Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2011. szeptember 10. - 09:06

Mango Tango Mule Energy Bars - 24 Bars 65 grams each
Ezt a Mule-t probalta mar vki? Nagyon dicserik mindenutt, gondolkozom rajta, hogy rendelek egy pakettet!
Írta 2011. szeptember 10. - 08:42

Bocs hogy belekotyogok, nyilvan nem ismerem a szervezetedet, de tobb mint 99% annak az eselye, hogy 160-170km-es tekeresnel az altalad emlitett ket 750es kulacsnal tobbre van szukseged! Az, hogy nincsenek nyilvanvalo szubjektiv jelei annak attol meg szukseg van arra. Azt probaltad, hogy surubben kevesebbet? En pl bringa kozben amikor csak lehetosegem van iszok egy keveset. 80-90 km-re en mar ket teli kulaccsal megyek! A masodikbol altalaban megmarad a harmada, de ha mondjuk 4-5 fokkal melegebb van, mar az se marad meg, meg se varom mig erzem, hogy kellene viz.ironman-on igyekeztem többet inni a szokottnál.az lett az eredménye,hogy a futás nagyon "kényelmetlen" lett a lötyögés miatt.
Írta 2011. szeptember 09. - 21:13

Nem kell annyira tartani a zsírtól, hosszabb távon arra is van szükség.Én csak mûzliszeletet viszek magammal, Powerbar-t meg az Aldi szeletét, ez a két fajta még 6 óra után is tartja a formáját.
Venni csak kávét szoktam útközben ha egyedül megyek.
Ha lenne valakinek tippje sós útravalóra, aminek alacsony a zsírtartalma és nem morzsálódik stb. az ne tartsa magában!
Ideális vízhordó lennél, mindig lenne nálad két plusz kulacs.ironman-on igyekeztem többet inni a szokottnál.az lett az eredménye,hogy a futás nagyon "kényelmetlen" lett a lötyögés miatt.

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 09. - 20:52

Venni csak kávét szoktam útközben ha egyedül megyek.
Ha lenne valakinek tippje sós útravalóra, aminek alacsony a zsírtartalma és nem morzsálódik stb. az ne tartsa magában!
Írta 2011. szeptember 09. - 20:48

ironman-on igyekeztem többet inni a szokottnál.az lett az eredménye,hogy a futás nagyon "kényelmetlen" lett a lötyögés miatt.Nem próbáltad, hogy mi van akkor ha többet iszol? Mert így vagy nem vagy fehér ember vagy folyamatosan zsírból mész.
Írta 2011. szeptember 09. - 20:44

nem hinném,hogy ez "betegség"...Akkor lehet, hogy nekem van valami betegségem? Nekem három nagy kulacsom van, de 3-4-szer biztos, hogy meg kell állnom utántölteni. Amúgy is rengeteget iszom. Ne nevessetek ki, de, annak apropóján, hogy azt olvastam, hogy normál esetben egy ember napi 0,75-2 litert vizel, én lemértem, hogy egy alkalommal mennyi jön ki, és döbbentem láttam, hogy 1 liter! Azt meg meg sem tudnám mondani, hogy naponta hányszor vizelek.
inkább nálam nem stimmel vmi

egyszer elmentünk Esztergomig terepen(vissza vonat).egy 750s kulacsba itthon belenéztem és még volt benne
mindentõl függetlenül rendszeres(20-30perc) ivással óránként biztos meg kell állnom.szóval dehidratációról nem lehet szó.ezt a produktum színe is igazolja.
Írta 2011. szeptember 09. - 20:40

szerencsére a vízigényem csekély.két 750-s kulacs (ha nincs nagyon meleg) 160-170ig elég szokott lenni.
Nem próbáltad, hogy mi van akkor ha többet iszol? Mert így vagy nem vagy fehér ember vagy folyamatosan zsírból mész.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 09. - 20:34

jahNa, az gyönyörû és ritka finom lehet, ha ezt mindet beleteszed egy kulacsba.

finom lenne hehe
Írta 2011. szeptember 09. - 19:49

mûzliszelet,krumplicukor,gumicukor,1gél(ha gond lenne),l-carni elõtte,sótabletta vagy ca+mg hez teszek egy csipet sót. mindezt az egyik kulacsba.
megállni nem szoktam,max ha "dolgom" van,enni meg nyeregben szoktam
szerencsére a vízigényem csekély.két 750-s kulacs (ha nincs nagyon meleg) 160-170ig elég szokott lenni.
Akkor lehet, hogy nekem van valami betegségem? Nekem három nagy kulacsom van, de 3-4-szer biztos, hogy meg kell állnom utántölteni. Amúgy is rengeteget iszom. Ne nevessetek ki, de, annak apropóján, hogy azt olvastam, hogy normál esetben egy ember napi 0,75-2 litert vizel, én lemértem, hogy egy alkalommal mennyi jön ki, és döbbentem láttam, hogy 1 liter! Azt meg meg sem tudnám mondani, hogy naponta hányszor vizelek.
Írta 2011. szeptember 09. - 19:47

Na, az gyönyörû és ritka finom lehet, ha ezt mindet beleteszed egy kulacsba.mûzliszelet,krumplicukor,gumicukor,1gél(ha gond lenne),l-carni elõtte,sótabletta vagy ca+mg hez teszek egy csipet sót. mindezt az egyik kulacsba.

Írta 2011. szeptember 09. - 19:26

mûzliszelet,krumplicukor,gumicukor,1gél(ha gond lenne),l-carni elõtte,sótabletta vagy ca+mg hez teszek egy csipet sót. mindezt az egyik kulacsba.ha már ilyen ~200km-es bicajozások szóba kerültek....
mit visztek egy ekkora bicajozásra (csoki/banán/müzli, ilyesmikre gondolok) vagy megálltok valahol mondjuk egy pizzára, vagy ki hogy szokta?
megállni nem szoktam,max ha "dolgom" van,enni meg nyeregben szoktam
Írta 2011. szeptember 09. - 16:40

Írta 2011. szeptember 09. - 14:58

Én ilyen hosszú utakra vegyesen viszek sós és édes kis szendvicskéket, kekszet, mûzliszeletet. Nem szeretek megállni és fõleg nem pizzáért.
oké, a pizzázásért megállás az nálunk is csak a balaton kerülésnél (300 km) volt, de persze van olyan is, aki ugyanezt letekeri 9 óra alatt, abba mondjuk tuti nem fér bele ilyesmi

(persze nem mindenki olyan kényelmes, mint én)
Írta 2011. szeptember 09. - 14:27

Írta 2011. szeptember 09. - 14:22

mit visztek egy ekkora bicajozásra (csoki/banán/müzli, ilyesmikre gondolok) vagy megálltok valahol mondjuk egy pizzára, vagy ki hogy szokta?
Írta 2011. szeptember 09. - 12:43

Írta 2011. szeptember 09. - 11:43

és mindig az lett a vége, hogy nagyon bevállt:)
de ilyet itthon is lehet venni, még utazás elõtt.
Crud Road Racer Mudguard Set MKII
Használ valaki ilyet? Visszajelzések alapján elég jó...Elõfordulhat hogy egy elég esõs országban kötök ki pár héten belül ahol gyorsan házhoz szállítják innen, szóval valszeg beruházok rá...
Írta 2011. szeptember 09. - 11:25

Használ valaki ilyet? Visszajelzések alapján elég jó...Elõfordulhat hogy egy elég esõs országban kötök ki pár héten belül ahol gyorsan házhoz szállítják innen, szóval valszeg beruházok rá...
Írta 2011. szeptember 09. - 11:21

így van!persze csak egy bizonyos edzettségi állapot felett...De csak a tempo gyilkol, maga a hegymaszas egyaltalan nem.
Írta 2011. szeptember 09. - 11:00

De csak a tempo gyilkol, maga a hegymaszas egyaltalan nem.