Ma (tegnap) elkezdtem centrírozni a hátsókerekemet, nem nyúltam már hozzá tél óta. Volt benne pár kisebb nyolcas, meg az egyik küllõ mintha lazult volna. Elõtörténet mielõtt folytatom, tavaly õsszel érthetetlen módon állandóan lelazultak a küllõim, erre bepöccentem és a szokottnál jobban megtéptem õket. A probléma megoldódott, a küllõk feszesek maradtak.
Vissza a mához, húzom az egyik küllõt, aztán egy pattanás és leszakadt a küllõ feje, gondoltam magamban, túlhúztam, aztán megnéztem a fejét, "s" betû van beleírva, a többibe meg "A" (ambrosio), ez lehetett az oka, gyengébb minõségû küllõ (de hogyan és mikor? elõttem szinte nem is használták a bringát, a felnin nem volt féknyom mikor megvettem...). Vettem egy ugyanilyen hosszú küllõt (dt-t) (296mm), berakom és rövidnek bizonyul, míg az elõzõ 1-1,5mm-t benne volt az anyában, ennél kilóg kb 0,5mm menet. Kiveszek egy másik küllõt a kerékbõl, az is ilyen hosszú.
Mi lehet a megoldás? Szerintem a gyári küllõk sokkal rugalmasabbak (pont mint a revo küllõim egy másik kerekemben) és emiatt voltak hajlamosak lelazulni. Úgy látszik van ilyen is.
A sebesség mindent megold.