Úgy látom a nyerged lejt egy picit elõre. Én elsõ körben megpróbálnám, hogy milyen vízszintesen.
megnézem, bár ha jól emlékszem víszintmérõvel állítottam be.
Úgy látom a nyerged lejt egy picit elõre. Én elsõ körben megpróbálnám, hogy milyen vízszintesen.
not itt van akkor három kép, senkit ne tévesszen meg, futócuccban vagyok, nem ebben szoktam tekerni
komolyra fordítva a szót, remélem, hogy tud valaki ezek alapján segíteni a beállításban.
1
2
3
Azt az atlepesit azert mert meg megegyszer, szerintem. Nekem nincsenek hosszu labaim, de a 183 centimhez 87cm tartozik.
az biztos, hogy a testmagasságomhoz képest elég rövidek a lábaim és inkább a felsõtestem hosszabb. tudjátok az itt a legnagyobb gond, hogy ha az ember totál kezdõ, akkor nem tudja mit állítson, milyen változtatás mit eredményez. az is lehet, hogy semmi gond a beállításokkal, egyszerûen csak vacak a bal vállam. mert az tényleg fura, hogy eleinte fájt mindkét vállam, a derekam és a hátam is, de most már csak a bal vállam fáj az orbeán. mondjuk ha meg a montin nem fáj, akkor mégiscsak a bringával nem stimmel valami. lehet, hogy csinálnom kéne egy fotót, ahogy a bicajon ülök és akkor tudnátok véleményezni. de nem nagyon akarok bohócot (még nagyobbat) csinálni magamból
a kõbaltás módszert ismerem, pont kitakarja a kormány az elsõ agyat, tehát e szerint oké a beállítás. a kormányt sajna följebb venni nem lehet, de nem is nagyon akarnám, mert szerintem az jó így, jól bele tudok feküdni.
sziasztok!
már egyszer-kétszer megbeszéltük a beállítási problémáimat, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem egy hozzám nem passzoló vázat sóztak-e rám. elméletileg a 183cm magasságomhoz nem 54-es váz kellene, de rábeszéltek, hogy jó lesz az, stucnicsere megtörtént, most egy 120-as van rajta, de még mindig baromira fáj a bal vállam+nyakam egy óra tekerés után. érdekes, mert amúgy kényelmesnek érzem, a nyereg is rendesen hátra van tolva. át lettem én b...va vagy elképzelhetõ, hogy tényleg jó lehet az 54-es váz egy ekkora embernek? az átlépési magasságom 80-82cm körül mértem. tudom, hogy unalmas téma, csak kiadtam egy rakás pénzt a bringára, imádok tekerni, de egy óránál többet nem bírok rajta. a montimon simán elvagyok 7-8 órát is.
köszi, ha van még kedve valakinek ezzel foglalkozni