Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szépen fejlõdik az erõmérõ piac. Reméljük hamarosan lesz elérhetõ áron is kínálat.

Eurobike 2011: Power Meter Market Exploding For 2012 | Cyclingnews.com

Az SRM 25 éves.

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Nincs más gond, csak a csapágy rossz.

nekem is volt így,h hol szorult,hol meg lötyögött a k.csapi. én is azt hittem,h xar a csapágy,de annyi volt az egész,h összemarattam. azóta semmi baja.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Tisza tó maraton nevezés féláron átadó (5000 Ft helyett 2500 Ft) Tour de Tisza-tó - Bringa.hu
Úgy látom nincs topikja ezért próbálkozom itt...
mail: korisfakukacgmailpontcom

Megy a mail!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ha nem is kellett nagy erõ, akkor miért nem kaptad a kereked a lábaid közé, és fogtad meg térddel? Én mindig így szoktam.

Úgy esélytelen volt, minden csavarodott, de a stucni nem mozdult. Kalapáccsal sem lehetett elmozdítani, sõt úgysem, hogy rajta álltam az elfektetett villán, simán felemeltem magam. Így viszont volt 40cm-es erõkar (rajta a teljes súlyom) az ellentartáshoz, ami sokat segített.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Májusban már írtam, hogy belerohadt a stucnim a villanyakba. Tegnap este támadt egy ötletem, hogy hogyan tudnám kiszedni (megfelelõ satut nem találtam hozzá ismerõsi körben), így tudtam meg, hogy mi baja a kormánycsapágyamnak. Az ötlet az lett, hogy egy másik villát rögzítek egy hatos csavarral a villa fékfuratához 90 fokkal elforgatva, rálépek a másik villára és elfordítom a kormányt. Mûködött, nem is kellet nagy erõ ahhoz, hogy elforgassam, csak ahhoz, hogy kihúzzam a nyakból, kellett jobbra-balra forgatnom legalább 10percet. Ezután egy kis átalakításon is átesett a stucni, vágtam belõle 1cm-t, hogy teljesen le tudjam nyomni és a csavarból is vágtam egy kicsit (-3g :) ), mert nincs szükség ilyen hosszúra.

ha nem is kellett nagy erõ, akkor miért nem kaptad a kereked a lábaid közé, és fogtad meg térddel? Én mindig így szoktam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Májusban már írtam, hogy belerohadt a stucnim a villanyakba. Tegnap este támadt egy ötletem, hogy hogyan tudnám kiszedni (megfelelõ satut nem találtam hozzá ismerõsi körben), így tudtam meg, hogy mi baja a kormánycsapágyamnak. Az ötlet az lett, hogy egy másik villát rögzítek egy hatos csavarral a villa fékfuratához 90 fokkal elforgatva, rálépek a másik villára és elfordítom a kormányt. Mûködött, nem is kellet nagy erõ ahhoz, hogy elforgassam, csak ahhoz, hogy kihúzzam a nyakból, kellett jobbra-balra forgatnom legalább 10percet. Ezután egy kis átalakításon is átesett a stucni, vágtam belõle 1cm-t, hogy teljesen le tudjam nyomni és a csavarból is vágtam egy kicsit (-3g :) ), mert nincs szükség ilyen hosszúra.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ott lehet,h már más gond is van. pl.:meg kéne nézni,h nem ment e gallyra a villán a menet.

Nincs más gond, csak a csapágy rossz.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Köszi mindenkinek. Most egy 105ös van, de késõn vettem észre, hogy fellazult és most vagy kotyog vagy szorul (a golyópályákon megvannak a golyók helyei).

ott lehet,h már más gond is van. pl.:meg kéne nézni,h nem ment e gallyra a villán a menet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem is remekul beall egyenesbe a teli bicom. :D
STX, kb. 20 eve lett ezzel osszerakva, azota szet se szedtem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi mindenkinek. Most egy 105ös van, de késõn vettem észre, hogy fellazult és most vagy kotyog vagy szorul (a golyópályákon megvannak a golyók helyei).

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.043 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Vagy ezt (STX):
Minõségi kormánycsapágyak | Herce-Hurca

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Normális 1"-os menetes kormánycsapágyat lehet kapni itthon emberi áron?

campát még mindig gyártanak úgy tudom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én "retro"-ban gondolkodnék. Valami Matúz, vagy hasonló helyen. Nekem egy régi országútiban volt talán Ofmega, jólesett ránézni, gyönyörû darab volt, kétféle csapággyal.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Keress használt Dura-ace-t, 600asat stb.
fb-n írok neked mindjárt egy levelet egy telefonszámmal, akinek legutóbb volt egy kartondoboznyi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Square Taper Bottom Bracket Interchangeability

Oké, köszönöm szépen, erre gyanakodtam énis, csak régebben hallottam ezt, inkább kérdezek minthogy hülyeséget csináljak :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Tisza tó maraton nevezés féláron átadó (5000 Ft helyett 2500 Ft) Tour de Tisza-tó - Bringa.hu
Úgy látom nincs topikja ezért próbálkozom itt...
mail: korisfakukacgmailpontcom

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Campagnolo négyszögtengelyes hajtókarom, és az csak Campagnolo középrésszel kompatibilis vagy tetszõleges gyártóával is? Persze azonos tengelyhossz esetén.
Mert halottam valami olyasmit, hogy a nem Campa-s középrész megeszi a Campa hajtókart, mert a Campa-nak egy kicsit másmilyen a kúpossága és nem illik teljesen össze.
Elõre is köszönöm a segitséget!

Square Taper Bottom Bracket Interchangeability

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na, pont ezt tárgyaltuk hogy nem, a súly inkább kigyorsításnál és mászásnál számít, nagy sebességnél inkább az aerodinamika a fontosabb tényezõ :)

én nem a nagy sebességrõl beszéltem, hanem csak úgy általában a könnyû kerék elõnyeirõl.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Campagnolo négyszögtengelyes hajtókarom, és az csak Campagnolo középrésszel kompatibilis vagy tetszõleges gyártóával is? Persze azonos tengelyhossz esetén.
Mert halottam valami olyasmit, hogy a nem Campa-s középrész megeszi a Campa hajtókart, mert a Campa-nak egy kicsit másmilyen a kúpossága és nem illik teljesen össze.
Elõre is köszönöm a segitséget!