bocsánat Don, átsiklottam a "szélesség" kérdésén, amit pedzegettél a korábbi kommentben.
Nos, én megpróbálnám. Ha mégsem, akkor vennél fékeket. Legalábbis én úgy járnék el. Komfortban és stabilitásban (kanyar) nekem elég sokat hozott még a relatíve keskeny 17-22mm-es felni is.
egyébként tippre: elol nem lenne gond, de hátul az egyforgáspontos kialakítás miatt igen. (bár én úgy emlékszem, Neked még az ős-rekord van, a D-dizájn nélkül, elöl-hátul 2forgáspontos kivitellel)
DT-R460? Igen, ez is 22mm kívül, 18 belül, DE kapható, 10400 ft körüli árakon a hazai forgalmazótól, és 20-24-28-32 furatos verzió is elérhető...
ja. nekem még nagyon régi record 2 forgáspontos fékeim vannak. tartok tőle,h az enyémek még a 8-ashoz valóak. semmi titán csavar,meg ilyesmi könnyítés nincsen rajtuk. természetesen jó nehezek is.
mondjuk az akkori dura ace még ennél is nehezebb volt talán. igaz,akkor még az volt a mondás,h a nehéz fék a tuti.
a súlyától,meg a korától eltekintve,azért remekül működnek. szeretem őket. meg szépek is. nem szívesen cserélném le.
igen. talán a dt felnik még elmennének. azt hiszem ez a szélesség a max,amit még a mostani fékeim elbírnak. még ez megoldás is szóba jöhet. bár a szegecs hiánya sokat levon az értékéből számomra.
még egy valami eszembe jutott tegnap. az ambrosio excellight felnik nem tudom,h hegesztettek e? a googli sem nagyon segített ebben. a mavic az igen. ezt tudom. ha nem hegesztett,akkor inkább maradnék a mavic open pro-nál. mondjuk arról is felvilágosítottak,h ezek a mostani open pro-k már nem olyan strapabírók,mint a régiek. nekem is 2 féle van. ami elől van az egy régebbi gyártás. piros,sárga matricás. hátul meg már ilyen színjátszó a matrica. ez már egy másik évjárat,ami állítólag nem olyan jó,mint a régi.