hát igen, ebben igazad van. szerintem amíg nem lát valaki igazán hozzáértõ bringástól, addig maradok a szopóágon... (egyébként orbea aqua váz)
Ami tényleg nagyon fontos, meg kell tanulni ülni az országútin.
hát igen, ebben igazad van. szerintem amíg nem lát valaki igazán hozzáértõ bringástól, addig maradok a szopóágon... (egyébként orbea aqua váz)
A sebesség mindent megold.
Én a 176 cmmel 53as vázat használok. Szerintem felülrõl súrolod a határt, lehet az eleje kicsit alacsony is. Szerintem egy 55-56ossal is ellennél. A Canyon vázméretezése nem általános, kisebb vázat ajánl, mint az átlag gyártók egy számmal. Pl montiban ami náluk Ses az máshol simán elmegy egy 17,5" ös Mesnek. Az M es vázuk meg 19"os, ami máshol Les inkább.
Sly nem érdekel egy 9 alkalmas szegedi úszóbérlet?váratlanul hirtelen el fogok költözni más városba, így nem tudom lejárni sajnos.
Engem a Canyon méretkalkulátora 56-os (felsõ határon) vázra számít és 188 vagyok, ez alapján neked is jó lehet az 54. De a helyes beállítás még nem merül ki a vázmérettel.
sziasztok!
már egyszer-kétszer megbeszéltük a beállítási problémáimat, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem egy hozzám nem passzoló vázat sóztak-e rám. elméletileg a 183cm magasságomhoz nem 54-es váz kellene, de rábeszéltek, hogy jó lesz az, stucnicsere megtörtént, most egy 120-as van rajta, de még mindig baromira fáj a bal vállam+nyakam egy óra tekerés után. érdekes, mert amúgy kényelmesnek érzem, a nyereg is rendesen hátra van tolva. át lettem én b...va vagy elképzelhetõ, hogy tényleg jó lehet az 54-es váz egy ekkora embernek? az átlépési magasságom 80-82cm körül mértem. tudom, hogy unalmas téma, csak kiadtam egy rakás pénzt a bringára, imádok tekerni, de egy óránál többet nem bírok rajta. a montimon simán elvagyok 7-8 órát is.
köszi, ha van még kedve valakinek ezzel foglalkozni
Tényleg annyi az egész (350 €, nem alkuszikmost ezt nem ertem (nem beszelek franciaul) csak vaz vagy egesz gep elado?es az arat en neztem be vagy tenyleg 350 juro?
vagy ez realis ar?
Colnago acier, Vente Occasion vlo route course sur Troc-Vlo
Ez nincs 55-56-os, szerintem.
Prologo nyergekkel vannak tapasztalatotok?
Vagy 10 éves váz, itt dicsér egy ilyesmit Look KG 381 Team | Blog-cyclisme a tulaj 40000 km után (merev, mint a fa...).Használt, erröl mi a véleményetek
LOOK KG 381 Carbon-Rennrad komplett Campagnolo Record 10f - Rennrad-News.de - Rennrad-Markt
Használt, erröl mi a véleményetek
LOOK KG 381 Carbon-Rennrad komplett Campagnolo Record 10f - Rennrad-News.de - Rennrad-Markt