Don: KinLin XR22T?
Utólag rájöttem (tudtam, hogy ez lesz a vége, mindig minden döntésem megbánom utolag..) hogy nekem is az a felni kellett volna. Mert elvileg-papíron egy-az-egyben átfűzhető lett volna az Ursus Hybridára a gyári küllőkkel. (Identikus ERD-je van a gyári felnikkel, így az agyak-küllők maradtak volna, a felnik nem)
Mert úgy rémlik, a KinLinen nincs kiemelve jobbos-balos oldalra eltolt küllőfurat, hanem központosított-középvonalban van minden (így lehet használni 16:8 küllős hátsó agyhoz, ami ugye nem minden felniről mondható el)
Nincs semmi baj a Prime Race kerékszettel sem, csak. Lemértem a 23mm-es külsőimet rajta: 26.2. No, a Kinlinen lenne vagy 27-27.5, mert az a felni két-két mm-rel szélesebb belül-kívül
https://thecycleclin...inlin-xr22t-rim
innen vettem volna a felniket, elvileg 25GBP-ért postázta volna őket MO-ra. (weightweeniesen egy ki...-ott megmondóember az arc, kb. mindenhez hozzászól, ami kerék-campag-miche)
Mindegy. Később még lehet, fűzetni fogok kereket, de oda már inkább KinLin XR31 vagy 26 felnikkel. Külső-belső szélesség ezeknél 24-19, a magasság más. És a 31mm-es pl. biztos bombabiztos-extrastabil.
Egyetlen dolgot bánok a Prime-al kapcsolatban: lehetne szélesebb. De az agyak-felnik így is egész jók.