Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Ha mar szoba kerult...
Mango Tango Mule Energy Bars - 24 Bars 65 grams each
Ezt a Mule-t probalta mar vki? Nagyon dicserik mindenutt, gondolkozom rajta, hogy rendelek egy pakettet!

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

ironman-on igyekeztem többet inni a szokottnál.az lett az eredménye,hogy a futás nagyon "kényelmetlen" lett a lötyögés miatt.

Bocs hogy belekotyogok, nyilvan nem ismerem a szervezetedet, de tobb mint 99% annak az eselye, hogy 160-170km-es tekeresnel az altalad emlitett ket 750es kulacsnal tobbre van szukseged! Az, hogy nincsenek nyilvanvalo szubjektiv jelei annak attol meg szukseg van arra. Azt probaltad, hogy surubben kevesebbet? En pl bringa kozben amikor csak lehetosegem van iszok egy keveset. 80-90 km-re en mar ket teli kulaccsal megyek! A masodikbol altalaban megmarad a harmada, de ha mondjuk 4-5 fokkal melegebb van, mar az se marad meg, meg se varom mig erzem, hogy kellene viz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én csak mûzliszeletet viszek magammal, Powerbar-t meg az Aldi szeletét, ez a két fajta még 6 óra után is tartja a formáját.
Venni csak kávét szoktam útközben ha egyedül megyek.
Ha lenne valakinek tippje sós útravalóra, aminek alacsony a zsírtartalma és nem morzsálódik stb. az ne tartsa magában!

Nem kell annyira tartani a zsírtól, hosszabb távon arra is van szükség.

ironman-on igyekeztem többet inni a szokottnál.az lett az eredménye,hogy a futás nagyon "kényelmetlen" lett a lötyögés miatt.

Ideális vízhordó lennél, mindig lenne nálad két plusz kulacs. :D

A sebesség mindent megold.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Én csak mûzliszeletet viszek magammal, Powerbar-t meg az Aldi szeletét, ez a két fajta még 6 óra után is tartja a formáját.
Venni csak kávét szoktam útközben ha egyedül megyek.
Ha lenne valakinek tippje sós útravalóra, aminek alacsony a zsírtartalma és nem morzsálódik stb. az ne tartsa magában!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nem próbáltad, hogy mi van akkor ha többet iszol? Mert így vagy nem vagy fehér ember vagy folyamatosan zsírból mész.

"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Akkor lehet, hogy nekem van valami betegségem? Nekem három nagy kulacsom van, de 3-4-szer biztos, hogy meg kell állnom utántölteni. Amúgy is rengeteget iszom. Ne nevessetek ki, de, annak apropóján, hogy azt olvastam, hogy normál esetben egy ember napi 0,75-2 litert vizel, én lemértem, hogy egy alkalommal mennyi jön ki, és döbbentem láttam, hogy 1 liter! Azt meg meg sem tudnám mondani, hogy naponta hányszor vizelek.

nem hinném,hogy ez "betegség"...
inkább nálam nem stimmel vmi :)
egyszer elmentünk Esztergomig terepen(vissza vonat).egy 750s kulacsba itthon belenéztem és még volt benne

mindentõl függetlenül rendszeres(20-30perc) ivással óránként biztos meg kell állnom.szóval dehidratációról nem lehet szó.ezt a produktum színe is igazolja.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerencsére a vízigényem csekély.két 750-s kulacs (ha nincs nagyon meleg) 160-170ig elég szokott lenni.

Nem próbáltad, hogy mi van akkor ha többet iszol? Mert így vagy nem vagy fehér ember vagy folyamatosan zsírból mész.

A sebesség mindent megold.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Na, az gyönyörû és ritka finom lehet, ha ezt mindet beleteszed egy kulacsba.:D

jah :)
finom lenne hehe

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

mûzliszelet,krumplicukor,gumicukor,1gél(ha gond lenne),l-carni elõtte,sótabletta vagy ca+mg hez teszek egy csipet sót. mindezt az egyik kulacsba.
megállni nem szoktam,max ha "dolgom" van,enni meg nyeregben szoktam
szerencsére a vízigényem csekély.két 750-s kulacs (ha nincs nagyon meleg) 160-170ig elég szokott lenni.

Akkor lehet, hogy nekem van valami betegségem? Nekem három nagy kulacsom van, de 3-4-szer biztos, hogy meg kell állnom utántölteni. Amúgy is rengeteget iszom. Ne nevessetek ki, de, annak apropóján, hogy azt olvastam, hogy normál esetben egy ember napi 0,75-2 litert vizel, én lemértem, hogy egy alkalommal mennyi jön ki, és döbbentem láttam, hogy 1 liter! Azt meg meg sem tudnám mondani, hogy naponta hányszor vizelek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mûzliszelet,krumplicukor,gumicukor,1gél(ha gond lenne),l-carni elõtte,sótabletta vagy ca+mg hez teszek egy csipet sót. mindezt az egyik kulacsba.

Na, az gyönyörû és ritka finom lehet, ha ezt mindet beleteszed egy kulacsba.:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

ha már ilyen ~200km-es bicajozások szóba kerültek....
mit visztek egy ekkora bicajozásra (csoki/banán/müzli, ilyesmikre gondolok) vagy megálltok valahol mondjuk egy pizzára, vagy ki hogy szokta?

megállni nem szoktam,max ha "dolgom" van,enni meg nyeregben szoktam

Vidinger

Vidinger

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Egy kis történelem. Vannak szép darabok! :)
Váltó gyûjtemény

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Én ilyen hosszú utakra vegyesen viszek sós és édes kis szendvicskéket, kekszet, mûzliszeletet. Nem szeretek megállni és fõleg nem pizzáért.

oké, a pizzázásért megállás az nálunk is csak a balaton kerülésnél (300 km) volt, de persze van olyan is, aki ugyanezt letekeri 9 óra alatt, abba mondjuk tuti nem fér bele ilyesmi :D

(persze nem mindenki olyan kényelmes, mint én)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én ilyen hosszú utakra vegyesen viszek sós és édes kis szendvicskéket, kekszet, mûzliszeletet. Nem szeretek megállni és fõleg nem pizzáért.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
ha már ilyen ~200km-es bicajozások szóba kerültek....
mit visztek egy ekkora bicajozásra (csoki/banán/müzli, ilyesmikre gondolok) vagy megálltok valahol mondjuk egy pizzára, vagy ki hogy szokta?

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok!

Engem is érdekelne, hogy hol kapható.

Köszönöm!

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Már többször volt róla szó
és mindig az lett a vége, hogy nagyon bevállt:)
de ilyet itthon is lehet venni, még utazás elõtt.

Crud Road Racer Mudguard Set MKII

Használ valaki ilyet? Visszajelzések alapján elég jó...Elõfordulhat hogy egy elég esõs országban kötök ki pár héten belül ahol gyorsan házhoz szállítják innen, szóval valszeg beruházok rá...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Crud Road Racer Mudguard Set MKII

Használ valaki ilyet? Visszajelzések alapján elég jó...Elõfordulhat hogy egy elég esõs országban kötök ki pár héten belül ahol gyorsan házhoz szállítják innen, szóval valszeg beruházok rá...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

De csak a tempo gyilkol, maga a hegymaszas egyaltalan nem.

így van!persze csak egy bizonyos edzettségi állapot felett...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En tartottam a Maratonatol, hogy egy nap 4200m szint, sose mentem ennyit elotte, sot 2000m-nel tobbet se mentem.
De csak a tempo gyilkol, maga a hegymaszas egyaltalan nem.