Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Tegnap összejött a vágyott nagy túrám a Pilisben. 195 km táv 4075 m szinttel. Majdnem 9 órás menet lett.
Nagyon jó dolog ez a kerékpározás, kár hogy ilyen öregen fogtam hozzá.:(
De legalább hozzáfogtam!:)

kemény...
én most voltam egy 214/1100,8:34körön.a vége már picit szenvedõs volt.ha még a szint 4x annyi lenne.pfff el nem bírom képzelni...vagy mégis?! az ironman óta máshogy látok dolgokat.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azert az nem kis teljesitmeny, foleg ha gyorsan mesz. :D

Olyan közös "edzés" nincs, ahol nem megyek legalább 4-5percet gyorsan. :)
A mai edzésen én is idõfutam edzést csináltam, 62km 1:34, kb 70%ban én vezettem (heten voltunk), de csak a vége volt igazi verseny tempó (3x6perc), az utolsó két résztávnál már csak egy ember volt mögöttem a hatból, a többiek nem szerették az oldalszelet. :)

Tényleg nehéz elképzelni, de én ilyenkor mindig azt mondom, hogy azt is nehéz elképzelni, hogy egy súlyemelõ majd' 300 kilót emel.

Nekem a 300 kiló nem tûnik elképzelhetetlennek, mert foglalkoztam hasonló sporttal régebben.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Aaaa... Azt nem olyan nehez.... Most pl. elkepzeltem! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

>Síkon meg tud maradni a szélárnyékomban

Errol jut eszembe, hogy tegnap jol besz***m. Egy ismeros "oregfiu" keszul a paros idofutam OB-re, vele mentem, de persze az csak utolag tudtam meg, hogy mire keszul.
Parszor tolt par kilometert idofutam tempoban, amikor nekem csak GA1 volt eloirva aznapra. :grr:
Az utolso gondolom hatszeles szakaszon 60 felett mentunk, meg autot is eloztunk. Nekem nagyon kozel volt a maxhoz.
El nem tudom kepzelni, hogy lehet ilyen tempot egyedul menni 30 km-en at a nagy korversenyek idofutamjain.

Tényleg nehéz elképzelni, de én ilyenkor mindig azt mondom, hogy azt is nehéz elképzelni, hogy egy súlyemelõ majd' 300 kilót emel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Síkon meg tud maradni a szélárnyékomban

Errol jut eszembe, hogy tegnap jol besz***m. Egy ismeros "oregfiu" keszul a paros idofutam OB-re, vele mentem, de persze az csak utolag tudtam meg, hogy mire keszul.
Parszor tolt par kilometert idofutam tempoban, amikor nekem csak GA1 volt eloirva aznapra. :grr:
Az utolso gondolom hatszeles szakaszon 60 felett mentunk, meg autot is eloztunk. Nekem nagyon kozel volt a maxhoz.
El nem tudom kepzelni, hogy lehet ilyen tempot egyedul menni 30 km-en at a nagy korversenyek idofutamjain.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a nyáron találkoztam egy outissal, 47 éves, másfél éve kezdett outizni.....tapolcai, eljött zalaegerszegre egyet fagyizni (2x65 km)
azóta is láttam vagy kétszer ezen a zeg.-tapolca útvonalon.

a 4000 m szint meg durva, nekem sztem egy hónap alatt nem jön össze ennyi. nem mintha a 195 km kevés lenne....

A 47éves még fiatal, ki tud tekerni a világból.
Az idei senior országúti ob-n 60fölötti kategóriában a második helyezett egy éve bringázik. Síkon meg tud maradni a szélárnyékomban és jobban sprintel, mint én. Van még pár ismerõsöm, aki 50fölött van és az amatõr mezõny elejében végez.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Egyszerûen nem tudok betelni vele hogy milyen szépen felállt a vonat és Renshaw hogy felvezette....

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Térkép sajnos nics, nem gps-es a pulzusmérõm.
Minden utat megtettem lejtmenetben meg felfelé is , persze.
Pilisszántó-Szentkereszt-Dobogókõ-Esztergom-Kétbükkfa-Pilismarót-Pilisszentlászló-Lepence-Pilisszentlászló-Papp-rét-Visegrádi dunapart (a Nagy villám felé)-Papprét (itt fel a katonai objektumhoz)-Szentendre-vissza Szentlászló-Dömörkapu-Lajosforrás-Dömörkapu-Pilismarót-Kétbükkfa-Pilisszántó volt az útvonal.
Kimaradt a SZentkeresztet a Király-kúti nyereggel összekötõ szakasz oda-visszája, de egyrészt már rámsötétedett, másrészt meg már sem ülni nem bírtam a nyeregben, sem kiállva tekerni tartósan.
Nem baj, ez lesz a motíváció a következõ 12 hónapban, hogy jövõre ez is beleférjen már a 9 órába.:)
Az volt a terv hogy minden outival járható emelkedõt megmásszak ezen a környéken, hát ez lett belõle.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Tegnap összejött a vágyott nagy túrám a Pilisben. 195 km táv 4075 m szinttel. Majdnem 9 órás menet lett.

a nyáron találkoztam egy outissal, 47 éves, másfél éve kezdett outizni.....tapolcai, eljött zalaegerszegre egyet fagyizni (2x65 km)
azóta is láttam vagy kétszer ezen a zeg.-tapolca útvonalon.

a 4000 m szint meg durva, nekem sztem egy hónap alatt nem jön össze ennyi. nem mintha a 195 km kevés lenne....

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szimba,
Ez csak ismetlessel megy, nem? Nincs ennyi ut. :) terkep?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
azért 4000m szint egy nap alatt az igen!

pénteken vagy szombaton még nekem is lesz egy nagy menetem, aztán idénre befejeztem a 120(inkább 90)feletti tekeréseket.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nagyon kemény vagy!
29% nagyon meredek, fõleg ilyen áttétellel.

a múltkor linkelt emelkedõt(nyereg? u.) lemértem.29%-(cs400as szerint) a legdurvább része.javítottam egy áttételt is.39/23ba nyomtam.persze kiállva...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
a múltkor linkelt emelkedõt(nyereg? u.) lemértem.29%-(cs400as szerint) a legdurvább része.javítottam egy áttételt is.39/23ba nyomtam.persze kiállva...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ha már találkozás Aegonossal a téma:
Idén nyáron rendszeresen jött szembe hétközben délutánonként egy Aegonos Üllõ és Ócsa között, õ Üllõ felõl. Általában egy fejbiccentéssel vagy csuklóból köszönni szoktam ilyenkor.
De szegény srác mindig vagy nagyon figyelte a pulzusát és nem vett észre vagy csak simán paraszt mert egyszer sem reagált
Egy ponton túl már nem erõltettem ezt a gesztust irányába.

Euro Cyclist

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

meg nagyon prototipus. Jovore SRAM felirattal, mibe? ;)

esetleg fsa. õk is próbálkoznak váltórendszerrel.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Tiso elektromos váltószett prototípus.

Eurobike-Photo-Blog » 2011 Tiso E-Schaltung Prototype 1

Eurobike-Photo-Blog » 2011 Tiso E-Schaltung Prototype

népszerû lesz a cucc. fõleg a szlovákiai zsidóság körében :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
meg nagyon prototipus. Jovore SRAM felirattal, mibe? ;)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tiso elektromos váltószett prototípus.

Eurobike-Photo-Blog » 2011 Tiso E-Schaltung Prototype 1

Eurobike-Photo-Blog » 2011 Tiso E-Schaltung Prototype
11:38:11 IM 2012

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ha már találkozás Aegonossal a téma:
Idén nyáron rendszeresen jött szembe hétközben délutánonként egy Aegonos Üllõ és Ócsa között, õ Üllõ felõl. Általában egy fejbiccentéssel vagy csuklóból köszönni szoktam ilyenkor.
De szegény srác mindig vagy nagyon figyelte a pulzusát és nem vett észre vagy csak simán paraszt mert egyszer sem reagált
Egy ponton túl már nem erõltettem ezt a gesztust irányába.

Valszeg Molnár Tomiékkal találkoztál, a Gyömrõs pedig gondolom az Adri volt. :)