hogy az én súlyom+vékony kerék+magyar utak nem a legjobb kombó![]()
de keréknyomás 8.5bar és semmi gond. szokni kell, az tény, én is a montit nyúzom egy ideje, ahhoz hasonlítani sem lehet. ezzel a 8.5barral gyakorlatilag a legkisebb repedés is nagyot üt, kavicsot, kátyút kerülnöm kell. ez van, rólam még azért remélhetõleg lemegy pár kiló, aztán nyugodtabb leszek.
A váltónál tudtam hogy fontos. Mindig xtr-t (SP-41, gondolom a duraace is ugyanez) használtam belõle, tömített kupakok, alacsony súrlódású bovdenek. A fekete bovdenek nekem nem jöttek be az említett ok miatt. De a féknél nem gondoltam, hogy ennyi erõ el tud veszni benne.
Komolyan évente kell cserélni az országútin? Mert montin is kb és azért ott több kosz éri.