oké, majd holnap csinálunk ilyeneket is!
meg videót is csináljatok,ahogy görgõzöl. lehetõleg bringás ruházatban
Amúgy jha, amit Ave is írt, még elõbb, amikor a méretmegadáshoz postoltam a képet gondoltam kérek képet olyat is, de aztán kitöröltem a kérést.
Postolj egy olyat is légyszi, ha tudsz, amin tekerési pozícióban van a pedálon a lábad, a hajtókar függõlegesen áll, meg rendesen fogod a kormányt fékkar fogásnál. Meg postolj egy olyat is légyszi, amin csak simán kiegyenesedve vagy a nyeregben a kéz tartás nem érdekel, de a sarkad van a pedálon, nem a lábad eleje.
nekem a vállam és felkarom akkor fáj, ha nem figyelek oda és nyújtott karral megyek. kicsit hajlítani kell, ebben segít a hosszú stucni is.
Sly! ha kiállva tekersz, nem ér a térded a kormányhoz?
mennyi a felsõcsõ hossza, mármint vízszintesen?
Úgy látom a nyerged lejt egy picit elõre. Én elsõ körben megpróbálnám, hogy milyen vízszintesen.
Úgy látom a nyerged lejt egy picit elõre. Én elsõ körben megpróbálnám, hogy milyen vízszintesen.
not itt van akkor három kép, senkit ne tévesszen meg, futócuccban vagyok, nem ebben szoktam tekerni
komolyra fordítva a szót, remélem, hogy tud valaki ezek alapján segíteni a beállításban.
1
2
3
Azt az atlepesit azert mert meg megegyszer, szerintem. Nekem nincsenek hosszu labaim, de a 183 centimhez 87cm tartozik.