Eurobike 2011: Power Meter Market Exploding For 2012 | Cyclingnews.com
Az SRM 25 éves.
Nincs más gond, csak a csapágy rossz.
Tisza tó maraton nevezés féláron átadó (5000 Ft helyett 2500 Ft) Tour de Tisza-tó - Bringa.hu
Úgy látom nincs topikja ezért próbálkozom itt...
mail: korisfakukacgmailpontcom
ha nem is kellett nagy erõ, akkor miért nem kaptad a kereked a lábaid közé, és fogtad meg térddel? Én mindig így szoktam.
A sebesség mindent megold.
Májusban már írtam, hogy belerohadt a stucnim a villanyakba. Tegnap este támadt egy ötletem, hogy hogyan tudnám kiszedni (megfelelõ satut nem találtam hozzá ismerõsi körben), így tudtam meg, hogy mi baja a kormánycsapágyamnak. Az ötlet az lett, hogy egy másik villát rögzítek egy hatos csavarral a villa fékfuratához 90 fokkal elforgatva, rálépek a másik villára és elfordítom a kormányt. Mûködött, nem is kellet nagy erõ ahhoz, hogy elforgassam, csak ahhoz, hogy kihúzzam a nyakból, kellett jobbra-balra forgatnom legalább 10percet. Ezután egy kis átalakításon is átesett a stucni, vágtam belõle 1cm-t, hogy teljesen le tudjam nyomni és a csavarból is vágtam egy kicsit (-3g
), mert nincs szükség ilyen hosszúra.
ott lehet,h már más gond is van. pl.:meg kéne nézni,h nem ment e gallyra a villán a menet.
Köszi mindenkinek. Most egy 105ös van, de késõn vettem észre, hogy fellazult és most vagy kotyog vagy szorul (a golyópályákon megvannak a golyók helyei).
Normális 1"-os menetes kormánycsapágyat lehet kapni itthon emberi áron?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Campagnolo négyszögtengelyes hajtókarom, és az csak Campagnolo középrésszel kompatibilis vagy tetszõleges gyártóával is? Persze azonos tengelyhossz esetén.
Mert halottam valami olyasmit, hogy a nem Campa-s középrész megeszi a Campa hajtókart, mert a Campa-nak egy kicsit másmilyen a kúpossága és nem illik teljesen össze.
Elõre is köszönöm a segitséget!
Na, pont ezt tárgyaltuk hogy nem, a súly inkább kigyorsításnál és mászásnál számít, nagy sebességnél inkább az aerodinamika a fontosabb tényezõ