Kimeríthetetlen téma
https://www.bikerada...y-creaks-44332/
Én a múlt héten szerelgettem egy barátom bringáját fél óráig teljesen feleslegesen: kiszedtük a középcsapit, megzsíroztuk, visszatettük mert középcsapi csere után jött elő neki a recsegés. Shimano hollowtech volt menetes. Persze ugyanúgy recsegett. Akkor kezdtem álló helyzetben oldalról nyomogatni a pedált alsó holtpontban mintha hajtanám. Na hallottuk is: ahogy hallgattuk inkább hátulról jött. Biztos ami biztos gondoltam húzok a gyors-záron. Hát nem mondom, hogy ki tudtam volna pöckölni de majdnem. Meghúztuk rendesen, azóta kussol. Szóval az alapokkal érdemes kezdeni
Sziasztok, a segítségeteket kérném. (Már többször kértem és mindig jó tanácsokat adtatok).
Egy karbonnal tekerek, nemrég vettem. Azóta olyan 3-400 km-t mentem vele. Most elkezdett - nem tudom másként mondani - nyekkenő hangokat adni. Light-osan utánahúztam a csavaroknak, de még mindig csinálja. A nyeregszár felől már nem hallom, de elölről valahonnan még mindig. Nincs ötletetek mi lehet? Karbonzsír kellene esetleg, vagy micsoda? Köszönöm a segítséget előre is.
petter78 módosította - 2018. május 09. - 10:19